自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

Kafunbaby 發表於 21-9-22 12:19
之前套街市遊樂團已經覺得佢好難頂,好惡又扮嘢,對佢印象好差。

佢叫做好過嗰個滕麗名少少
嗰個對眼長期左倔右倔
藐嘴藐舌

已刪除用户

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

ic34 發表於 21-9-21 11:39
佢D咀面又真係幾討厭,佢做mean talk覺得佢想扮伍姑娘果種,但佢做唔到人地咁真性情 ...

係呀係啲,個啲樣係伍詠薇個類而其實我都好憎伍詠薇,當自己係大家姐 其實搞小圈子...
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

男爵府

好媽媽勳章

fitfit貓 發表於 21-9-21 08:40
今次不得点名負評一吓,噚晚成習簡直不知所謂,到底你知唔知嘜野叫禮貌?点做節目主持?成個節目鞋口鞋面 ...

agree, 個個都係大廚,參賽都係,佢冇礼貌,大大聲又嘈,成個八婆咁,真係討厭。

珍珠宮

回覆樓主:

本身個節目concept好好,保哥同ricky,上輯已經好睇,但係無啦啦加個江美儀落去真係好敗筆,佢唔識煮又窒頭窒勢,講野聲沙唔好聽,冇禮貌串人擺呀姐款,唔適當時候問問題阻住廚師煮野(攞走alan成兜餡去研究攪到人地停晒手冇得包),大佬呀,計緊時架,自以為風趣幽默攪氣氛,實則有佢講冇人講,佢做主持真係好唔掂,唔該tbb尊重下民意,唔好再搵佢做主持,太趕客

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Kafunbaby 發表於 21-9-22 12:19
之前套街市遊樂團已經覺得佢好難頂,好惡又扮嘢,對佢印象好差。

我都係呢套先識佢,睇過少少,見到佢同謄麗明真係轉台都轉唔切不過佢兩個又幾match「街市」嘅,夠晒嘈同粗魯

男爵府

畀面勳章

佢好嘈又冇禮貌,同3姐做已經夠衰

禁止訪問

子爵府

laukkk 發表於 21-9-23 02:03
本身個節目concept好好,保哥同ricky,上輯已經好睇,但係無啦啦加個江美儀落去真係好敗筆,佢唔識煮又窒頭 ...

完全同意!真心唔想睇佢做主持,踢佢返去做「名門望族」啦!可能觀眾會睇得開心d!

伯爵府

回覆樓主:

佢把聲好鬼煩

公爵府

虎到金來勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

laukkk 發表於 21-9-23 02:03
本身個節目concept好好,保哥同ricky,上輯已經好睇,但係無啦啦加個江美儀落去真係好敗筆,佢唔識煮又窒頭 ...

實在非常認同你所講的。
節目最失敗係個主持。

子爵府

回覆樓主:

對佢印象幾ok,算好戲,但自從睇過和三姐煮餸節目後,感覺佢都幾惡頂,始終佢電視台出生算節目總主持,唔同三姐真係揸開鑊鏟出生揾食又係老闆,講嘢慣咗及粗咗,語氣重咗少少唔奇,但女主持就反應好似張牙舞爪咁,人哋始终唔係藝人,但美儀作為主持,唔覺攪氣氛之餘好似有d欠尊重同尊業態度。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

其實佢真係唔好再做主持會好d

首頁

尾頁

跳至