影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

VickyCY 發表於 21-6-12 14:12
係咪過份解讀左咋?只係一個show裏面做隊長,姜濤都叫做隊裏面最出果個,搵佢都唔係唔合理嘅,俾機會佢帶下 ...

其實我覺得mirror 整體來講喺mirror go時期都係有愛嘅,不過呢個可能係當初成團嗰時,大家都係比較簡單、未有太多比較時嘅感覺(而家多左比較就有影響) 。姜濤玩攀山嗰時Ak都有提醒姜小心膝頭哥,為左贏再受傷就好唔抵。咁當然,佢呢個提醒都可以解讀為:Ak希望姜有所顧慮而放棄比賽,從而增加自己組贏嘅機會。真係睇你點解讀。

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

babe13E 發表於 21-6-12 13:39
我昨日才睇緊mirror go泰國篇玩越野車,見到Stanley 話姜濤其實係佢地嗰組揸車揸得最渣嗰位,但佢話玩得 ...

Stanley的確好錫姜濤,佢對豬仔Jeremy都好好咖,最近仲開咗YT Channel巨龍與豬仔。

Lokman俾人話唔鐘意姜,係好多事發生後的感覺,而家已經好好多。

Edan雖然係老鼠屎,EQ的確極高,仲好玩得。最初佢喺tg同爵屎玩係好放,而家要顧住個偶包

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

jtw_ki 發表於 21-6-12 14:02
隊長或者係,stanley一定唔係,佢好錫姜濤

認同

水晶宮

sasa@uk 發表於 21-6-12 14:26
得架,當睇劇集,開頭d 騎呢人都好好笑,間中飛來睇
一分組就好好睇
太浪費時間啦!

我直接睇 MIRROR GO

公爵府

chocolatebean 發表於 21-6-12 14:31
係呀! 有D仲好過上妝

調教你MIRROR|12子素顏反差萌+扮靚喜好公開|姜濤Anson Lo最緊要雙眼皮、阿Jer要遮瑕

https://www.cosmopolitan.com.hk/beauty/be-the-better-mirror
姜扮靚秘訣睡前一定貼雙眼皮膠紙

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

stagea 發表於 21-6-12 14:26
年初viu有報導講,今年大棒10位,其中兩位係姜濤同Lokman,仲有沈殷怡,駱振偉
...

Thanks 我都無留意到有呢個消息,捧邊個都好,最緊要節目夠創新出色,劇集要好睇。

水晶宮

apple~y 發表於 21-6-12 14:33
調教你MIRROR|12子素顏反差萌+扮靚喜好公開|姜濤Anson Lo最緊要雙眼皮、阿Jer要遮瑕
睇左啦!

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

karenlyk 發表於 21-6-12 14:34
Thanks 我都無留意到有呢個消息,捧邊個都好,最緊要節目夠創新出色,劇集要好睇。
...

係既,呢個星期睇造美人,打針個part真係好驚嚇

水晶宮

睇緊MIRROR GO 第4集, TIGER 同姜B講野一D都唔客氣

伯爵府

chocolatebean 發表於 21-6-12 11:06
成班小學雞, 我留意到有一班FOLLOWERS 陪笑, 有D成員明顯覺得無聊, 無參與

欣賞 IAN, 佢成日覺得佢地班友 ...

勁欣賞Ian, 佢好識分輕重,好有修養,平時有空閒等埋位時係拿書岀嚟睇。

男爵府

回覆樓主:

其實我對mirror冇咩印象,來來去去識個幾個,只係C6近排睇完造星,成日講,先睇吓調教你mirror,我冇邊個特別鍾意,但睇完調教之後,我幾鐘意tiger,好可愛,性格又好。反而alton,完全冇星味。姜濤其實都好乖,但有少少唔合群,al脂粉味重,ak性格好有問題。ian原來幾高。因為睇報紙覺得佢細粒。

珍珠宮

summering 發表於 21-6-12 14:39
其實我對mirror冇咩印象,來來去去識個幾個,只係C6近排睇完造星,成日講,先睇吓調教你mirror,我冇邊個特 ...

Ian 180 , jeremy 182
可以睇下mirror 100 問, 拍得幾搞笑

https://youtube.com/playlist?list=PLgFYQFfidPfsDXmP5xVjT3ARHTXTTRhuI

水晶宮

heily123 發表於 21-6-12 14:39
勁欣賞Ian, 佢好識分輕重,好有修養,平時有空閒等埋位時係拿書岀嚟睇。
...
係呀! 佢似有學識既人

睇埋其他成員 PROFILE, 好多都 U GRAD, CITY U 畢業, 估唔到的. 以 IAN & EDAN 較有收養, EDAN HKU

伯爵府

cy101 發表於 21-6-12 11:06
我睇呢個節目,其實想睇阿祖!

係,好 touching 好中某 d 位

上次調教男友

男爵府

回覆樓主:

Stanley 唱歌都唔差
ak 講啲黃色笑話好冇聊囉,仲要不停講唔識收,完全唔覺好笑。

伯爵府

apple~y 發表於 21-6-12 14:33

男爵府

姜b有修養,尋晚節目組push佢bad mouth d fans,佢都淨係話「將心比己」,好humble。姜媽媽應該幾有家教

男爵府

SaSally 發表於 21-6-12 10:55
做運動時AK又係不停講小學雞笑話, 攪到祖堯都發火, AK係有D過左

好怕呢啲老Mk, 講d笑話懶風趣, 得佢笑得出, 人哋笑唔出

大宅

stagea 發表於 21-6-12 12:06

你睇過未?睇左先明白架喎

睇完都唔明 請講

琥珀宮

greentea14 發表於 21-6-12 15:11
姜b有修養,尋晚節目組push佢bad mouth d fans,佢都淨係話「將心比己」,好humble。姜媽媽應該幾有家教:go ...

係,呢part睇到姜濤好有教養

首頁

尾頁

跳至