潮流時尚

跳至

首頁
45678...16

尾頁

複式洋房

引用:回覆+thomas.sky+的帖子 好平!+老公唔會買

原帖由 dopeyfong 於 12-05-10 發表
回覆 thomas.sky 的帖子

好平! 老公唔會買貴野,我地兩個零願花錢在細路上,如果你種意,可以pm你話你知邊度 ...
Very nice of the bag.Pls pm me 2,thx!

珍珠宮

2023年兔年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

男爵府

叻叻勳章 爸B勳章

回覆:雖然不是Hermes,但超感動!

Congrats! Your husband is so sweet ah! Your bag is very nice and special, can you pm the information for me please..... Thank you!

大宅

回覆:dopeyfong 的帖子

好靚好有心思!最重要係份心意!另你可pm埋我呀?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

引用:母親節加結婚周年紀念禮物,老公專門去定造.

母親節加結婚周年紀念禮物,老公專門去定造.佢話同hermes一樣都用togo leather,手工好好. 無hermes 牌子, ...

好鍾意。可似pm比我响邊度訂嗎?

男爵府

好媽媽勳章

回覆 dopeyfong 的帖子

男爵府

好媽媽勳章

回覆 dopeyfong 的帖子

請pm我地址,t h x

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

大宅

引用:母親節加結婚周年紀念禮物,老公專門去定造.

母親節加結婚周年紀念禮物,老公專門去定造.佢話同hermes一樣都用togo leather,手工好好. 無hermes 牌子, ...
好有心思
可唔可以pm比我,thanks!!

大宅

畀面勳章

好有心思吖!可以PM 我地址資料嗎?thx!

侯爵府

引用:回覆 thomas.sky 的帖子 好平! 老公唔會買

回覆 thomas.sky 的帖子

好平! 老公唔會買貴野,我地兩個零願花錢在細路上,如果你種意,可以pm你話你知邊度 ...
pls pm. .thx

伯爵府

陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

dopeyfong 發表於 12-5-10 21:13
好靚呀,我想問可唔可以造第二啲自己設計既款架?可否pm我?謝謝!

子爵府

BK Milk勳章

回覆:dopeyfong 的帖子

大宅

你老公好有心思吖!
幸福

大宅

can u pm me also , thanks

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

dopeyfong 發表於 12-5-10 21:13

Can u pm me the link, please. Thanks.

男爵府

樓主快d pm la~急𣎴及待啦

大宅

Pls pm

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

Can u pm me pls??

大宅

So sweet .Pm me thanks

首頁
45678...16

尾頁

跳至