自由講場

跳至

首頁
45678...41

尾頁

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

lemontea520 發表於 22-7-28 23:57
平時啲人仲笑大陸摭摭掩掩,估唔到《香港土炮》都係甘黑心。

如果發在大陸,全城黃狗曱甴跑晒出嚟恥笑、狂賀啦!

正常人就算幾唔鍾意班厚粉人妖,都希望個dancer冇事啦!

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

kittylam 發表於 22-7-29 00:14
嘩 !別人嘅命就唔係命?物以類聚,咩人就有咩粉絲 !
...

佢地覺得主角無事,跟住果啲場仲有得睇
佢今場咁恐怖仲全黑咁耐,真係嚇死在場班人,實有陰影。
大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

Amy1974 發表於 22-7-28 23:56
平心而論

見到咁樣砸死人,正常人都嚇到傻,唔識反應。

今晚見到街衣桶都唔記得係7月節

子爵府

banbanmm 發表於 22-7-29 00:25
本來諗過唔post,但見好多片都係剪輯過,冇咗熄燈部分。
我條片亦都睇唔到究竟熄咗燈幾多秒,但至少係20 ...

條熄燈嘅片好快比人delete曬。

男爵府

alicemic 發表於 22-7-29 00:13
我都睇咗段片,佢係背住睇唔到發生乜嘢事,但係佢擰轉頭嗰陣個mon已經跌咗落嚟, 台中間班人已經停晒圍住 ...

Artist 可能平時既舞台training就算出意外最好都要繼續表演,不過係冇諗過今次係咁大鑊

侯爵府

banbanmm 發表於 22-7-28 16:25
本來諗過唔post,但見好多片都係剪輯過,冇咗熄燈部分。
我條片亦都睇唔到究竟熄咗燈幾多秒,但至少係20 ...

熄燈又真係好離譜,救人爭分奪秒,幫手抬起個電視,睇唔到會唔會仲唔踩到佢哋?唉,希望無事啦

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

zxyggp 發表於 22-7-29 00:28
佢地覺得主角無事,跟住果啲場仲有得睇
佢今場咁恐怖仲全黑咁耐,真係嚇死在場班人,實有陰影。
...

邊個話想繼續開show?

子爵府

siu-miu 發表於 22-7-29 00:25
會唔會知道跌咗落嚟但唔知有人在下面呢?純粹估下,我不是fans, 不過我估佢應該唔會咁黑心吧?正常如果知 ...

隔離post有片,你可以去睇下

珍珠宮

love.g.wad 發表於 22-7-29 00:24
我都搵左段幾個角度既片睇,首先電視直擊一位舞蹈員既頭部,希望佢有奇蹟。電視跌落拍落地壓到另一位下身 ...

啲人話帶耳機聽唔到,但係耳機帶一邊!咁大動靜好難唔知出事
最大鑊佢仲唱多兩句,扭住慢慢行埋去

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

真係要譴責整個製作團隊,不知所謂。第一場見條橋郁下郁下好化學。中間又有缺口好易差錯腳。咁樣落去遲早出事。 之前紅館啲演唱會從來未試過咁樣,可想而知啲製作幾流。

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

love.g.wad 發表於 22-7-29 00:24
我都搵左段幾個角度既片睇,首先電視直擊一位舞蹈員既頭部,希望佢有奇蹟。電視跌落拍落地壓到另一位下身 ...

我正話都睇過幾段唔同角度嘅片, 我就當佢擰轉頭嗰下仲未知發生乜嘢事, 但見到咁大個熒幕跌落嚟咁多人圍住想抬起個mon, 佢仲好意思唱歌喺度yeah, 呢個表現絕對唔係一個正常人嘅舉動!

伯爵府

BK Milk勳章

睇過n次演唱會,從未見過咁嘅事發生,好恐怖,製作單位好大責任。

侯爵府

siu-miu 發表於 22-7-29 00:29
熄燈又真係好離譜,救人爭分奪秒,幫手抬起個電視,睇唔到會唔會仲唔踩到佢哋?唉,希望無事啦
...

唔好話抬起,個mon係未跌完㗎,附近仲有人

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

MC媽 發表於 22-7-29 00:28

好恐怖加恐怖,掩蓋事實 !,

伯爵府

kikikay 發表於 22-7-29 00:19
成日話tvb 刻薄嘅人出句聲啦!

如果呢件事發生係tvb, 真係不敢想像d黃人會嘈到好似世界冧咗咁,但剛剛去viu fb睇都係得百幾個留言鬧咋

珍珠宮

畀面勳章

MC媽 發表於 22-7-29 00:28

咁過份?條link仲睇到,但都即刻去save低

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

siu-miu 發表於 22-7-29 00:25
會唔會知道跌咗落嚟但唔知有人在下面呢?純粹估下,我不是fans, 不過我估佢應該唔會咁黑心吧?正常如果知 ...

你都話動物被壓住正常反應都會想幫手拎起或者救援,好明顯佢呢個反應連動物都不如!

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

bibi2013 發表於 22-7-29 00:26
係吖!我覺得佢個反應好奇怪,正常都嚇一嚇,冇可能繼續唱。係真冷漠,定假鎮定
...

其實會唔會係夾口形唱歌,把聲熄唔切?
天朗氣清

侯爵府

littlesister 發表於 22-7-28 23:38
呢個主辦公司應該被訂牌,想收買人命?係咪製作費好低?點解咁既事都會發生?
...

賺到盡,快速揸乾揸淨

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

回覆樓主:

我睇過由前排觀眾拍ge視頻,嗰大芒好似斷頭台軋刀軋落個舞蹈員,場面好震撼,現場仲熄燈,咁混亂容乜易發生人踩人事件,監制和導播離晒譜,責無旁贅
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

首頁
45678...41

尾頁

跳至