自由報料

跳至

首頁
45678...9

尾頁

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 BK Milk勳章

zero66 發表於 21-7-12 08:45
請問600分換50蚊coupon喺邊度㗎? 我淨係見到要1200分先至換到一百蚊
推去"生活百貨"

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 BK Milk勳章

請問600分換50蚊coupon喺邊度㗎? 我淨係見到要1200分先至換到一百蚊
推去"生活百貨"

大宅

lilian.chim 發表於 21-7-8 12:03
回覆 小FAFA 的帖子

加油加油! 真係無難度

而家賺到380分 真係多左動力日日行多d路

大宅

Maggggbabe 發表於 21-7-9 00:44
呢個APP好用,雖然唔係日日做到運動,但儲分呢招叫人去做運動真係好佛心 ...

早幾個站落車行多d都唔難賺~

大宅

mamimi 發表於 21-7-12 00:34
我都急想知, 請問有冇JM知道?

下?正常一禁入去已經睇到積分

大宅

Audrey1999 發表於 21-7-10 13:49
起碼可以免費玩兩個月,我日日行萬幾步,就可以日日有100-106分,夠600分就可以換百佳/屈臣氏$50電子券,兩個月 ...

600分都唔駛用2個月賺

大宅

生活百貨有呀~

男爵府

減齡達人勳章

回覆 小FAFA 的帖子

用每日必做既野去賺取積分,關鍵係換到的係有用的東東,真必覺得唔錯!
終於成功驗證及開通咗親子王國會員身份啦! 好開心

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

各位~~

有興趣可以黎埋呢邊吹水啵~~

有冇人知梁麗翹玩緊呢個係咩app?
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

kathyava 發表於 21-7-7 16:46
行商場嘆冷氣就得

總之行路佢就計架啦,出面咁熱咁曬,行商場好過

大宅

小FAFA 發表於 21-7-12 11:38
而家賺到380分 真係多左動力日日行多d路

我460,就換到野

大宅

Audrey1999 發表於 21-7-9 09:18
可以一路做運動減肥,一路儲分換coupon,一舉兩得,我今朝已經換到2張百佳$50電子券

好正呀!

超市coupon 好易換

大宅

小FAFA 發表於 21-7-8 11:41
平日都可以行到咁多 要返工連行6000步都有d難呀~

返工真係難d儲,ftm 表示平時係屋企做哂家務都可以帶bb落公園行下,老公返黎都仲可以再落街行

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章

miriam 發表於 21-7-9 10:26
"二三四" 你有無玩呢?

有呀,攞咗500分,之後都仲有散步,星期六踩單車冇分,要行或跑先計

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章

yoyolaw 發表於 21-7-10 20:31
用小米錶請問同步?其實都幾多嘢要入
thanks

係咪android? 有小米app都同樣要裝google fit,小米app個度可以綁定google fit,大家減齡個app連接google fit就可以有埋小米個睡眠時間同靜息心率

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

youjump 發表於 21-7-12 12:41
有呀,攞咗500分,之後都仲有散步,星期六踩單車冇分,要行或跑先計
踩單車無分

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

youjump 發表於 21-7-12 12:45
係咪android? 有小米app都同樣要裝google fit,小米app個度可以綁定google fit,大家減齡個app連接google ...

兩邊已绑定
剛剛得咗啦,thank you
前兩日每日萬步
蝕曬

男爵府

減齡達人勳章

回覆 dreamkelly 的帖子

係? 唔係500分先換到嗎?
終於成功驗證及開通咗親子王國會員身份啦! 好開心

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

Audrey1999 發表於 21-7-10 13:49
起碼可以免費玩兩個月,我日日行萬幾步,就可以日日有100-106分,夠600分就可以換百佳/屈臣氏$50電子券,兩個月 ...

我早幾日行15000步,但得92分,點解你可以有咁多

王國長老

yoyolaw 發表於 21-7-12 13:15
兩邊已绑定
恭喜~~

有興趣過埋呢邊吹水丫

有冇人知梁麗翹玩緊呢個係咩app?

首頁
45678...9

尾頁

跳至