自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆樓主

多謝各位,你們既留言,我一一睇哂,全部收到,謝謝!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

chan.bb 發表於 17-9-10 21:12
多謝各位,你們既留言,我一一睇哂,全部收到,謝謝!

選擇相信就吾好諗返轉頭
好好過日子
自己想揀咩
冇人阻到你決定
吾好ㄧ時衝動
諗清楚再決定

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

hkaa 發表於 17-9-10 17:12
立即諗起卡米拉赢咗

我睇左好耐都好似只得我覺得冇野,但係你咁講我又即刻叮一聲明晒

伯爵府

回覆樓主:

信佢一次咁多,佢驚你誤會先瞞你。
但你要同佢約法三章,唔比佢再瞞你,更加唔比佢再單獨同呢個女人約會。

子爵府

chan.bb 發表於 17-9-10 13:37
無人可以傾訴,希望傳媒朋友唔好拎我個貼做題材..
謝謝!
好似好多年前我既朋友, 不過係女方. 佢又係自己老公有小三, 想離婚, 老公求返佢, 佢心入面點都有條刺. 后來佢同一個20出頭既男仔一起, 我覺得個男仔係同情佢, 有時個女既會要求個男仔陪佢過夜(佢老公出TRIP時), 個女既其實都唔係真心鍾意個男仔, 只係....... 有一次我地去佢鋪頭(佢老公開比佢過日神)見到個男仔, 我地好直接叫佢正正經經搵個女朋友, 都有同女既講, 本來大家好同情佢, 但你而家咁做, 仲差過你老公. 後來大家都疏遠左, 無論係男仔定女性朋友都唔適合再做朋友. 個老公有錯, 個老婆都有錯, 個男仔同樣都係(因為同情就可以人地個老婆偷偷來往).

子爵府

2024年龍年勳章

飛睇完就丟啦,仲keep住,睇嚟似係你老公有野,搵返初戀的感覺要儲飛尾

侯爵府

我覺得如果你c6真係煲老藕,唯一解釋係個女人係物質上或者工作上可以幫到你c6既。你有無心平靜氣咁問你c6有無受過個女人恩惠先。

複式洋房

tintinlam 發表於 17-9-10 21:29
好似好多年前我既朋友, 不過係女方. 佢又係自己老公有小三, 想離婚, 老公求返佢, 佢心入面點都有 ...

當一個女人年紀開始大, 老公性趣自然減少..
我好明白女人都有寂莫難耐既時候,
而女人既性愛建基於感情上,
所以無愛都幾難有性.....

同樣地將心彼己..
如果我年紀開始大,
我真係唔敢係後生仔面前露出又老又巢又墮既身驅出黎....

子爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

我諗你c6 同佢無野
你c6 係咪好單純,好有義氣嗰種,純粹真係陪下個朋友咁?

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

soso1227 發表於 17-9-10 18:50
唔好嚇樓主啦,樓主今次突撃佢C6,
佢C6都可以立即俾個電話佢睇應該未出事,
可能你會話已經洗左,

我識人係每日返屋企前會洗乾淨
覺得有問題既重點係
演唱會真係無得即場買,所以..............,.

伯爵府

Poo得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

方麗娟 發表於 17-9-10 14:26
‘‘佢答我無同個女人發生關係‘‘
唔係冇,係未發生啫
完全冇嘢就唔會咁講

又係喎,冇諗過會發生既事點會講無!直頭噴出黎笑啦

男爵府

回覆樓主

唉 女人幾老都有人要架 就算相差十幾年都可以搞埋一齊 以前吾信 依家覺得男人就係咁

大宅

回覆樓主:

佢任你睇手機,有冇睇埋佢哋之間d whatsapp, ,似唔似有刪掉咗野

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

一不離二、二不離三,比我會原諒佢一次,咩都唔好再諗,當無事發生,但再發生同樣事情我一定二話不說馬上離開,會同C6咁講。

珍珠宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

回覆樓主

個人認為重點唔係個女人老唔老,佢地有冇發生關係,而係呢件事你有幾介意。
如果冷靜過後內心都時不時有條剌,咁只會令自己辛苦。衡量下你同老公嘅愛能唔能夠cover這件事,能夠的話就原諒和唔好再諗。

大宅

回覆樓主

唔好意思 題外話 想問下珠片衫姐係點嫁?人地著呢跳肚皮舞個啲?有人會著出街嫁咩?呢樣野唔關年齡事嘛⋯⋯sorry 8下

男爵府

回覆樓主:

點解要解釋無性關係?

水晶宮

朝雲115 發表於 17-9-10 23:36
唔好意思 題外話 想問下珠片衫姐係點嫁?人地著呢跳肚皮舞個啲?有人會著出街嫁咩?呢樣野唔關年齡事嘛⋯⋯ ...

係啦!一般4x歲OL出街都唔會咁著

侯爵府

回覆樓主:

我覺得你老公無嘢,係個女人有心啫,個女人老練,你老公得廿幾歲,入世未深,做咗人隻兵都唔知,叫你老公小心,block 咗個女人ws, unfriend fb

男爵府

chan.bb 發表於 17-9-10 13:37
無人可以傾訴,希望傳媒朋友唔好拎我個貼做題材..
謝謝!

點解佢平時唔肯解鎖?有秘密?

首頁

尾頁

跳至