自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 笑得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

DoReMi媽媽 發表於 23-1-20 00:02
仲要係打去電話理財求其揾個人就報到哩個Rate,揾RM反而遲遲都覆唔到,不過而家會唔會連打Hotlin ...

係吖~我打hotline處理事快好多

珍珠宮

yuensiu 發表於 23-1-19 18:38
me2 尋日做恆生3個月得返4.1%

中信3個月有4.2%

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

Evachau 發表於 23-1-20 09:17
中信3個月有4.2%

不過又要開戶口,差少少用返本身有既戶口就算了

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

a-mi 發表於 23-1-20 09:17
係吖~我打hotline處理事快好多

以前RM係做到嘢的,但而家銀行文化唔同咗,似乎揾Hotline啱我啲。

侯爵府

DoReMi媽媽 發表於 23-1-20 15:47
以前RM係做到嘢的,但而家銀行文化唔同咗,似乎揾Hotline啱我啲。
...

DBS RM 做定期個 rate 仲低過自己網上做

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

princesscupcake 發表於 23-1-22 01:53
DBS RM 做定期個 rate 仲低過自己網上做

所以我都懶得揾RM,明知我揾佢問定期息,根本唔想覆,佢都話啦,而家息唔錯,好多人唔需要買嘢投資,佢爭在未講~個個做定期,冇佣俾佢賺

首頁

尾頁

跳至