時政擂台

跳至

首頁
45678...12

尾頁

大宅

pkc5115 發表於 23-8-30 15:27
香港人真係自取其辱,死日本仔而家擺到明笑香港人,俾屎你食我地仲一副狗樣咁多謝人話好味,好彩我堅持從不 ...
果班人可能仲多謝日本免費請佢哋食嘢

子爵府

2024年龍年勳章

係咁話核廢水無問題嗰d人快d聯絡呢班日本政客
一落機有得免費比人直運福島食海鮮,又有佢地口中安全嘅核廢水飲

miko.c9    發表於 23-8-30 16:13

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

fayefa 發表於 23-8-30 14:22
班視日本為鄉下嘅香港人,依個直頭係超筍優惠,一級待遇喇。日本政府幾時行動?唔做正契弟
...

最睇唔起呢班自稱日本係鄉下嘅香港人,成日攀親帶故 ,人地根本睇唔起呢班人,但呢班人覺得好自豪好似高級咗 !!

oma79    發表於 23-8-30 15:41

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

哇!! 真的嗎?! 真的話,要推一推!

待客之道係大家一齊食, 一齊飲LAW!

侯爵府

回覆 Tobbyy 的帖子

我仲以為係私下飯局畀人錄音,望真啲係電視節目~ 呢番辱華說話咁都講出口,賤到不得了

珍珠宮

818 發表於 23-8-30 15:35
係咁話核廢水無問題嗰d人快d聯絡呢班日本政客
一落機有得免費比人直運福島食海鮮,又有佢地口中 ...

最起碼bk支持者應該即刻起行,用行動證明,得把口講正廢物

珍珠宮

ohmygosh 發表於 23-8-30 15:38

我仲以為係私下飯局畀人錄音,望真啲係電視節目~ 呢番辱華說話咁都講出口,賤到不得 ...

好難聽但係真心話

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

鬼叫香港有部份人還當日本係「鄉下」比人吋都無話可說,我都叫這班香港盡情飲核污水,睇下幾年後患病時會否感謝「鄉下」。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

不過D人唔驚, 要去都無辦法!

唔覺得甘樣係優待, 感覺取其辱!

大宅

wlea 發表於 23-8-30 12:06
真賤格

賤人無恥。佢地大可放心,冇中國遊客去啦(香港除外),經濟衰退睇佢地食C直播

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

ohmygosh 發表於 23-8-30 15:38

我仲以為係私下飯局畀人錄音,望真啲係電視節目~ 呢番辱華說話咁都講出口,賤到不得 ...

佢應該播埋之前飲福島核廢水官員,睇吓還健在嗎?

禁止訪問

伯爵府

Yungalice13 發表於 23-8-30 12:28
聖水黎架,鄉下係日本果班多喝有益
日本仔講得出要做得到先好!唔係叫返鄉下果班人……回水

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

bu-b 發表於 23-8-30 14:41
超低能!倒核污水已經影響佢哋出口收入,而家仲要自己倒旅遊業的米,睇佢哋笑得幾耐

子爵府

回覆樓主:

日本人真係幾低賤不堪,恥笑中國人,當我地係傻仔,仲叫我地游福島水,唔該中國抵制到底日本食物,反正日本做咁多陰質野好快有報應

珍珠宮

Lilyforest 發表於 23-8-30 12:10
鬼叫香港人鍾意俾日本仔擺上枱咩,唔知嗰啲返日本鄉下嘅人入境日本時使唔使嘆返杯核污染水呢?
...

重點真係唔去咪 唔會比人恥笑囉

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

講真,激將法,其實呢2個前政客系好人黎,佢甘樣一講,即刻少左好多人去日本,日日都有呢D人出黎講下,甘樣多D人知道日本輻射問題。

伯爵府

2024年龍年勳章

轉比K Kwong睇啦,等佢同佢個孫飲多2啖,食多幾只

子爵府

回覆樓主:

https://weibo.com/6226335615/4940224511610633
韓國人有骨氣好多,連日來不斷示威,已超過10萬人遊行。佢地好羨慕中國政府出禁令保護人民

首頁
45678...12

尾頁

跳至