自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

myfaye 發表於 23-2-19 16:02
唔靚女但化行妝,衣著唔算野艷,。
港男約四十歲,兩人係旺角日本餐廳用膳,細細聲用廣東話交談,男點個魚 ...

人地放假食飯都唔得?化裝=唔乖?

大宅

KwanchengKwan 發表於 23-2-19 23:33
人地放假食飯都唔得?化裝=唔乖?

你咁重口味嘅,樓主話濃妝,你見識過佢哋嘅妝就會知撈味幾重下

子爵府

港男約四十歲,兩人係旺角日本餐廳用膳,細細聲用廣東話交談,男點個魚 ...

早年記得係BK 及FB 公開報道,食客見到男主人同工人姐姐食飯親密接觸,而且放了相出嚟公審,點知外人以為工人姐姐其實是女主人,只是她沒有打扮落樓下商場食餐飯。

外人真係唔好亂判斷。

侯爵府

myfaye 發表於 23-2-19 21:24
老伯我明。四十歲都揀姐姐,貪佢夠服從?夠平?趙完唔使埋單?
你說話都好難聽好缺德下, 乜你老公趙完你要埋單的?

侯爵府

我有個舊同事離左婚,現任女友就係印傭,佢哋真係一星期見一日架咋

大宅

elo8790 發表於 23-2-19 21:29
係囉係咪普通印尼籍嘅人咋
未必一定係工人姐姐

工人姐姐,日對夜對,生感情嘅機會會比較大

侯爵府

makm 發表於 23-2-19 16:18
香港生活嘅印尼女性未必一定係家庭傭工,開舖做老闆大有人在,况且就算做工人姐姐都係人,同乜人拍拖有佢自由, ...

吾明点解可以來港开舖?用乜visa?

大宅

gilgilgilgil 發表於 23-2-20 05:23
吾明点解可以來港开舖?用乜visa?

呢樣其實係咪佔少數

男爵府

鄰落人既姐姐係幾靚喎,咁港男心動又不出奇

水晶宮

有什麼問題?小心BK俾人話其視

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我有朋友都係娶印尼人,男未婚女未嫁,冇問題喎

侯爵府

yanyan-mummy 發表於 23-2-20 09:21
我有朋友都係娶印尼人,男未婚女未嫁,冇問題喎

其實好多畀阿媽照顧周到嘅港男好啱取工人姐姐

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

人地拍拖關你咩事? 你驚第日姐姐瘭撬你牆腳? 請姐姐點都有風險。

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

gilgilgilgil 發表於 23-2-20 09:26
其實好多畀阿媽照顧周到嘅港男好啱取工人姐姐

咁又唔係喎,我朋友同佢老婆係一見鐘情,佢老婆同現今港人妻一樣,吾使點做家務亦講明吾生BB

侯爵府

yanyan-mummy 發表於 23-2-20 09:29
咁又唔係喎,我朋友同佢老婆係一見鐘情,佢老婆同現今港人妻一樣,吾使點做家務亦講明吾生BB
...

咁佢老公肯/識做嗎?

我意思係只想娶個老婆返嚟照顧自己嗰啲男人好啱娶工人姐姐

雲母殿

gilgilgilgil 發表於 23-2-20 09:31
咁佢老公肯/識做嗎?

我意思係只想娶個老婆返嚟照顧自己嗰啲男人好啱娶工人姐姐

佢老公直頭迷戀佢啦,喺香港亦都搵到下錢,照顧到佢生活,其實我覺得愛情不分國籍,吾可以話人哋印尼人就覺得低一等一定係工人

珍珠宮

echoo 發表於 23-2-19 20:07
菲傭嫁阿伯就見過,阿伯為左有貼身照顧娶左工人。乜原來咁多港男娶外傭?文化語言都不同,平時點溝通交流㗎 ...

你呢個係幾多十年前嘅思想?異國戀係極普通嘅事,唔會因為人地份工係傭人而睇人唔起囉

大宅

我見過姐姐拉住車仔送個高過佢既少主去體育館, 我估都15,6歲行我前面幾米, 見個少主係咁又摸又MET佢手臂同腰, 個姐姐又肥又黑T-shirt短褲人字拖, 不過後生女, 個男仔入咗去之後我本來想問下個姐姐, 但我諗諗下見佢好受落咁, 都唔知佢地係屋企會搞咩, 我覺得如果請姐姐要注意下呢D仲好

我有朋友娶咗個菲姐, 但佢係LONDON嚟香港大集團做野, 其實未必係你咁諗

男爵府

點知係印傭?

公爵府

2024年龍年勳章

satu 發表於 23-2-19 16:24
樓主點知一定係外僱?

報紙雜誌講嘅

首頁

尾頁

跳至