自由講場

跳至

首頁
45678...9

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

咁不堪一擊既愛情, 唔要也罷.

個男人咁鍾意個女仔, 一早唔應該講大話. 而家講左又俾人篤爆左, 就唔應該賴人.

真係咁有心去追番個女仔, 就早d 去追, 用誠意去打動人, 仲周圍同人講分手做乜鬼.

講到尾...多....舊....魚.

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

引用: 紙包唔住火架喎! 長痛不如短痛啦! +

原帖由 beernabeer 於 12-05-01 發表
紙包唔住火架喎!
長痛不如短痛啦!
同意

My Two Princess

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

Monkey媽媽 發表於 12-5-1 08:46
你朋友怪你, 係佢既問題; 係佢事先無同你打個招呼.
But 衣家咩年代, 仲咁介懷呢d野既? 我老公都細我兩年la ...

男仔大過女仔, 感覺上好似有d 依靠麻....

初初我知我老公細過我時, 即時我個心都沉一沉.... 接受現實後就冇乜野.

大宅

引用:怪蘇民峰 +

原帖由 fionakong2008 於 12-05-01 發表
怪蘇民峰

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

咁都好過結婚果刻拎個身份証出黎先知丫~~~ 希望佢快D搵到第2 棵桃花啦~~~
我是一隻喵

伯爵府

我反而覺得你做得好喎!既然係事實,唔通結婚嗰日先話佢知咩,接受唔到早啲分手,搵個啱仲好啦!

別墅

陪月勳章

原帖由 fionakong2008 於 12-05-01 發表
怪蘇民峰

大宅

我講錯說話搞到個friend同女友散咗?

其實你幫左佢一把!甘就話要分!個女仔都唔arm佢!

男爵府

畀面勳章

回覆 fionakong2008 的帖子

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 15週年勳章

佢呃人在先~~~抵佢死~~~~

大宅

我講錯說話搞到個friend同女友散咗?

我覺得你唔需要自責,你朋友講大話在先,如果佢重視呢段感情,更加要同個女仔坦白,如果唔係到第日結婚先知咪仲衰,出生年份遲早都會知,去旅行有証件,番大陸要身份証,唔通唔俾個女仔知

侯爵府

畀面勳章

怪蘇民峰

大宅

回覆:我講錯說話搞到個friend同女友散咗?

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

一早佢就唔應該講大話,搵得黎頼!仲有就係散得咁兒戲?算吧啦!

禁止訪問

畀面勳章

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

樓主, 紙包唔住火, 個女仔知係遲早的事。

唔可以怪你!

侯爵府

iczzzz 發表於 12-5-1 01:03
話說我個朋友帶新結識嘅女朋友黎我屋企探bb,之前我朋友讚到個女仔天上有地下無,又靚女又大方,單身咗咁耐 ...
呢啲嘢邊有得呃, 你個朋友有問題囉. 你話你爆佢上個星期帶咗第二條女上來就話啫, 又唔係女人, 點諗到年齡係你秘密啊. 你無錯, 比佢自己冷靜下啦

琥珀宮

引用:事源係佢女朋友好保守,接受唔到男朋友大過

原帖由 heichunmum 於 12-05-01 發表
事源係佢女朋友好保守,接受唔到男朋友大過佢個女朋友鐘意細過自己嘅男人?

...
樓主掉轉咗,個女屬龍係大過個男屬蛇一年,女仔係接受唔到自己大過男仔。

珍珠宮

回覆:iczzzz 的帖子

又唔關你事既,反而覺得係個女仔有問題呢

地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

翡翠宮

想生BB熱投 hashtag影視迷勳章

幾靚都冇用..甘兒嬉又話嬲左人
不過我覺得,一段感情最基本既"坦誠",大家都沒有做到!!
唔方長久啦

首頁
45678...9

尾頁

跳至