跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 6)

cherly 寫道:
攪乜 晒呀?

分分鐘有生命危險呀???? 妳話

侯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 6)

cherly 寫道:
咁搵埋你早、午、晚三更 "如花" 啦!

吾洗喇! 妳兩個頂住先啦! 呢D位吾係人人做到架!!!

伯爵府

聰明豆 寫道:

嘩! 好 呀! 早知我吾好咁多事就吾會種下呢個禍???? :-( :-(

呢?小妹妹~~~

男爵府

Cherly,

98 D is only going to T.S.T, and you should take the bus 297..

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

有幾危險呀?咁驚做錯野呀﹖
聰明豆 寫道:
[quote]
cherly 寫道:
攪乜 晒呀?

分分鐘有生命危險呀???? 妳話 [/quote]

伯爵府

cherly 寫道:
我TKO塔 98D 出去呀!幾點開始 tea buffet 呀?仲有幾$ 位呀?

wandy好似book咗2點半 ms. fok呀,幾多$$$$我真係唔知呀????屎囉...食嘢唔知價tim。

男爵府

聰明豆,
you have not yet answered me why you called Sabina as 如花!

聰明豆 寫道:今日咁得閒既?? 莫非妳綽號"新如花"

伯爵府

聰明豆 寫道:
分分鐘有生命危險呀???? 妳話

妹妹仔....好似得你一個 咋,你睇cherly姐姐幾鎮定。

侯爵府

kwan0520 寫道:

吾好再提喇!

侯爵府

Ka_wai 寫道:
wandy好似book咗2點半 ms. fok呀,幾多$$$$我真係唔知呀????屎囉...食嘢唔知價tim。

吾多既! 二百幾蚊位啫!!! 小童無半價咁囉!

伯爵府

聰明豆 寫道:

吾多既! 二百幾蚊位啫!!! 小童無半價咁囉!

屎嘢~~~唔去係到搞搞陣~~

侯爵府

monmantong 寫道:
聰明豆,
you have not yet answered me why you called Sabina as 如花!

i answered you already!! you have miss some message???? 我d eng門勁吾勁呀??

都話如花係佢個網名咯!!! :evil: :evil:

侯爵府

Ka_wai 寫道:
妹妹仔....好似得你一個 咋,你睇cherly姐姐幾鎮定。

佢係咪吾知幕後黑手呀??

伯爵府

聰明豆 寫道:

i answered you already!! you have miss some message???? 我d eng門勁吾勁呀??

都話如花係佢個網名咯!!! :evil: :evil:

襯家d eng文好叻叻呀~~~掌聲鼓勵~~

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

講來聽睇睇是否咁驚
聰明豆 寫道:
[quote]
kwan0520 寫道:

吾好再提喇! [/quote]

伯爵府

聰明豆 寫道:

佢係咪吾知幕後黑手呀??

maybe~~

侯爵府

Ka_wai 寫道:
屎嘢~~~唔去係到搞搞陣~~

鬧人呀!! :-( :-(

伯爵府

襯家,

check pm, 有嘢問你呀~~~

侯爵府

Ka_wai 寫道:
襯家d eng文好叻叻呀~~~掌聲鼓勵~~

失禮! 失禮! make 吾 make sense呀??

伯爵府

聰明豆 寫道:

鬧人呀!! :-( :-(

姐姐錫番...呵..呵..不如一齊去呀???

首頁

尾頁

跳至