跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 10)

PHmami 寫道:
好短架,但唔知你聽得明冇!

Bebe 講 (獅子與小老鼠)故事 :
獅子咬住小老鼠呀!
小老鼠喊喊,
獅子被人捉住,
小老鼠咬,救咗獅子,
獅子抱住小老鼠呀!

Bebe好叻仔 我依家想近你聽完Bebe講故事既冧樣

伯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 10)

各位,

頭先auntie 打俾我話jeffrey已經可以企係到唔使坐咁wee wee啦。

公爵府

Ka_wai 寫道:
各位,

頭先auntie 打俾我話jeffrey已經可以企係到唔使坐咁wee wee啦。

Jeffrey有進步啦

伯爵府

PHmami 寫道:
佢指住本故事書先識講啫 ~ Bebe 係多口仔,佢好鍾意學講嘢架。不過 Bebe 大過 collins 架嘛,遲 d collins 講到你嫌佢煩添呀!

我等緊collins煩我果一日

伯爵府

Ka_wai 寫道:
如花,

最近thomas既扭蛋機有車仔抽呀,我頭先lunch去抽咗架"1"同"6"號呀~

另外,我頭先再去反斗睇廁板,都係無你講個隻,我可以呢個星期六入去TKO個間睇吓有無。

咁jeffrey會唔會入黎我機"坐"下...個廁板呀

伯爵府

煒良媽咪 寫道:
Jeffrey有進步啦

多謝煒良媽,其實我真係無諗到佢突然間快得咁交關。下一步就係希望佢開埋口自己講,唔係淨係識得拉我入廁所。

伯爵府

Ka_wai 寫道:
各位,

都話架啦, 佢一係唔識一識就好快 collins宜家有時都會企係度有時坐囉. 等下少爺心情囉

伯爵府

sabina_bb 寫道:

佢啱啱學識咗企係到痾wee wee啦。
不過我sat都會見你,我要拎埋d衫俾你呀~

伯爵府

Ka_wai 寫道:
[quote]
煒良媽咪 寫道:
Jeffrey有進步啦

多謝煒良媽,其實我真係無諗到佢突然間快得咁交關。下一步就係希望佢開埋口自己講,唔係淨係識得拉我入廁所。 [/quote]
唔係呀, 下一個目標係介手指呀

大宅

煒良媽,

你真勁 ,呢方面你都關心埋,成本書一氣呵成咁講晒真係第一次,係幾冧架! 果時係地鐵,坐我旁邊個阿婆八卦側頭聽埋一份,聽完笑到好似執到金咁,唔知仲以為 Bebe係佢個孫添呀!

煒良媽咪 寫道:
Bebe好叻仔 我依家想近你聽完Bebe講故事既冧樣
我拿甚麼報答耶和華向我所賜的一切厚恩 。(詩篇)

伯爵府

Ka_wai 寫道:
[quote]

佢啱啱學識咗企係到痾wee wee啦。
不過我sat都會見你,我要拎埋d衫俾你呀~ [/quote]
好呀麻煩係 到時你call我我地一齊lunch呀, 八人一珠好嗎

伯爵府

各位我要落街攪下d私人野同買個包食, 等陣再上黎chat過

大宅

2 位少爺仔好叻喎! 查實佢哋自己企係度 o 會否 o 濕褲架?

[quote]
Ka_wai 寫道:
各位,

都話架啦, 佢一係唔識一識就好快 collins宜家有時都會企係度有時坐囉. 等下少爺心情囉 [/quote]
我拿甚麼報答耶和華向我所賜的一切厚恩 。(詩篇)

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

如花,

我同我個FRIEND講了今晚會有位"如花"小姐找佢
同俾了妳個電話號碼佢, 方便電聯

公爵府

PHmami 寫道:

煒良媽,

你真勁 ,呢方面你都關心埋,成本書一氣呵成咁講晒真係第一次,係幾冧架! 果時係地鐵,坐我旁邊個阿婆八卦側頭聽埋一份,聽完笑到好似執到金咁,唔知仲以為 Bebe係佢個孫添呀!

lei個經驗我都試過, 因為真係好好好happy架

伯爵府

唔係呀, 下一個目標係介手指呀

呢個真係好有難度呀~~

伯爵府

好呀麻煩係 到時你call我我地一齊lunch呀, 八人一珠好嗎

sat朝你瞓醒call我啦,我老公個日可能會放假。

伯爵府

PHmami 寫道:
2 位少爺仔好叻喎! 查實佢哋自己企係度 o 會否 o 濕褲架?

佢企係樹啫, 我地都要用手指幫佢攞住個"細佬"架, 佢點識啫

伯爵府

PHmami 寫道:

我未親自同佢試,不過我諗auntie會將佢條褲"mok"得好低。

伯爵府

kwan0520 寫道:
如花,

我同我個FRIEND講了今晚會有位"如花"小姐找佢
同俾了妳個電話號碼佢, 方便電聯

哎呀我剛剛留左我個姓比佢添 我剛剛落左bank過錢跟手打電話比佢佢真係飛左去voice mail. 咁我今晚再打比佢啦

首頁

尾頁

跳至