自由講場

跳至

首頁
45678...10

尾頁

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

caryfox 發表於 24-4-16 14:48
你唔望人,又點知人哋眼望望,

你有冇好憎自己?

我都第一時間諗起呢句。

瑪瑙宮

lalachi 發表於 24-4-17 16:28
坐小巴4人位,對要二十頭既女你著條連身短裙,佢坐到走哂光。
我好心提佢走光,佢話我有著打底褲,跟住照叉 ...

好心冇做坏事

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

vkm2014 發表於 24-4-16 20:58
我都見過,佢哋吾係食嘢飲嘢,之前有d阿伯公然係kfc睇av

唔出奇,港鐵都有,播埋音出嚟架

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Onlok 發表於 24-4-17 18:25
我都第一時間諗起呢句。

x 2
我都係

公爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

公爵府

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

piv 發表於 24-4-17 21:58
好心你啦!唔夠人講就抵委人哋,知唔知你樣衰呀!
我發覺喺bk太斯文唔得架,你呢啲咁口賤嘅人就覺得自己啱 ...

!最有品就係你啦,粗口賤人都噏得出 ,贊成網上公審人嘅本身係懦夫,咁介意畀人望就應該當場爆個鹹濕佬啦,你先聊者賤仲惡人先告狀,留言就係呢度,邊個先發爛渣正常人有眼睇,見你呢d自以為是嘅人更加對網上公審嘅人反感,你發癲程度同個「視姦女」有得輝

珍珠宮

piv 發表於 24-4-17 21:58
好心你啦!唔夠人講就抵委人哋,知唔知你樣衰呀!
我發覺喺bk太斯文唔得架,你呢啲咁口賤嘅人就覺得自己啱 ...

你令我明白香港有好多個不知所謂嘅「視姦女」 !!

公爵府

2024勳章

TATEYAMA 發表於 24-4-17 12:47
我都覺得好奇怪,BK應該大部份女人,仲係人媽咪啦,但D留言竟然同連登仔一樣! 咩著得暴露咪望你囉、以為 ...

我簡直嚇左一跳以為入錯forum, 點解咁多女人會覺得大叔每日同一個位, 由下至上望女學生係冇錯, 女學生冇得選擇唔著裙著褲, 但竟然呢啲女人一啲都冇同理心

公爵府

公爵府

公爵府

珍珠宮

piv 發表於 24-4-17 22:21
客氣?笑話嚟架?你呢種人扮少陣啦!我對住啲賤人,唔會扮好人。

知你冇扮,你做自己嘛,粗口爛舌係你本質

珍珠宮

piv 發表於 24-4-17 22:24
你令我明白到賤人把口,乜都講得出,俾bk封我口都無所謂。

你冇鏡都睇下留言啦,邊個先聊者賤你冇數 ?定你根本唔識分,只係覺得自己乜都啱曬,全世界要認同你?BK視姦女 !!

公爵府

kittylam 發表於 24-4-17 22:25
知你冇扮,你做自己嘛,粗口爛舌係你本質 !

對住啲無品人,唔夠人講就抵委人嘅人,見到就憎。

珍珠宮

piv 發表於 24-4-17 22:29
對住啲無品人,唔夠人講就抵委人嘅人,見到就憎。

唔該照下鏡先啦,委過於人

公爵府

公爵府

annakit 發表於 24-4-17 22:19
我簡直嚇左一跳以為入錯forum, 點解咁多女人會覺得大叔每日同一個位, 由下至上望女學生係冇錯, 女學生冇 ...

係呀!我都以為自己入咗印度連登!話冇犯法喎!仲叫人唔想人望訧係校服外加件紗網喎!

男爵府

annakit 發表於 24-4-17 22:19
我簡直嚇左一跳以為入錯forum, 點解咁多女人會覺得大叔每日同一個位, 由下至上望女學生係冇錯, 女學生冇 ...

因為有d人覺得不禮貌望實一個人好耐吾係犯法就冇錯,被望者就算平凡過平凡你出得街就預咗有不正常眼光,你當吾知由佢望,望人者如心懷不軌就會得吋進尺做一些好想做的事,例子易服漢扮女學生偷入學校裝女仔,所以我們必須加以留意身邊人,亦要心懷不軌的人知道女仕們係知道有某些不正常不禮貌目光,(當然吾係話好多,但要留意)等這些人不會有進一步行動,如果只是好奇望一望,正常一個人係會知,亦不會無端罵他,視姦女除外,但她也不多吧!因為以前太多奇案如屯門色魔,av色魔都係由細案開始,跟住越來越大膽

珍珠宮

piv 發表於 24-4-17 22:31
我唔需要人認同,每個人只係講自己睇法,絕對無問題。我擺明只係針對你呢個賤人
...

對錯又係又係你自己定義嘅?一開始無端端話人自以為是嘅唔係你?BK「視姦女」果然夠癲!

首頁
45678...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊