自由講場

跳至

首頁
45678...13

尾頁

珍珠宮

tiramisu_hk 發表於 24-1-26 14:14
相信個女嘅會即刻染返頭髮轉色先,唔係通街都知佢係視姦癲婆

冇用㗎!因為佢個樣已經入咗我腦。

公爵府

依家全世界都見到一個巔婆同一個好男仔

珍珠宮

xyz_yy 發表於 24-1-26 12:07
獨家專訪|東鐵少男望M痛公主踎地 遭她狂斥視姦逼道歉 哭訴途人 足本剖白來龍去脈 釀心理陰影|專家解構點 ...

同學仔,撐你

伯爵府

回覆樓主:

不過講返轉頭,個男仔經過個公主時第一次望了一眼,男友已經鬧佢「望乜x呀」,佢再行返轉頭的時候,知道條友short, 應該避免再望。
都算經一事,長一智,始終現實世界有不少白咭人士(估計5-10%)

大宅

羨慕佢教到一個eq 咁高處事冷靜嘅仔仔

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

selinako^^ 發表於 24-1-26 12:58
同學媽媽都好厚道,個癲婆教訓都好大

同事 屋人 鄰居
腦入面即刻出現佢把聲,佢啲獅吼功、音波功非同小可

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Cathy1121 發表於 24-1-26 13:14
比 IT 男 頭皮 面油佢地做好D
安仔太sharp 太聰明樣

It男講野唔叻,更委屈。

大宅

牛年勳章

夕張蜜瓜 發表於 24-1-26 13:38
m痛女認頭髮, 對眼同眉都易認

如果撞到, 立多2眼佢唔會話女人都視姦佢啩

其實呀,以佢個諗法,望兩眼就係視姦佢,咁聽到佢把聲就聽姦佢啦,佢唔望人點知人望佢,佢都視姦個男仔,佢有病真係要睇醫生

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

hohoho2013 發表於 24-1-26 12:31
個醜婦會搵邊個做?

上次做冒牌三太
又穿婚紗
又收咗龍敢威隻六卡戒指
嗰個工人

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

bearcat2003 發表於 24-1-26 13:23
個男仔講野好有禮貌,
報警第一句「你好…」
之後同對狗男女講「等警察叔叔…」,
好難得,有禮貌,又唔講粗口鬧返轉頭,一句『警察叔叔』好可愛

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

小星星1 發表於 24-1-26 14:16
同學仔,撐你

x100

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

極品情侶,女既癲男既陪佢傻
佢恨到,依家出街應該會引人目光喇

鄧個學生慘

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章

回覆樓主:

PK男女要出來公開向男同學道歉

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我覺得個對癲狗男女應該同個男仔道歉
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

睇東張個女好似癲左咁喪鬧

珍珠宮

虎到金來勳章

123mummy 發表於 24-1-26 13:49
我媽話點解個女人着條底褲出街

我見佢條褲真係超短

男爵府

肥佬男朋友33歲唔講以為53歲。兩個人真係相由心生,粗口爛舌,反之男仔媽媽好欺文好有文路。
「換個角度,自然有出路。」

子爵府

嗰對理直氣壯蝦細路嘅情侶仲唔主動搵傳媒做專訪,公開要求細路道歉再伸冤多次啦!D戲做得好浮誇!

伯爵府

回覆樓主:

望都唔比人望,狂鬧人,病得好嚴重

洋房

回覆樓主:

童年陰影

首頁
45678...13

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊