跳至

首頁
45678...90

尾頁

公爵府

慘 ~ 老細買 g2千既連身裙當制服, 國內同事超瘦, 所以著到, 但都著 36 碼, 而我就 .... @.@ 好尷尬.

咁大件頭好難買西服, 仲要係灰色裙, c 得.
[/url]

子爵府

蝦,
你照留言, 好快就有人CALL番你

原帖由 蝦蝦 於 09-6-14 22:33 發表
不過前幾日打去想約時間, 個 tel. 成日都係留言, 未約到

子爵府

咁好有埋制服著, 你有幾大件頭呀! 最多咪著38/40

原帖由 蝦蝦 於 09-6-14 22:36 發表
慘 ~ 老細買 g2千既連身裙當制服, 國內同事超瘦, 所以著到, 但都著 36 碼, 而我就 .... @.@ 好尷尬.

咁大件頭好難買西服, 仲要係灰色裙, c 得.

水晶宮

你照打去, 佢幫你約期架

因為我果時4月係先約左見姑娘, 排到6月12日, 但眼睛就要係1個月前約, 所以我咪要過左5月12日之後再打去約埋6月12日睇眼睛

原帖由 joannelai930 於 09-6-14 14:12 發表
我手頭上得一個tel no.咋喎

水晶宮

星期六同我老豆食飯, 星期日返元朗麻, 所以今個week 都唔駛煮

原帖由 joannelai930 於 09-6-14 14:15 發表
咁正, 唔駛煮

水晶宮

我都係留言, 等佢覆電

原帖由 蝦蝦 於 09-6-14 22:33 發表
不過前幾日打去想約時間, 個 tel. 成日都係留言, 未約到

水晶宮

me too

呢2日整左芒果布甸

原帖由 蝦蝦 於 09-6-14 22:34 發表
哇 ~ 呢兩日整左好多野食, 好滿足, 除左正餐, 生果, 仲有糖水 & 沙律, 成日都口唔停 ...

男爵府

技安

我未去聽talk. 75折是否第一次先有?

原帖由 技安 於 09-6-12 19:52 發表
黃太,
jolly kingdom好似要聽左talk先可以報名, 我上次就係約左個朋友行街,行完佢就去聽, 我就跟埋去, 一齊報有75折, 婷婷9月先開始上課, 你如果真係報就話係我介紹啦~咁我又有免費堂上, 你就有75折...kaka

...
Putting all your troubles on him, for he takes care of you. (Peter I 5:7)

男爵府

酌媽

我都想知呀? 2個星期實在太長啦!

我星期五去大眾書局買習作, 超多人同我一樣呀!

原帖由 tupytupy 於 09-6-13 14:38 發表
停課2星期,搞咩好呢
我剛剛過左呢幾日去左返工,幫酌舅母做外援,所以尋日酌b都照返學。
但下星期我唔使返工,就要自己睇實酌b啦!
Putting all your troubles on him, for he takes care of you. (Peter I 5:7)

男爵府

我仍然支持單對單教授.

原帖由 蝦蝦 於 09-6-14 11:17 發表
黃太,
其實唔係咁架, 政政果間 ok, 佢個 miss 我都好 like, 搞得掂 d 百厭星, 而佢地又學到野. 呢 d 班, 岩 d 鐘意成班學野既小朋友, 單對單係快好多, 但係岩 d 肯坐定定聽書既小朋友囉.

政政佢已經學左指法 (老 ...

侯爵府

嘻,好彩學校有比功課;同埋我之前埋定左d習作,不過家下比酌b做都似乎係深左dddd,anyway,比佢試左先

原帖由 Mrswong1998 於 09-6-15 10:22 發表
酌媽

我都想知呀? 2個星期實在太長啦!

我星期五去大眾書局買習作, 超多人同我一樣呀!

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

tupy長老
今個sat 你得唔得閒

侯爵府

大長老
我今個sat ok呀

原帖由 joannelai930 於 09-6-15 16:38 發表
tupy長老
今個sat 你得唔得閒

侯爵府

頭先同酌b玩,佢今次將佢個小型工作台當做飲品機,不斷來來回回去斟野飲,又斟埋我果份,仲要同我cheers,結果我係被迫飲左:tea,coffee,豆奶奶,lemon juice,瓜瓜juice,水,奶奶,orange juice......

好彩係假o架嗟,咁飲法真係飲到水腫又肚屙都似

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

好, 電聯
mrs wong , 你入唔入黎tm 順便飲啖茶食個包呀
原帖由 tupytupy 於 09-6-15 16:43 發表
大長老
我今個sat ok呀

琥珀宮

我今日都食左好多假o既 ...魚...飯....apple , grapes, banana....... very full
原帖由 tupytupy 於 09-6-15 16:56 發表
頭先同酌b玩,佢今次將佢個小型工作台當做飲品機,不斷來來回回去斟野飲,又斟埋我果份,仲要同我cheers,結果我係被迫飲左:tea,coffee,豆奶奶,lemon juice,瓜瓜juice,水,奶奶,orange juice......

好彩係假o架嗟,咁飲法真係 ...

侯爵府

ok
平時sat黃太就超忙,家下停課唔知會唔會好d呢

原帖由 joannelai930 於 09-6-15 18:38 發表
好, 電聯
mrs wong , 你入唔入黎tm 順便飲啖茶食個包呀

侯爵府

我地吃吃埋埋咁多假野會唔會有事呢

原帖由 joannelai930 於 09-6-15 18:39 發表
我今日都食左好多假o既 ...魚...飯....apple , grapes, banana....... very full

琥珀宮

如果有事, 叫佢地假扮醫生醫番好我地囉
原帖由 tupytupy 於 09-6-15 19:39 發表
我地吃吃埋埋咁多假野會唔會有事呢

侯爵府

咁........唔我都好擔心我地o既病情囉

原帖由 joannelai930 於 09-6-15 21:54 發表
如果有事, 叫佢地假扮醫生醫番好我地囉

首頁
45678...90

尾頁

跳至