單親天地

跳至

首頁
45678...10

尾頁

別墅

唉!世風日下,做錯@聲大,

大宅

陪月勳章

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

樓主又消失鳥!

你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:bibi2012 的帖子

將來個男人在你背後再有女人,你咪知囉!妳更有機會試到架,

妳估自己有咁好命做最後一個咩,咪天真啦!

一陣又post上嚟問點攞單親綜緩

yfceo    發表於 12-3-12 11:12
wayso  比你笑死我啦,上黎問攞綜緩..  發表於 12-3-12 11:09
簡單快樂ma  講得好  發表於 12-3-12 11:04

公爵府

引用:我無諗過要破壞人地家庭,只係點解佢要咁對

原帖由 bibi2012 於 12-03-11 發表
我無諗過要破壞人地家庭,只係點解佢要咁對我同bb
你呢D咪犯賤囉!上床個刻就該知收場係咁啦⋯
仲唔醒!

公爵府

回覆:bibi2012 的帖子

你唔好心急,你個賤男好快就會比你知佢有幾賤。你他日受既,就係你今日種的苦果。唔駛好耐,個賤男又會同新獵物講,佢同你淡咗,你好煩,你好老⋯。他朝君體,也相同⋯

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

jodyfan 發表於 12-3-12 11:04
你唔好心急,你個賤男好快就會比你知佢有幾賤。你他日受既,就係你今日種的苦果。唔駛好耐,個賤男又會同新 ...

" 你唔好心急 "<-------笑左....

講真丫....樓主根本一開始就係朝住 " 坐正 " 既方向去諗....
家陣仲死吾忿氣......好心啦...俾著個賤男...咁都可以吾要個老婆同佢一齊既....真係執到都喊三聲....
應當一無掛慮,只要凡事藉着禱告、祈求和感謝,將你們所要的告訴上帝。
上帝所賜那超越人所能了解的平安(註),必在基督耶穌裏,保守你們的心懷意念。

瑪瑙宮

環保接龍勳章

我瞄到夫妻嗰邊鬧得仲激呀
真係人都癲...
閒事少理,只談風月,不談正事{{我要......絕對領域}}

琥珀宮

wayso 發表於 12-3-12 11:43
我瞄到夫妻嗰邊鬧得仲激呀
真係人都癲...

早晨...尋晚吾知係咪鬧到激得滯....瞓得吾好...家陣仲未回魂....
未冷去果邊追 post....
應當一無掛慮,只要凡事藉着禱告、祈求和感謝,將你們所要的告訴上帝。
上帝所賜那超越人所能了解的平安(註),必在基督耶穌裏,保守你們的心懷意念。

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-3-12 11:48
早晨...尋晚吾知係咪鬧到激得滯....瞓得吾好...家陣仲未回魂....
未冷去果邊追 post....
...

你八就八啦,唔駛解釋,咁多字,我都懶得睇
咁c架,鬧完會瞓唔好,咁你就要化d啦...
閒事少理,只談風月,不談正事{{我要......絕對領域}}

琥珀宮

wayso 發表於 12-3-12 11:51
你八就八啦,唔駛解釋,咁多字,我都懶得睇
咁c架,鬧完會瞓唔好,咁你就要化d啦...
...

吾8 下邊有世藝呢....

化 lee d.....家陣屍骨未寒呀....慢慢來啦.....我

公爵府

醒目開學勳章

bibi2012 發表於 12-3-11 21:26
有了bb 快5個月,越來越擔心,希望大家可以幫幫手
世界上有一d 第三者其實是受害者,因個男人由始至終都話自己係single, 仲會不時主動約第三者行街睇戲食飯,仲會約自己的朋友出來一起食飯&旅行, 到左某個term 才被發現原來是賤男已婚

另有d第3者係明知自己什麼身份, 而個男人亦表明自己係married but available, 有時間就會相約食下散餐,個game係大家一早已deal 左,雖然佢表明左自己身份,其實亦是一名賤男

無論樓主係邊一種都好, 放手吧, 唔係比人"少"都阿媽都唔認得, 不好再搞事, 你黎得單親報到,個answer都好清楚
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3824718&extra=page%3D1

伯爵府

BaoYue_BaoKun 發表於 12-3-11 23:31
條友由始至終都想做正室 想用BB踢走元配 真係唔想可憐你
我覺得佢仲分分鐘想生埋個bb出黎去要脅/請求個男人揀佢,因為人地正室冇左個bb,
知道個正室流產仲話個天幫佢,佢痴線架

公爵府

醒目開學勳章

bibi2012 發表於 12-3-11 21:51
無諗過要破壞人地家庭,只係點解佢要咁對我同bb
你幾大咁都無破壞人地家庭
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3824718&extra=page%3D1

翡翠宮

2018復活節勳章 BK猜猜猜慶中秋

alfreday 發表於 12-3-12 10:38
樓主又消失鳥!
應該唔敢蒲頭卦
人與人之間的感情很脆弱~ 珍惜那個能夠讓你做回真正自己既人~ 活在當下!

公爵府

醒目開學勳章

akina_yeung 發表於 12-3-11 23:19
嘩,墨餅都睇唔過眼呀
係, 墨餅係[size=1.1em]夫婦情感已經出左口, 初時我以為佢想COME 檔

公爵府

醒目開學勳章

jodyfan 發表於 12-3-12 10:55
一陣又post上嚟問點攞單親綜緩
咁都比你知道tim

琥珀宮

fiona920 發表於 12-3-12 12:22
應該唔敢蒲頭卦

佢咁都仲敢浦頭既話真係...吾好怪吾念佢話哂都有左 bb....都仲叫吾鬧得咁盡...

不過可能佢去左爸爸專區....或者去左使用意見...叫大臣開個小三天地俾佢做埋餅主呢...

翡翠宮

2018復活節勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:fiona920 發表於 12-3-12 12:22 應該

原帖由 yfceo 於 12-03-12 發表
佢咁都仲敢浦頭既話真係...吾好怪吾念佢話哂都有左 bb....都仲叫吾鬧得咁盡...

不過可能佢去左爸 ...
笑左

yfceo    發表於 12-3-12 12:49
人與人之間的感情很脆弱~ 珍惜那個能夠讓你做回真正自己既人~ 活在當下!

侯爵府

大家由得個膠文沉底啦, 唔好再浮出來, 令大家既都睇到!!!

今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

首頁
45678...10

尾頁

跳至