美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

pm please:)

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

Pm pls, thx

別墅

好耐冇上來啦!講下我上次試做$150Facial既感覺先。

我本身皮膚偏乾偏黃,我同美容師講想做美白保濕,甘姖就揀咗納米活細胞注氧個Facial俾我,姖話依隻納米Facial嫩白保濕既效果非常好,之後姖就拎咗一set納米Facial既產品同我逐一解釋,一共有四樣產品,包括導入用既精華,按面用既精華,同埋敷面用既營養液和營養粉。老實講,依set產品我系第二度連鎖美容店做過,效果我好滿意,但價錢就差好遠,個時系第二度試做系$500,單次系$980Join course$10000/20次,個時我仲系學生,對於我來講太貴啦!所以最後都冇join到。

今次依個Facial既過程同上次個人手Facial基本上一樣,只系多咗儀器導入精華,同埋系用一set納米產品去做,甘效果我都非常滿意,同預期既差唔多,最緊要系價錢afford得到。

今次除咗做facial之外,我仲試做咗姖$98/60分鐘人手淋巴按摩,因上次有sis試完,話力度OK,所以我都book咗同facial一起做。我覺得姖應該唔系專業淋巴按摩師,而系美容院個D淋巴按摩手法,所以按得唔會好痛,而系好舒服個種,按完後個人會覺得輕鬆咗。(PS:依個結果先系我想要既。

今次試做既感覺整體來講,系符合我預期當中既要求,好滿意,值得同大家一起分享!

小肥猪  pls pm me the contact details, thanks.  發表於 12-10-17 12:45

大宅

回覆:coeyyiu 的帖子

Where? Could you pm me the detail, please?

複式洋房

回覆:分享:終於去咗試做facial啦!

pls pm

別墅

回覆 Chu62384 的帖子

係油麻地

禁止訪問

引用:以下純屬個人分享,不喜勿進!早排同BK一個

大宅

引用:好耐冇上來啦!講下我上次試做$150個Facial

原帖由 coeyyiu 於 12-10-14 發表
好耐冇上來啦!講下我上次試做$150個Facial既感覺先。我本身皮膚偏乾偏黃,我同美容師講想做美白保濕,甘姖 ...
我就係嗰位姊妹!
想問facial手勢ok嗎?

別墅

回覆 Elise221 的帖子

我個人覺得facial好過body,非常細心,用D料都唔差,絶對係超值,,但body我都覺得幾好!

禁止訪問

引用:以下純屬個人分享,不喜勿進!早排同BK一個

別墅

回覆 angelababy2011 的帖子

sis,你做個間普通人手facial幾錢啊?可唔可以pm我啊?想有多D選擇,最緊要唔hard sell,可以單次收費,同埋冇太貴!

別墅

PLS PM me ~

大宅

pm thanks!

禁止訪問

引用:回覆+angelababy2011+的帖子 sis,你做個間

男爵府

Pls pm 地址

禁止訪問

引用:回覆+angelababy2011+的帖子 sis,你做個間

大宅

引用:好耐冇上來啦!講下我上次試做$150個Facial

原帖由 coeyyiu 於 12-10-14 發表
好耐冇上來啦!講下我上次試做$150個Facial既感覺先。我本身皮膚偏乾偏黃,我同美容師講想做美白保濕,甘姖 ...
我想試下可以pm我?

coeyyiu  Ok,已pm!  發表於 12-10-15 13:05

民房

聽落好似幾好咁, 可以share 資料嗎, thanks ^^

禁止訪問

大宅

coeyyiu 發表於 12-10-14 14:41

可以pm資料我嗎?

首頁

尾頁

跳至