自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

好早己聽聞「蘇黎世」這個保險品牌, 和知道他們有各種不同的保險產品發售. 幸好今次我無意間看到蘇黎世在BK提供多項保險產品優惠,還低至65折保費優惠, 更有【額外賞#】高達HK$2,000超巿現金券,並有參加【額外賞 – 終極大賞#】的機會. 本人有見及此, 馬上購買了牙科保障計劃, 此計劃非常優惠, 除了有檢查及洗牙外,再包含無上限補牙及剝牙及其他服務,保障全面. 實在太優惠了, 怎能叫人不喜歡這品牌? 我己馬上告知好友, 並大力推薦.

大宅

公司有普通醫療但不包牙科,我每年都有洗牙習慣,洗一次都接近$800,健診易牙科標準計劃折左唔洗$700,仲包補牙,價錢仲平過係出面洗一次牙,就試下join一年啦

男爵府

買了蘇黎世「健診易」門診,睇醫生幫輕唔少,為家人的健康作出保障

男爵府

牙科保障,非常優惠, 已介紹朋友購買

複式洋房

以往只經蘇黎世買旅遊保險,咁啱上baby kingdom見到「蘇黎世大放送」嘅活動,就留意到原來蘇黎世有賣關於門診及牙科保障嘅保險。

經過詳細了解保障計劃內容後,我就覺得佢嘅保障範圍多,而且保費非常合理!加上用baby kingdom優惠碼有65折及再送超市禮券,真係冇原因唔買。

老實講,睇一次醫生已經等於畀咗一年保費喇,但我而家俾差唔多嘅錢就已經有全年門診或者牙科保障,所以我覺得呢個計劃好超值!

我已經幫小朋友買咗,亦都會推薦畀身邊親友買。

大宅

中央情報員 發表於 22-12-22 13:00
蘇黎世保險有限公司(「蘇黎世」)為各位BK會員帶來多項優惠,由即日起至
2023年1月31日止,BK會員以優惠 ...

公司醫保唔包子女,除罩返學在即,預計小朋友會多返d病痛。Zurich 呢個健易診保險只要每次擺低20蚊睇醫生,估計睇兩次都回本有凸。家陣仲可以參加抽獎,堅抵!二話不說,即買。

子爵府

減齡達人勳章

請問有沒有得奬結果.

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

busimami 發表於 23-3-9 09:57
請問有沒有得奬結果.
得獎名單正在進行最後確認,預計將於3月17日或以前,個別以所登記之電郵通知得獎的會員!

子爵府

減齡達人勳章

唔該晒

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

之前都有買開全年旅遊保(去快閃澳門大陸平時未必會續次買,但全年買就「順便」包埋)
襯有折望吓先

首頁

尾頁

跳至