自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:唔好話成個月,如一星期食左藥都仲係無改變

原帖由 yinmelody 於 12-09-27 發表
唔好話成個月,如一星期食左藥都仲係無改變我都會去紙紥鋪問問
me2

子爵府

引用:去咗紙扎舖啦!+收咗我三十蚊,+淨係比咗少少

原帖由 排骨媽媽 於 12-09-27 發表
去咗紙扎舖啦! 收咗我三十蚊, 淨係比咗少少衣紙我, 無咩特別野講, 只係話查得日腳一定有係有d野. 係咪可以 ...
咁小朋友好D未?

男爵府

畀面勳章

回覆 排骨媽媽 的帖子

唔好介意...去到呢個時候我都唔會講信仰喇;以前我小朋友都試過...我係差左未比"符水"佢飲啫...基本上乜嘢方法都試勻

珍珠宮

好媽媽勳章

我仔仔在兩歲那年, 一踏入大年初一就發高燒, 年初一零晨要急送院, 上吐下瀉, 跟住發現中左輪狀病毒, 住左隔離病房個多星期. 出院幾日, 又再次高燒, 這次最高燒到41.2度, 連急症室醫生都嚇親, 之後驗到有甲型流感, 又住院過多星期. 跟住, 我奶奶有幫我地去紙扎舖查日腳, 紙扎舖的人同佢講, 有時小朋友病不一定係個D野, 而係小朋友命中註定有D關口要過, 當晚奶奶有幫我地燒野求安心, 同時在我家床尾裝了床頭婆婆香爐, 細細個不阻位, 有安心作用.

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

排骨媽媽 發表於 12-9-27 20:00
去咗紙扎舖啦! 收咗我三十蚊, 淨係比咗少少衣紙我, 無咩特別野講, 只係話查得日腳一定有係有d野. 係咪可以 ...
咁燒咗未?

珍珠宮

去問下

大宅

燒咗. 無咩特別或好轉, 仲好扭計

子爵府

我會,我個人好信邪

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:燒咗.+無咩特別或好轉,+仲好扭計

原帖由 排骨媽媽 於 12-09-28 發表
希望過兩個鐘會好番晒

子爵府

引用:我仔仔在兩歲那年,+一踏入大年初一就發高燒

原帖由 jaycee_mami 於 12-09-28 發表
我仔仔在兩歲那年, 一踏入大年初一就發高燒, 年初一零晨要急送院, 上吐下瀉, 跟住發現中左輪狀病毒, 住左隔 ...
請問咩係床頭婆婆香爐,用咗好d嘛?我個仔呢排半夜成日喊醒,但日頭唔會咁

珊瑚宮

環保接龍勳章

引用:家中小朋友三歲多,+病了差不多一個月,進出

原帖由 排骨媽媽 於 12-09-26 發表
家中小朋友三歲多, 病了差不多一個月,進出醫院多次, 檢驗了很多東西,都查不出原因. 有朋友話會不會碰上污jo ...
點病法?痾?嘔?

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

翡翠宮

排骨媽媽 發表於 12-9-28 16:38

睇多幾個鐘先啦....希望BB快D冇事~!

公爵府

畀面勳章

回覆 回覆:排骨媽媽的帖子

5係太荒謬刀會試試mouth:

首頁

尾頁

跳至