想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

mmfc 發表於 12-7-11 16:50
多謝你呀 我問左仁安d姑娘 佢叫我下星期一去覆診時叫醫生俾我咯...只希望BB平安健康啦!

...
請問你仁安是看那一個醫生?

複式洋房

引用:Quote:mmfc+發表於+12-7-11+16:50+多謝你呀

原帖由 catherine8 於 12-07-13 發表
請問你仁安是看那一個醫生?
我睇開葉誠楷...但啱啱個次太急約 葉醫生full晒所以睇左孫錫鴻醫生 佢好nice!

男爵府

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

版主 的帖子

今日用埋最後一支萬o 捧捧,紅d 好深呀

子爵府

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 畀面勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章

今日用埋最後一支萬o+捧捧,紅d+好深呀+ +

原帖由 pigpig3112 於 12-07-13 發表
今日用埋最後一支萬o 捧捧,紅d 好深呀
早晨喇,我今朝紅d 同妳差唔多呀,同埋我終於攞到信喇,而家身處威記排隊

但係我見醫生嗰支棒好似淺色咗

男爵府

Fox1111 發表於 12-7-13 11:04
早晨喇,我今朝紅d 同妳差唔多呀,同埋我終於攞到信喇,而家身處威記排隊

但係我見醫生嗰支棒好似淺 ...

佢地果d捧捧係差d嫁..好似我用萬0 o甘,cb 深粗,佢都係我30-40 %,今日先見到深粗

子爵府

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 畀面勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章

Quote:Fox1111+發表於+12-7-13+11:04+早晨

佢地果d捧捧係差d嫁..好似我用萬0 o甘,cb 深粗,佢都係我30-40 %,今日先見到深粗 ...
係喇,個醫生問我使唔使留為紀念,我話唔使,我而家排咗4/9 做oscar , 7/9 就健康院產檢,今次無俾structure 我呀,要自費喇

子爵府

Fox1111 的帖子

post埋今朝自己驗嘅結果

子爵府

Fox1111 的帖子

仲有普通cb

男爵府

引用:Quote:原帖由+pigpig3112+於+12-07-13+發表

原帖由 Fox1111 於 12-07-13 發表
係喇,個醫生問我使唔使留為紀念,我話唔使,我而家排咗4/9 做oscar , 7/9 就健康院產檢,今次無俾structur ...
我3/9 oscar 11/9 先產,我自己book 左婦科 30/7 照閃閃,你預產期幾時呀? 我 18/3 同啊女 同一日預產期 哈哈

子爵府

pigpig3112 的帖子

我早妳一日17/3

子爵府

Quote:原帖由+Fox1111+於+12-07-13+發表係

我3/9 oscar 11/9 先產,我自己book 左婦科 30/7 照閃閃,你預產期幾時呀? 我 18/3 同啊女 同一日預產 ...
我下個禮拜五去上胎睇開個私家照

大宅

太太昨天D26驗到6D 有線(約30%),今天D27仍然有線(約30%),紅D都超過100%深粗的。打算今晚去買CB Digital,明早再驗,如果都positive的話,打算明午就去拿醫生紙。會不會太早呢?明天才是D28, cycle 26-28.

子爵府

Baji 發表於 12-7-17 17:05
太太昨天D26驗到6D 有線(約30%),今天D27仍然有線(約30%),紅D都超過100%深粗的。打算今晚去買CB Digital ...

可以等多幾日先, 到時攞晨尿去私家到驗, 應該無問題

男爵府

高温第15d,綠d 淺線,拎唔拎到證明書?(已拎左醫生紙)

我想問下,你地day幾check 綠d會明顯深色呢?我係用秀兒的,因為紅綠d用曬,我cycle 28,今日day 30都係好淺,會唔會有問題?我尋日黎啡,勁谷m feel ,但今日無了!

子爵府

引用:我想問下,你地day幾check+綠d會明顯深色呢

原帖由 緣緣 於 12-07-17 發表
我想問下,你地day幾check 綠d會明顯深色呢?我係用秀兒的,因為紅綠d用曬,我cycle 28,今日day 30都係好淺 ...
見到妳支棒有淺線,如見啡儘量bed rest, 再有問題即睇醫生

男爵府

引用:Quote:原帖由 緣緣 於 12-07-17 發表我想問

原帖由 Fox1111 於 12-07-18 發表
見到妳支棒有淺線,如見啡儘量bed rest, 再有問題即睇醫生
我黎啡只係一日比較多,尋日已經無喇,不過今朝去完廁所抹果時又有小小,今日check左又深色左,我應該幾時去睇e生好呀?

子爵府

緣緣 發表於 12-7-18 08:29
我黎啡只係一日比較多,尋日已經無喇,不過今朝去完廁所抹果時又有小小,今日check左又深色左,我應該幾時 ...

妳而家應該儘快去睇醫生, 話俾醫生知妳流啡, 記得要bed rest

男爵府

引用:Quote:緣緣 發表於 12-7-18 08:29 我黎啡只

原帖由 Fox1111 於 12-07-18 發表
妳而家應該儘快去睇醫生, 話俾醫生知妳流啡, 記得要bed rest
咁我應該睇普通科定係婦科?因為我未去過睇醫生,完全未確認!

子爵府

緣緣 發表於 12-7-18 09:32
咁我應該睇普通科定係婦科?因為我未去過睇醫生,完全未確認!

兩樣都ok 既, 如果妳要返工, 叫佢地寫証明同假紙俾妳休息

男爵府

回覆 回覆:Fox1111的帖子

明白,咁我今晚去睇!

首頁

尾頁

跳至