潮流時尚

跳至

首頁
45678...18

尾頁

伯爵府

Jonimama 發表於 20-4-27 13:42

伯爵府

onon0308 發表於 20-4-27 18:02
JM毒人有一手呀,隻介指囡囡戴得靚呀!

咁媽咪有冇得share用先?:happy ...

咪玩我啦 佢戴食指時我諗我都戴得落隻尾指嘅,HC 嘅 coupon 同times 差唔多.... 我都有一叠.... 餐廳嗰啲有用到,其他應該唔會用
放心啦,K11 d coupons 你一定會第一時間用咗去~ 期限短哇

大宅

coffee_meow 發表於 20-4-27 17:47
講 promo K11 真係算進取,HC / Times Sq 都唔差,但 Times Sq 真係唔係好夠鋪
...

HC d $300券成疊係到,好多鋪都用唔到
而家又分a/b券,感覺無咁優惠

男爵府

Rattie 發表於 20-4-27 18:19
咪玩我啦 佢戴食指時我諗我都戴得落隻尾指嘅,HC 嘅 coupon 同times 差唔多.... 我都有一叠.... 餐廳嗰啲 ...

JM好攪笑,睇到你同囡囡咁sweet,一齊shopping,jealous
我都等緊有日同囡囡可以一齊share用首飾用袋用靚野
HC 既餐飲同購物卷都有用,但$300真係唔知買咩好,頭痕

大宅

Rattie 發表於 20-4-27 17:58
係呀,呢隻佢覺得襯佢隻線戒多啲
perlee 平好多 $5450,仲啱啱好可以攞多張 1000 coupon
點啫,去唔 ...

你好毒呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀

大宅

hahakk 發表於 20-4-27 18:20
HC d $300券成疊係到,好多鋪都用唔到
而家又分a/b券,感覺無咁優惠

本來我諗住 C6 生日(轉大冧吧)去 HC 買隻錶俾佢,咁你講完佢又唔算抵喎...

伯爵府

onon0308 發表於 20-4-27 18:25
JM好攪笑,睇到你同囡囡咁sweet,一齊shopping,jealous
我都 ...

d仔仔女女都大得好快,明明冇耐之前至同佢去叩門,話咁快就 U grad......
我得一粒女,佢大概已經覺得我嘅即係佢嘅,佢嘅就係自己嘅

大宅

Harbour city dining vouchers 唔俾takeaway 真係有難度 就算呢排少咗確診個案,我都暫時唔會出街食飯 我用咗去Cova買蛋糕
Shopping vouchers 有一款可以係city’super 用!! 呢個我就覺得好有用
$300 vouchers 就.......... 希望過多個月,我冇咁驚就可以去整頭髮同指甲

伯爵府

coffee_meow 發表於 20-4-27 18:29
你好毒呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀

係喎,你近排都係睇緊線戒配撘喎
唔關我事㗎,我原先諗住share 我隻JUC㗎咋

伯爵府

wondermummy 發表於 20-4-27 16:05
我上星期日去咗LG VCA 睇嘢,心思思想買條bracelet 但未決定到... 咁我去K11 買重好喎
...

LG 依家都做緊一萬送$400 coupon, d coupon 除咗d一線品牌唔用得外都有幾多選擇,我原本都係諗住去LG㗎

伯爵府

coffee_meow 發表於 20-4-27 17:47
講 promo K11 真係算進取,HC / Times Sq 都唔差,但 Times Sq 真係唔係好夠鋪
...

Times 有 LV Dior Chanel 喎,呢啲 K11 都沒有
K11 Gucci 係冇衫淨係手袋+鞋

大宅

Rattie 發表於 20-4-27 19:02
Times 有 LV Dior Chanel 喎,呢啲 K11 都沒有
K11 Gucci 係冇衫淨係手袋+鞋

係,兩個場都唔完美,但我係 times sq 粉,買完 Dior / LV 再去 CS 買餸亦會去 Shu 修眉,amorepacific 做 facial

但冇動力去 LG

伯爵府

coffee_meow 發表於 20-4-27 19:09
係,兩個場都唔完美,但我係 times sq 粉,買完 Dior / LV 再去 CS 買餸亦會去 Shu 修眉,amorepaci ...

我哋貪LG多停車場選擇所以 join Club Avenue, 不過最近都入咗 TS 嘅 VIC

大宅

Rattie 發表於 20-4-27 19:16
我哋貪LG多停車場選擇所以 join Club Avenue, 不過最近都入咗 TS 嘅 VIC

我個人覺得 TS D SA 態度好過 LG LG 除咗 H 都唔會點入...

伯爵府

coffee_meow 發表於 20-4-27 19:25
我個人覺得 TS D SA 態度好過 LG LG 除咗 H 都唔會點入...

可能都係,上次入到 TS VIC 都係因為TS Chanel SA 夠勤力,果次佢留個 mini square 一d defect 都冇,雖然 LG 都有貨我哋都去咗 TS 買,個SA 好 nice 好好傾

大宅

Rattie 發表於 20-4-27 19:47
可能都係,上次入到 TS VIC 都係因為TS Chanel SA 夠勤力,果次佢留個 mini square 一d defect 都冇,雖然 ...

係,佢哋都會 whatsapp update 吓我,但我唔算大戶

伯爵府

coffee_meow 發表於 20-4-27 20:09
係,佢哋都會 whatsapp update 吓我,但我唔算大戶

呢個 SA 我哋直情未幫過佢買嘢添,只係有次咁啱 serve 我哋~ 講緊係超過成年前嘅事,佢知我女有興趣買 mini square 就一路幫我女留意,卒之搵到隻好滿意嘅,真係唔話得

大宅

Rattie 發表於 20-4-27 21:50
呢個 SA 我哋直情未幫過佢買嘢添,只係有次咁啱 serve 我哋~ 講緊係超過成年前嘅事,佢知我女有興趣買 min ...

所以我對 TS 好有歸屬感買隻耳環 Dior SA 都會幫我留

伯爵府

回覆樓主:

因為我手腳慢換朱古力時換唔到我哋鍾意嘅味道,佢哋好好人肯同我訂仲畀我揀去邊度攞,咁我今日卒之攞齊哂我啲戰利品了
La Maison Du Chocolat
coupon $1000 (補咗$8 cash)

伯爵府

回覆樓主:

Balenciaga tee
$3000 coupon + $300 coupon + K$100

首頁
45678...18

尾頁

跳至