自由講場

跳至

首頁
45678...13

尾頁

大宅

我平時同佢相處方式咪就係係電話度傾個一2句,咁樣我唔覺得開心,返到屋企又冇計傾,算點?佢當交功課?咁就叫維繋? 又或者係我問題既,本來我就唔多講嘢既人,佢懶得同我傾計掛

公爵府

TseU 發表於 20-7-26 17:25
其實係我生之前我有爆發情緒,話佢做野做到甘夜?又唔陪下我?我當期時有咗但佢經常拋低我一個人係屋企,完 ...

你有左都唔多理你?定係佢性格問題?
會唔會有第3者?

大宅

1928mickey 發表於 20-7-26 17:25
你接受?

都冇得唔接受..咁又唔係影響太大,我同老公都唔太在意呢個問題,因為同9962都熟,又唔覺比佢哋見到晒我哋訓覺時個樣會尷尬,而家都冇刻意去理呢個問題

大宅

你老公係工作狂都有好處丫
起碼賺多啲錢
多啲錢養家

你做主動 嗲下佢 撒嬌得唔得?
你安排好假日親子活動
佢淨係負責出現 得唔得?
佢唔攬你 咪你主動攬佢
你兩個幾大啊?

子爵府

TseU 發表於 20-7-26 17:12
佢講既所謂忙完會有好多時間陪我地? 根本得個講,佢放假都出去同Fd一齊,咁我又信佢係同Fd既,佢每次都有 ...

你有冇打扮一下自己呀 著靚啲化少少妝講真㗎男人有時真係需要呢啲嘢

男爵府

annie133 發表於 20-7-26 07:06
都已經有小朋友,不如陪養番感情,小禮物,WA下吹水,制造下二人世界。
...

試吓先⋯⋯

伯爵府

回覆樓主:

我覺得家庭環境係一個好大問題,可能你老公返到屋企攬吓鍚吓,但你 6299 又係度,就算你想撒嬌,6299係度你都唔會做,夜晚瞓覺又無遮無掩,摸吓都唔得,我覺得呢 d 支體語言都好重要。仲有可能你老公都想同你傾吓計,但你6299又喺度,乜都聽到晒!

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

TseU 發表於 20-7-26 16:37
同床訓既,不過連攬既動作都冇了,因為我地係冇房門,開楊式,其實我9962由佢房出嚟都會見到晒我張床,我 ...

開放式?咁點行埋呀?

大宅

kyk 發表於 20-7-26 18:00
我覺得家庭環境係一個好大問題,可能你老公返到屋企攬吓鍚吓,但你 6299 又係度,就算你想撒嬌,6299係度你 ...

甘就好大獲,一日9962係度都會影響到我同老公..佢哋冇可能會唔係度.. 不過而家要做嗲呢啲動作真係做唔出,大家30歳人,都唔係20幾歲細路了,我真心做唔出
會好醜怪.. 加上都唔知老公會五會介意,可能佢會五中意,對住個冇感覺既人好難做出啲甘既野

男爵府

睇下你想要咩生活,
我朋友啲父母一齊住,但對住大家黑口黑面,仲有好多生活上嘅問題
咁樣一齊,你想唔想先?

大宅

lojo11 發表於 20-7-26 18:13
開放式?咁點行埋呀?

係屋企就一定冇得行埋.. 除非去開房,但咁既疫情更加唔會去,不過可以診9962房門閂左我地可以用被遮住玩
不過都唔會,佢都訓到豬咁,邊得閒做

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

TseU 發表於 20-7-26 18:19
係屋企就一定冇得行埋.. 除非去開房,但咁既疫情更加唔會去,不過可以診9962房門閂左我地可以用被遮住玩:h ...

做咩6299間房有門而你地無?咁嘅安排好有問題

大宅

Michelle24 發表於 20-7-26 18:18
睇下你想要咩生活,
我朋友啲父母一齊住,但對住大家黑口黑面,仲有好多生活上嘅問題
咁樣一齊,你想唔想先 ...

我已經學習緊同9962一齊住,之前係非常介意同唔想佢哋同我一齊住,不過人大咗,呢啲問題少不避,我會盡量配合,五會去令9962難受,始終佢哋係長輩,其實佢哋真心五係差,係某啲位我都要呻下,呻完就冇事,包容下,其實日子就好易過,當佢地係我老公角色,同我分擔下屋企啲嘢,大家都舒服。

大宅

lojo11 發表於 20-7-26 18:28
做咩6299間房有門而你地無?咁嘅安排好有問題

因為佢哋間房係碌架床,9962都係要分開訓,甘又冇理由我同老公分開訓,唯有間房比佢哋,不過其實要佢哋老人家擒高擒低都唔係幾好,暫時佢哋體力仲可以,所以暫時甘安排,遲下會再有分配。

大宅

apple~y 發表於 20-7-26 17:32
會唔會有第3者?

我覺得係性格問題,不過我陀第一胎佢係特別緊張,我食辣野佢會阻止我會下下𥄫實我食啲咩,又會抽好多時間陪我,同我陀第2胎好晤同,陀第2胎佢已經冇理我甘濟,
緊都晤緊張下,對比好大,我先有甘大感受

大宅

apple~y 發表於 20-7-26 17:32
會唔會有第3者?

第3者就肯定晤係

子爵府

回覆樓主:

我係咁,都冇咩同佢溝通,叫佢去睇戲,佢話坐兩個鐘咁無聊不如等上網睇,叫佢去食飯就話屋企仔女邊個湊呀?(有工人姐姐,奶奶同婆婆已退休亦樂意隨時幫手),就算真係有咩要一齊出去做,都只會去茶餐廳食個飯,大家對住個電話好似搭枱咁
每日對話係:今晚返唔返來食
佢答:食完出去飲野/今晚約左人打牌/
踢波/bbq……
我就對佢冇乜感覺,但冇諗過再搵第二個,我覺得天下9成男人都係咁,何必由一個C坑跳去另一個
如果佢老左有病時我應該會請工人照顧,或者佢咁關心朋友兩脇插刀,可能大把朋友爭住照顧佢呢?我有病就寧願仔女照顧,仔女照顧唔到就快快死左算

男爵府

你當初愛佢既時候因為乜野令你愛佢肯為佢生2個小朋友?
依家又係因為乜嘢令你已經覺得唔再愛佢?或有無野令你唔滿意佢?
有無大家傾過?試下比啲2人世界大家?

瑪瑙宮

回覆 TseU 的帖子

你有冇返工? 定佢养全屋人?

男爵府

搵方法整張簾或屏風遮一遮感覺會好啲,咁有時真係想攬下見唔到點都會好啲

首頁
45678...13

尾頁

跳至