自由講場

跳至

首頁
45678...14

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

貴妃椅個企身位都起褶,唔至坐咗兩個禮拜啦

男爵府

Hansma 發表於 23-1-30 21:10
不過最緊要唔洗錢

Exactly

珍珠宮

畀面勳章

真係好貴好大的梳化
香港沒幾多人願意買咁貴的梳化
亦沒幾多間屋放到咁大的梳化

男爵府

回覆樓主:

個款好核突 貴妃椅同座位唔成比例 ,送都唔會要

大宅

回覆樓主:

我一直都買歐洲梳化 好襟又好坐 第一張用了十年

禁止訪問

禁止訪問

回覆樓主:

珍珠宮

回覆樓主:

大開眼界
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

珍珠宮

回覆樓主:

送我一個坐位都好囉,都值幾萬

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

呢張梳化設計都係好奇怪,你已經搵啲膠腳掠高左幾吋,但張沙發仲係咁矮,唔會坐得舒服個喎,尤其外國人坐咗落去,起身都有啲困難…..

珍珠宮

bb060908 發表於 23-1-30 22:08
個款好核突 貴妃椅同座位唔成比例 ,送都唔會要

見你講比例,相比呢兩張相,如果第二張係真品,咁睇,比例又⋯真係好似唔同
梳化背板高低都好似有啲唔同
不過,唔洗錢的嘢,坐得就得,唔好考究

attach1_sign/tmp/phphyPIng
attach2_sign/tmp/phpXQcTVi

水晶宮

大力大力 發表於 23-1-30 20:36
意大利 NICOLETTI .......17.5萬~

之前剛剛想換梳化、同老婆四圍睇、睇得上眼都要五、六萬......做ibank ...

貴在那

複式洋房

回覆樓主:

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

麟媽媽 發表於 23-1-30 22:27
呢張梳化設計都係好奇怪,你已經搵啲膠腳掠高左幾吋,但張沙發仲係咁矮,唔會坐得舒服個喎,尤其外國人坐咗 ...

佢原本都係甘、高咗幾寸就同我之前一張一樣咁高、因為習慣咗之前高度Ω
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

伯爵府

回覆樓主:

咁貴
無坐過
大力兄真好
自己咁有錢都唔介意用2手
抵讚
最緊要啱用
如果唔係
又會去堆填區
因為真係好少家庭有咁大間屋

水晶宮

pillarfung 發表於 23-1-30 22:16
堂堂大老闆周圍話俾人知執人哋唔要嘅梳化。

咁大張真正歐洲梳化10幾萬好 ...

人地又無話自己係大老闆,大力一向貼地,你使唔咁講野

子爵府

大力大力 發表於 23-1-30 20:36
意大利 NICOLETTI .......17.5萬~

之前剛剛想換梳化、同老婆四圍睇、睇得上眼都要五、六萬......做ibank 朋友客人、在香港買了豪宅、一年都冇過來香港住兩個星期、放了幾年又話要裝修、 傢俬電器全都不要了、朋友知我客廳放得落、便送了給我~

初時我地估約10萬、我請裝修朋友、幫我叫了架相熟貨車、直接去單位、打包好車返嚟、送貨嚟個哥哥都話、套梳化要十幾萬。

雖然是二手但好少坐、9成9新淨、完全無花、我就唔捨得買啦~
...

咁應該係朋友的朋友送

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

大力大力 發表於 23-1-30 22:36
佢原本都係甘、高咗幾寸就同我之前一張一樣咁高、因為習慣咗之前高度Ω
...

我就係話佢矮囉,我娘家一直都係用歐洲梳化,因為我爹哋好高,我哋幾姊妹又高,少數服從多數,歐洲梳化一般高身,我媽咪坐梳化係有啲吊腳

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

pillarfung 發表於 23-1-30 22:16
堂堂大老闆周圍話俾人知執人哋唔要嘅梳化。

咁大張真正歐洲梳化10幾萬好 ...

算吧啦妳~

有幾件、次次都要嚟搞事~

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

麟媽媽 發表於 23-1-30 22:39
我就係話佢矮囉,我娘家一直都係用歐洲梳化,因為我爹哋好高,我哋幾姊妹又高,少數服從多數,歐洲梳化一 ...

講開又奇怪喎、歐洲人咁高大、梳化咁婑、之前起身有點困難~

買基金真係好傷

首頁
45678...14

尾頁

跳至