自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

annie133 發表於 24-2-22 15:12
同感,我真係冇乜共鳴
可能我老了
同覺得佢腰肥腿粗,成日focus咗落佢對脾

感覺完全一樣。 d歌感覺只係外國k歌。睇到佢腰腿我倒想起j lo.

呢幾日睇番佢d新聞,感覺佢有時幾敢於對抗惡勢力。

男爵府

我13歲女近年突然愛上,咁我見迷下idol都無所謂,之後佢背誦咗ty background 同經歷,我就更加唔返對。做人做到佢咁自信,有才華,敢言同咁有腦就無得頂,佢同唱片公司反面,之前自己作嘅歌再次錄音,版權落返自己手真係真絕,音樂會片段上戲院,又賺一筆,佢自己同佢團隊真係有商業頭腦。

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

ernbe 發表於 24-2-23 08:36
TIME Person of the Year 2023

正常啦 你問我過去幾年嘅person of the year係乜嘢, 我都講唔得出
總有離別的時候

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

聽得最多係佢首Shake it off ! 其他冇咩印象

公爵府

回覆樓主:

對佢沒有什麼感覺 只聽過love story

男爵府

granja 發表於 24-2-23 20:10
感覺完全一樣。 d歌感覺只係外國k歌。睇到佢腰腿我倒想起j lo.

呢幾日睇番佢d新聞 ...

我都係!我唔覺得佢啲歌好好聽!

男爵府

回覆樓主:

我比較鐘意Ariana Grande 同Dua Lipa 嘅歌多過Taylor swift

男爵府

佢2011左右有黎香港表演,我那時都幾like佢,記得係tvb廣告時間有MV宣傳

好簡單鐘意佢啲歌同typical 金髮女造型但係佢的經歷己可以寫本書,佢在美國及全球唱片業有好大影響力,因為佢,佢簽環球時要求唱片公司改變行之已久的行規,先至肯簽,為writer及歌手爭取權益

男爵府

hihamham 發表於 24-2-25 00:40
佢2011左右有黎香港表演,我那時都幾like佢,記得係tvb廣告時間有MV宣傳

好簡單鐘意佢啲歌同typical 金髮 ...

佢有咩經歴?咩行规要改?

大宅

hihamham 發表於 24-2-25 00:40

好簡單鐘意佢啲歌同typical 金髮 ...

有牙力嘅藝人/歌手先可以爭取合理權益

男爵府

trenycebaby 發表於 24-2-25 09:06
佢有咩經歴?咩行规要改?

佢改變了音樂平台串流政策,同新音樂人爭取權益,因為佢Apple同Spotify不得不讓步給音樂人應有的版權費用

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊