自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

Janetboyyan 發表於 24-3-14 04:11
另一對網紅,個名叫「何生何太」

Thx

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

我係小貓咪 發表於 24-3-13 15:21
以前師姐,後來同何太一齊,生咗個混血仔

Thx

水晶宮

2024年龍年勳章

green1apple 發表於 24-3-13 16:12
回覆 sharebuy 的帖子

呢pair 真係好難頂,成日跳舞又show off 自己幾豪華,剛剛係唔知邊到辨婚禮,明明正 ...

最初知道呢個師姐, 係香港傳媒報導有位前警察去咗大灣區開健身店做得好成功.... 只係知道佢男仔頭打扮... 之後某次在抖音彈咗佢D視頻出來咩何生何太, 心諗咩料呀, 於是8掛下走去睇埋佢其他短片, 哦~終於明白了. 佢地最近去咗塞斑島辦結婚証, 又好自豪話生咗個混血小王子 , 而家仲寫住備孕二胎, 睇來計劃生第二個...
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

伯爵府

Xmas吸收勳章

manfatcentre 發表於 24-3-14 07:04
有位叫鲍魚家姐,誇到

我都有睇過,其實佢真係咁有錢嘅話點解仲要做所謂嘅網紅呢

伯爵府

ivycwl 發表於 24-3-12 23:04
雖然佢個大女好可愛好得意。

但對佢既做法真係不認同。(我知好多人認同)。

有錢有愛心,其實無問題,佢一定比最適合既野3個小朋友,呢個世界無野保証到有正常另一半唔一定幸福開心,我想做佢添

大宅

回覆樓主:

以前有睇過佢啲照片認到佢,但就唔記得佢叫咩名

侯爵府

其實洗乜野人認同和同意,人地一家既事
我夠唔同意我阿爺唔淨返十間八間屋我繼承啦

侯爵府

hnh_mami 發表於 24-3-13 17:54
你講葉? 佢自己設廠造護膚品,抖音/淘寶都買到,有時佢自己開直播賣貨。
...

微商?google過佢賣嘅品牌

侯爵府

orezo 發表於 24-3-13 11:41
我都覺得有啲睇看的大陸網紅,拍拍下突然變巨富分享奢華生活,但帶既都係平貨,懷疑背後是有團隊打造
...

香港都有啦,住公屋扮有錢人,一踢爆佢住公屋就block我

公爵府

回覆樓主:

最少佢買精都係自己懷孕生出黎,3個仔女同一個爸爸媽咪,佢有錢有專人培育女兒,有時間又會陪佢地

另一香港師姐都同個網紅樣女友買外國精生仔,但懷孕既係女友唔係佢,即係佢bb同佢一d關係都冇,就好似領飬咁,咁點解唔領飬仲有意義
出世:3.52KG
1個月:5KG
2個月:6.06KG
3個月:7.28KG
4個月:7.69KG
6個月:8.7KG

伯爵府

shop_baby 發表於 24-3-14 23:49
最少佢買精都係自己懷孕生出黎,3個仔女同一個爸爸媽咪,佢有錢有專人培育女兒,有時間又會陪佢地

另一香 ...

佢好複雜。話粒旦係師姐。
何太既子宫。

侯爵府

純個人觀感,佢有錢生有錢養,總好過冇錢嘅但正正常常2公婆冇錢又生果d
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

琥珀宮

冇爸爸始終唔係咁好,見過細時冇阿爸嘅大左鍾意揾偏向大自己20歲嘅男人做男友或老公
其實如果真係對仔女負責任,應該係攪掂自己心理狀態先去揾另一半再組織家庭,而唔係自己單性繁殖

侯爵府

「去父留女」的網紅葉海洋:懷三胎有六個月,用實力打造完美家庭,成為當代「女性天花板」
https://tw.412lala.com/doc_WmkwQlNmMWhxdFBIOWorZmxNTVF3Zz09

公爵府

2024勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

我有睇佢呀
佢特登搵返同一個"爸爸",唔會唔知父親係邊個。
同埋佢真係好愛錫D小朋友,亦有落手落力去教佢地, 唔係交晒比工人就算嗰D
有心有力有財,我覺得無咩問題吖

侯爵府

mandy952 發表於 24-3-15 11:57
冇爸爸始終唔係咁好,見過細時冇阿爸嘅大左鍾意揾偏向大自己20歲嘅男人做男友或老公
其實如果真係對仔女負 ...

今次認同你,小朋友係一男一女製造出來的,如果話生完之後離婚唔幸福,小朋友冇人錫,依個係之後的家庭轉變問題。
但佢係直頭一開始已經知小朋友係冇爸爸的情況下去製造一個bb出來。
根本道德觀念已好有問題。

伯爵府

mandy952 發表於 24-3-15 11:57
其實如果真係對仔女負 ...

而家香港離婚率4成,結完婚最後咪又係單親
我覺得葉海详做法冇問題,大前提自己有錢有愛心有時間,培養多幾個好的年輕人,都算造福世界

子爵府

回覆樓主:

佢講D人生道理好啱聽,如果有佢咁本事,都會學佢唔要老豆老公,買精英精子,佢個大女叻女又懂事,有無男人在家無所謂啦!(emoji)(emoji)

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

小艾美 發表於 24-3-15 12:53
今次認同你,小朋友係一男一女製造出來的,如果話生完之後離婚唔幸福,小朋友冇人錫,依個係之後的家庭轉 ...

如果有吵鬧既雙親同一個有愛既單親環境揀, 我係小朋友都係單親算喇
放下自在

伯爵府

有時fb都會彈佢啲video, 對佢冇反感。
好奇成日,出國隨時都有人幫佢拍咁多video。雖然都知有錢請人做唔難。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊