自由講場

跳至

首頁
45678...10

尾頁

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

taptap83 發表於 20-8-19 23:16
係喎,我忍唔住話佢發緊夢,當然超細聲唔可以俾佢聽到啦... 唉,想呻都唔知去邊呻,話佢又怕佢唔高興。
...

我要係自己FB開個相簿系列
專 for 呻佢d野
叫~我不是完美
不過我 fb 冇add 我c6
唔係,佢d玻璃心肯定碎到一地都係
但我d朋友就睇得好過癮
會加入討論又順便呻埋自己個半,非常互動

我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

水晶宮

點解接觸第二啲男人時,佢哋又唔係咁嘅呢?佢哋都係人哋個老公呀
唔同層面嘅接觸就唔會知道底嗰浸係咁??

水晶宮

有無發覺如果個女人勁讚佢老公好smart, 通常嗰個女人比正常人的能力或理解力都低少少?
而個男人會話自己個老婆唔掂嘅,又係咪真係smart啲呢?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

男人你叫佢買野要好清楚的指示同形容,最好有相,仲要唔好叫佢買多個3樣野,一定唔會記得,或者買錯機率大幅上升

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 taptap83 的帖子

我C6都係, 見怪不怪.

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

bbyou 發表於 20-8-19 09:27
笑死!!!
有冇蟻?

有的話,我會殺咗佢,佢而家仲健在,我老公仲問點解咁香?點解摔極都係一層白色?我去睇下至覺得唔對路,之後叫佢俾我睇下樽椰油係點樣,佢話唔係一樽,係一罐,我已經知道賴嘢,一望果盒(老公開完罐倒咗落個玻璃盒度)
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

好多人對一般野都吾上心架,男女老幼都有。老婆=媽媽=工人。家中大小,咩都問妳。我成日問,你地係未新搬嚟架?樣樣都吾知放邊,叫你買野又問邊隻牌子?小d心血都死得。發覺有時公司都有呢隻人。

伯爵府

Stella.b 發表於 20-8-19 22:57
拍拖嗰陣好正常,結婚年數越耐佢越反常,有時佢公司嘅人事都處理唔到返屋企要問我,平時揍小朋友已經好多 ...

D男人原來都係咁,我以為得果件咁BB,上次叫距買幾條辣椒仔,距就買兩袋返黎。真係原地想爆距

男爵府

rose-mag 發表於 20-8-20 01:25
對於男人咏講,你老公好正常,我果個都成日係咁,加埋兩個仔女,日日都笑料百出(唔激死的話,的確可以當 ...

對唔住,真係笑左

水晶宮

taptap83 發表於 20-8-19 22:40
今日難得叫c6放工順便買洗頭水,明明支洗頭水佢有份用左幾年,佢又refill過,去到萬寧居然影個packing完全 ...

好多男人嘅特色

男爵府

瀟灑兔兔 發表於 20-8-20 06:37

D男人原來都係咁,我以為得果件咁BB,上次叫距買幾條辣椒 ...

兩袋又over晒

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

taptap83 發表於 20-8-19 23:43
突然諗起之前父親節外國訪問仔女同爸爸,d爸爸真係答唔出仔女生日日期,讀咩學校同咩年級
...
呢樣係真,到現在為止,我C6都唔知呀女讀邊間學校和咩年級

水晶宮

rose-mag 發表於 20-8-20 01:25
對於男人咏講,你老公好正常,我果個都成日係咁,加埋兩個仔女,日日都笑料百出(唔激死的話,的確可以當 ...

應該好潤

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

CorrineNg 發表於 20-8-19 15:45
對唔住,真係笑左

幾年前嘅事啦,而家諗番都覺得好笑,條友當時仲要懶cute咁對住我笑,之前仲大大聲話緊我,俾我篤爆後變咗鵪鶉,我即刻要拉個仔去洗手洗腳。

大宅

taptap83 發表於 20-8-19 22:54
真係忍唔住反白眼
最慘係佢總有理由講到唔係自己問題咁

係,重話用左咁耐,換下唔好咩⋯⋯又唔會死的

王國長老

20162016 發表於 20-8-19 16:15
應該好潤

條友俾我潤咗幾年冇得反駁。

男爵府

原來個個老公都係咁

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

taptap83 發表於 20-8-19 22:40
今日難得叫c6放工順便買洗頭水,明明支洗頭水佢有份用左幾年,佢又refill過,去到萬寧居然影個packing完全 ...

ok. 呀!因佢係男人,做大事

侯爵府

会唔会係「另一度」嘅習慣
8-)

男爵府

回覆樓主:

男人就係咁,上次叫老公幫手沖奶,沖完超熱,佢話啲水好熱呀,自己唔識溝凍水咩

首頁
45678...10

尾頁

跳至