夫婦情感

跳至

首頁
45678...17

尾頁

大宅

delfin 發表於 19-11-13 13:12
我已經原諒了我老公,但又要扮大方因為男人怕麻煩及怕老婆重覆提起事件,但其實我腦中仍然不停想起一些畫 ...

不知道他是死蠢覺得那些小三不會用咁轉折的方法去找我;還是想繼續維護她們。
Isaac仔2004年4月8號在法國醫院出左世啦~~~

男爵府

syc7 發表於 19-11-12 22:58
你係講得啱㗎。我只係響而家我自己冇出路之下預計我將來面對嘅景況而去講咋,其實你講緊嘅嘢,我每一日都 ...
明白你一下子未諗通,好難接受,但有啲事接受唔到都要慢慢接受,先唔好諗要對佢幾十年,諗下點樣過好自己嘅生活,做自己開心嘅事,唔好再在意佢,因為佢唔會再在意你,佢心裏面嗰個唔係你,今日冇咗呢個,第日都會有第二個,除非佢有重病或者會安份份留係你身邊,但你嘅生命就係用來等待佢嗎?招呼佢?人人都係得幾十年,你幾十年係應該為人哋過定為自己過, 道理我相信你明的,經濟心理上都做定準備,第日佢主動走定你唔要佢都未知?

大宅

delfin 發表於 19-11-13 13:12
我已經原諒了我老公,但又要扮大方因為男人怕麻煩及怕老婆重覆提起事件,但其實我腦中仍然不停想起一些畫 ...

我唔知佢點樣騷擾你,可能真係你老公啲小三都唔定,但係你要明白,把口係佢嗰度,佢要講都冇辦法,因為佢冇腦架,係白癡,如果唔係都唔做小三啦。你咪block左佢囉,反正老公佢又搶唔到,唯有搞你唔開心啫。
你唔好咁傻,為啲白癡唔開心,如果你選擇原諒你老公,就好好地同佢繼續落去,可能過多一兩年之後,你發覺都係唔可以繼續一齊都唔定,唔使迫自己㗎

大宅

積極的人 發表於 19-11-13 14:35
我唔知佢點樣騷擾你,可能真係你老公啲小三都唔定,但係你要明白,把口係佢嗰度,佢要講都冇辦法,因為佢 ...

她在messager send 好多口訊俾我,仲有寄信去我公司

大宅

delfin 發表於 19-11-13 13:23
不知道他是死蠢覺得那些小三不會用咁轉折的方法去找我;還是想繼續維護她們。
...

我都唔知幾想我老公個小三搵我,等我可以鬧佢獲金,盡情咁奚落佢,完全唔使俾面

大宅

delfin 發表於 19-11-13 14:36
她在messager send 好多口訊俾我,仲有寄信去我公司

你知唔知你老公啲小三係邊個?如果係我,我會去搵私家偵探,查返佢轉頭,寄番信去公司同埋屋企,等佢唔好咁巴閉

大宅

積極的人 發表於 19-11-13 14:39
你知唔知你老公啲小三係邊個?如果係我,我會去搵私家偵探,查返佢轉頭,寄番信去公司同埋屋企,等佢唔好 ...

一係你玩返佢轉頭,叫你老公錄音,話我好愛我老婆,一生一世都會同我老婆一齊,其他女人我當係免費雞嚟㗎咋,然後寄返比佢,既然你老公話唔識呢啲女人,咁咪試吓邊個激死邊個囉

大宅

積極的人 發表於 19-11-13 14:37
我都唔知幾想我老公個小三搵我,等我可以鬧佢獲金,盡情咁奚落佢,完全唔使俾面
...

我選擇了唔覆.個女人好怪;先用一個account chok 我老公傾計,然後寄這些資料給我。後來又再寄信來又話自己曾經同我老公去酒店開個房的女人,叫我要留意老公。

大宅

積極的人 發表於 19-11-13 14:41
一係你玩返佢轉頭,叫你老公錄音,話我好愛我老婆,一生一世都會同我老婆一齊,其他女人我當係免費雞嚟㗎 ...

如果唔識這個女人,為何懂得找我的messager account 或寄去我公司呢? 加上我老公都認之前曾經同過兩位女士有親密的關係。

大宅

delfin 發表於 19-11-13 14:41
我選擇了唔覆.個女人好怪;先用一個account chok 我老公傾計,然後寄這些資料給我。後來又再寄信來又話自 ...

但係如果唔覆,你又會唔開心,咁不如鬧佢一鑊,發洩下啲情緒好過,反正都唔使負責任嘅,鬧咪鬧囉,唔使擇日子㗎,鬧完可能你舒服啲呢,你又冇做錯野,做乜要忍佢

大宅

delfin 發表於 19-11-13 14:42
如果唔識這個女人,為何懂得找我的messager account 或寄去我公司呢? 加上我老公都認之前曾經同過兩位女 ...

我直覺是第一位,因為第一位是有仔有老公的。由於老公發現,她可能delete晒之前的對話,所以這些資料便冇曬,並不能寄俾我睇。

所以她利用另一個account當普通女人chok我老公傾計,問我老公有冇女朋友,純粹像傾計一樣的資料,然後寄給我。

所以將我老公這些冇腦的人,他總覺得不用咁轉折去找他去取資料。

大宅

delfin 發表於 19-11-13 14:42
如果唔識這個女人,為何懂得找我的messager account 或寄去我公司呢? 加上我老公都認之前曾經同過兩位女 ...

其實你真係要留意下你老公,佢已經分別出軌過兩次,仲要同兩個唔同嘅女人,不如你留意吓,佢仲有冇出軌先,可能係第三個都唔定,佢而家對你更好,只係氹緊你,你都係唔好放咁多心思係佢身上,雖然我知你依家唔會放手,但係無謂為咗呢啲咁嘅無謂人而唔開心,搵啲自己嘅樂趣去做,我都經歷過呢啲唔開心嘅嘢,不過我個朋友講得啱,人生得幾十年,我又冇做錯野,做乜我下半世要為咗呢啲咁嘅嘢唔開心,可能過多一兩年,你唔要佢添

大宅

delfin 發表於 19-11-13 14:46
我直覺是第一位,因為第一位是有仔有老公的。由於老公發現,她可能delete晒之前的對話,所以這些資料便冇 ...

咁你老公就有問題啦,一個三唔識七嘅女人,同佢傾計,佢就將啲真野話比人聽,擺明佢又想去溝女,佢唔係人頭豬腦,係又身痕

大宅

積極的人 發表於 19-11-13 14:48
咁你老公就有問題啦,一個三唔識七嘅女人,同佢傾計,佢就將啲真野話比人聽,擺明佢又想去溝女,佢唔係人 ...

直情想溝第三件;好多we chat 免運女彈出來。老實說,近幾年我一向都忽略了他,可能有兩個仔,所以無論他是否真心悔改,現在觀察但係個心真係真係好痛的。

大宅

積極的人 發表於 19-11-13 14:46
其實你真係要留意下你老公,佢已經分別出軌過兩次,仲要同兩個唔同嘅女人,不如你留意吓,佢仲有冇出軌先 ...

可能有三、四、五、六都唔定

大宅

delfin 發表於 19-11-13 14:51

我真的好唔開心,心如刀割

大宅

直情想溝第三件;好多we chat 免運女彈出來。老實說,近幾年我一向都忽略了他,可能有兩個仔,所以無論他 ...

你唔可以怪自己,照顧仔女而忽略佢,唔係佢出軌嘅藉口,啲仔女佢都有份,你只係盡媽媽嘅責任去照顧佢哋,啲仔女係唔會自己要大,係一定要有人照顧先得架,你唔好搞錯

大宅

如果你明知佢係咁,咁點解你又會覺得佢係真心悔改呢?如果你經濟未許可,儘量喺佢身上,攞得幾多錢得幾多錢,用盡佢啲資源去栽培你啲小朋友,等啲小朋友大啲,你就一腳踢佢走,費事自己唔開心

大宅

直情想溝第三件;好多we chat 免運女彈出來。老實說,近幾年我一向都忽略了他,可能有兩個仔,所以無論他 ...

佢連WeChat都唔delete,又點會係真心悔改呢

珍珠宮

syc7 發表於 19-11-3 16:45
咁你形容到對家咁主動, 做男人又真係好易中招, 你C6係咪同佢有真感情先? 我覺得最傷嘅係,隻佬同我講對 ...
都幾PK
你地結婚幾耐?

唉...其實真係冇男人唔偷食?

首頁
45678...17

尾頁

跳至