自由講場

跳至

首頁
45678...10

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

ARabbit 發表於 22-11-11 18:25
笑左

我哋唔理解小三D思維係正常的
係啦, 全香港有邊個女人認同小三架? 認真心涼, 抵呀

子爵府

咁我真係遇過大婆小三共存的例子, 應該都幾少見。當時係大婆病到就快死, 佢都鼓勵老公搵過個人照顧佢, 小三好清楚情況, 諗住大婆死左先至坐正, 點知捱下捱下, 捱過左, 至今都成十年了。依家大婆身子仍然係好弱, 不過兩個女人都知道對方存在, 個男人就兩邊兼顧, 我唔敢八卦去探聽詳情, 但見三個人都幾平和咁, 我估個男人都幾識做, 兩個女人又識得隻眼開隻眼閉, 講到底, 三個人都係想有個伴而已, 暫時睇都幾好丫

男爵府

micsin 發表於 22-11-11 14:21
大婆接受到 都好伏 自己諗下 有無咁偉大的女人

我覺得接受到未必因為偉大, 可能係本身同老公已經冇愛冇性,
只係因為各種原因唔離婚, 所以老公出面有第個佢都冇所謂

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

lily-of-valley 發表於 22-11-11 18:02
係lor, 又話一路寫一路喊,但一路鬧我地全部係雞, 唔了解佢。 佢唔係雞, 咁又係我地全部雞度揾認同?
...

係囉,我都想像唔到一個人好傷心一邊流眼淚,一邊不停話人哋係雞

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

https://www.youtube.com/watch?v=D_S5OYAov-A

溏心風暴3 | 怒火媽媽鬧爆偷食阿女

其實我想叫佢睇下

子爵府

小虎豬媽媽 發表於 22-11-11 17:40
揾唔返個小三 post, 請問是否給品板主刪了

係囉…
我今朝睇到,
放工就睇唔到

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

個男嘅根本揾食 無諗過要離婚! 大把呢D賤男揾SP 都唔明仲咁多女人信D賤男會離婚

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

mariefish 發表於 22-11-11 18:49
係囉,我都想像唔到一個人好傷心一邊流眼淚,一邊不停話人哋係雞
...
件小三應該潑婦來架, 又唔自量, 睇來件賤佬一早想甩佢, 借頭借路比人掉, 仲懵盛盛。
比件佬鬧都唔醒水, 仲諗住人娶佢

大宅

Vin仔媽 發表於 22-11-11 17:42
已經封咗喇

點解封左既

伯爵府

畀面勳章

lily-of-valley 發表於 22-11-11 19:12
件小三應該潑婦來架, 又唔自量, 睇來件賤佬一早想甩佢, 借頭借路比人掉, 仲懵盛盛。
比件佬鬧都唔醒水 ...

咁激

lily-of-valley    發表於 22-11-11 19:29

象牙宮

ARabbit 發表於 22-11-11 18:25
笑左

我哋唔理解小三D思維係正常的

睇件潑婦小三, 可能潑得滯, 無人追, 見到有賤男, 就好似無男人咁。 做痴身膠。 做女人要有D尊嚴呀。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

SamSamwill 發表於 22-11-11 14:31
我見到佢喺度重複開同一個post,不論佢咩心態都好,點解要令自己搞到咁嘅地步?越做越蝕底嘅係自己,人哋堂 ...

都唔知為啖氣,覺得我地唔撐佢所以要鬧到底
定係因為我地係大婆,所以要激下我地先安樂
但佢咁做,其實我想留言..如果唔係為左激我地 咁佢最好去睇精神科

象牙宮

MiMicc南 發表於 22-11-11 19:15
點解封左既
又係唔醒水, 等一個post封咗, 開第二個照搬之前D野, 鬧我地無謂多餘人, 令佢封post, 第二條又封, 開第三條, 又封, 第4條, 卒之封埋個人。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

個post 係米冇左? 我搵5番既, 萬能的JM
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

禁止訪問

象牙宮

kwhkwh 發表於 22-11-11 19:39
個post 係米冇左? 我搵5番既, 萬能的JM
全部無得睇啦。

kwhkwh    發表於 22-11-11 19:46

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

THX JM我仲打算回家睇下賤三有冇新回應添。
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

象牙宮

kwhkwh 發表於 22-11-11 19:47
似神經婆多D。 件賤佬呃著件神經婆, 抵死。

水晶宮

lily-of-valley 發表於 22-11-11 19:46
全部無得睇啦。

點解會冇咗嘅?佢叫人刪

子爵府

kwhkwh 發表於 22-11-11 19:47

戀愛腦到入血
自己唔覺得係小3係受害者,佢同個男人先係真愛,正室係第3者

說到底都係俾籍口自己明正言順介入別人婚姻,不過唔肯承認面對

首頁
45678...10

尾頁

跳至