自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

食得哂咪OK囉

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

引用:影人相係咪風氣黎,出街真係要小心啲 +

原帖由 chujai2005 於 12-05-01 發表
影人相係咪風氣黎,出街真係要小心啲
對!好彩我唔係HK

My Two Princess

公爵府

回覆:你哋食自助餐會唔會咁㗎?

係啦。點解要影人相既?我覺得都幾無禮貌,人間監控都幾得人驚!

公爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有時要照顧小朋友冇得食住,都會羅定先架
唔覺得有咩問題喎,又唔係冇俾錢,總知唔浪費就得

琥珀宮

引用:原來咁多人覺得冇問題!我自己就唔會,出面

原帖由 iczzzz 於 12-05-01 發表
原來咁多人覺得冇問題!我自己就唔會,出面得十幾隻龍蝦拿了一半,講真好失禮,呢啲唔係話俾定唔俾嘅問題, ...
咁個問題就唔係原先講既攞定多一碟既問題,睇法好唔同!就算佢只攞一碟,但同一款食物攞好多要了供應出來既一半,雖然酒店會refill,我都覺得呢種行為好無品,自己同仔女都唔會做!

禁止發言

禁止訪問

伯爵府

回覆:leanna~ 的帖子

有咩問題?我食自助餐每次每碟都係攞少少,唔會撈埋一大碟,所以會攞兩碟,行少轉!

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

而家出街真系好有壓力,隨時自己比人偷影放上綱都吾知咩事! 比左錢食野都要比人影,比人評論,慘!我而家出街査hand cream都專登買支冇香味,好驚有人不滿話我整暈佢又被放上網

伯爵府

引用:題外話,邊間有咁大隻龍蝦食 +

原帖由 kari_mama 於 12-05-01 發表
題外話,邊間有咁大隻龍蝦食
香格理拉都係咁大隻,兩大盤俾你攞,$5xx位

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

偷影人相就唔失禮同核突?

禁止訪問

水晶宮

我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 熱血勳章 畀面勳章 有「營」勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章

我都會架喎,手快有、手慢無最繄要吾好浪費

大宅

大廚勳章 畀面勳章

佢地食得晒咪得囉, 有咩問題呢?
不過你影人相就唔係咁好WOO

珍珠宮

畀面勳章

車.........呢pair男女算客氣啦

我見過一pair仲經典

貪到一大大大大碟蟹腳, 成座山咁, 放在枱中間

由我坐低到我食完, 對男女仲係度剝緊蟹腳

我有留意佢地究竟有無食晒碟腳,

後段已見到個男人係咁咦啜下賴下隻腳當食左,

最後都仲有幾隻無食, 由待應收碟取走

d人比左錢就荒死蝕底咁, cheap 精 :;pppp:

水晶宮

我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 熱血勳章 畀面勳章 有「營」勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章

講真吖,佢地都吾係拎到成枱係,吾係咁過份啫

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

雖說食得晒無問題,但眼見好多人最終係食唔晒架!我試過跟住位女士,本來仲有成八九隻龍蝦,佢竟然一個人掃晒佢!可能佢想幫一枱十二人攞晒(仲唔夠分添),我感覺就像排隊上小巴,比人一家十人插隊一樣,我自己一定唔會咁做。

edea  agree  發表於 12-5-1 14:31

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都會喎! 因為唔想行幾轉, 亦知自己食得晒, 再講, 酒店成日有得refill, 又點會攞定霸定呢? 因為實有得食, 只係唔想行幾轉就真.

珍珠宮

引用:回覆+小紅梅+的帖子 洲際己經好貴啦,+成7X

原帖由 珊珊來遲 於 12-05-01 發表
回覆 小紅梅 的帖子

洲際己經好貴啦, 成7XX鈫位
我都鍾意去洲際,咁人地like冇計

首頁

尾頁

跳至