自由講場

跳至

首頁
45678...9

尾頁

男爵府

apple~y 發表於 21-7-20 11:32
又無人叫你追捧佢
係你自己不停強調人中學未畢業
人地無黑材料講就咬住人學歷

咪係 死咬住人唔放 咩勁過BTS依d說話 我真係無聽過身邊有人講過人地吹佢又走去無限放大!真係低智到一個點!隔離post又係咁叫人放過個16歲女仔 講野唔好咁mean姜岀道都係19歲姐 唔見班人收口 唔好咁mean 成日話人雙重標準 咁佢地叫唔叫雙重標準?

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

ChingYee123 發表於 21-7-20 11:35
我地會繼續隨時掉啲骨頭引狗狗,玩下佢地,又激下佢都,都幾好玩!

又要講多次:追捧中學都未畢業既人,好 ...

古天樂都得初中畢業 仲坐過監依家做幾多善事 有咩成就?請問失唔失禮?低唔低水平?

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Eunice0203 發表於 21-7-20 12:00
咪係 死咬住人唔放 咩勁過BTS依d說話 我真係無聽過身邊有人講過人地吹佢又走去無限放大!真係低智 ...

佢哋真係好掛住MIRROR,一有位就提佢哋。真係覺得佢哋咁唔掂,諗都費事啦,正如我唔會日日講住八兩金

水晶宮

呢位個背景係唔錯,但恕我膚淺,真係唔太喜歡睇佢,喜歡睇rock多少少。
另外三位小女孩都好睇
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

lypoon 發表於 21-7-20 12:05
佢哋真係好掛住MIRROR,一有位就提佢哋。真係覺得佢哋咁唔掂,諗都費事啦,正如我唔會日日講住八兩金:waha ...

老實依家鋪天蓋地都係佢地d廣告 又真係好難唔提既

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Eunice0203 發表於 21-7-20 12:07
老實依家鋪天蓋地都係佢地d廣告 又真係好難唔提既

子爵府

Hehemum 發表於 21-7-19 22:45
其實佢有少少似寶劍,唔知有冇同感呢

我係之前一個post都講過, 尤其係笑嘅時候

禁止訪問

公爵府

Eunice0203 發表於 21-7-20 12:00
咪係 死咬住人唔放 咩勁過BTS依d說話 我真係無聽過身邊有人講過人地吹佢又走去無限放大!真係低智 ...

好唔成熟
D學歷家境資料網上有得查
唔使佢強調

子爵府

AJH 發表於 21-7-19 22:50
Archie成個package 完勝片薑

可惜係Archie無觀眾緣, 做娛樂圈等乞食啦, 企o係yumi gigi chantel隔離成個隱形人咁

禁止訪問

公爵府

恩庭寶貝 發表於 21-7-20 12:24
根本TVb一做就擺明捧果兩個女仔,啲男參加者都無點提,好似陪襯咁

呢d咪理性討論
唔鐘意唔使專登搵位踩人,又講顏色
好多人兩邊都睇下
昨晚Archie只係輸人氣

子爵府

恩庭寶貝 發表於 21-7-20 12:24
根本TVb一做就擺明捧果兩個女仔,啲男參加者都無點提,好似陪襯咁

做娛樂圈根本就係講商業價值, archie連造星48強都唔入, 證明花姐都覺得佢無潛質啦, 好似d人選唔到港姐選亞姐咁, 講真, 佢又唔係唱得得別好, 好多人唱得好過佢都半紅不黑啦

公爵府

tahnee 發表於 21-7-20 12:32
做娛樂圈根本就係講商業價值, archie連造星48強都唔入, 證明花姐都覺得佢無潛質啦, 好似d人選唔到港姐選亞 ...

娛樂圈從來除左實力觀眾緣都好重要
明顯chantel觀眾緣好
Archie將來條路睇佢點行或者話唔定爆出來
當年造星1都係兩項評判評分加觀眾投票
當年姜兩項都高分大熱門

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

tahnee 發表於 21-7-20 12:32
做娛樂圈根本就係講商業價值, archie連造星48強都唔入, 證明花姐都覺得佢無潛質啦, 好似d人選唔到港姐選亞 ...

認同,造星都入唔倒,佢係星夢一樣都係被foul

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

無啦啦一唱一和唱衰Archie?係咪覺得人地package好過佢,相形見拙唔抵得人呀?

一個讀書唔成由細發明星夢,周圍去比賽既人;另一個就係學業有成才開始追夢,起步慢、經驗少,當然差啲架啦!

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

apple~y 發表於 21-7-20 12:39
娛樂圈從來除左實力觀眾緣都好重要
明顯chantel觀眾緣好
Archie將來條路睇佢點行或者話唔定爆出來

姜濤唔同既,一出場已經好charm。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

lawmiki 發表於 21-7-19 23:41
記得,個樣冧曬。
Ian係文靜內斂型,怕怕醜醜咁。

Ian 唔太敢望鏡頭架

首頁
45678...9

尾頁

跳至