單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: *22╭歲以下媽媽。﹏。part4*

wincy,

都幾快wo~
出左去只有3個鐘........
你快d 抖下啦~

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

wincy_82,

你返黎啦~你去荃灣拎咩牙~
要你自己一個大肚婆去拎~
你小心d牙~小心係架車到bb要出世~
我都好想食kfc牙~做咩唔遇埋我~
咁你依家抖下啦~
抖完先再上黎傾過~kee~

男爵府

今朝佢返黎....成9點幾...叫我同我老豆講....下個星期先飲喎...我老豆叫我忍住先...佢會有fun數
fongfonglover 寫道:
gutgut
點ar?傾成點ar?

大宅

gutgut22,

o...no....
個臭8公咁串嘴既~
真係嘴都同佢打爆佢呀~
咁賤既野都講得出既?
佢個腦一定生係pat pat 度~

男爵府

superlover_mak,

哈哈~我果個起碼會自己執返好個地方~
雖然有時我都會睇到眼火爆~
因為佢成日煮野都唔睇火~
不過算啦~見佢肯煮野比我食~我都冇怪佢~

男爵府

等埋我老豆傾low~岩岩叫我返佢屋企食飯....我好直講....話唔想見到你阿哥喎
fongfonglover 寫道:
gutgut
做兩公婆做到咁為咩姐 咁你依家想點?
cat
okok~

男爵府

gutgut22,

佢分明想拖時間啦~
有膽做冇膽認....
遲早佢都要見到你老豆嫁啦~
正一冇膽鬼.... :tongue: :tongue:

男爵府

我真係想打9佢...而家我老爺同奶奶都係度喎...叫我食佢地煮d野...我先唔食...我自己無錢食咩
superlover_mak 寫道:
gutgut22,

o...no....
個臭8公咁串嘴既~
真係嘴都同佢打爆佢呀~
咁賤既野都講得出既?
佢個腦一定生係pat pat 度~

大宅

cat,

雖然我o個個都會自己執番好d 野~
但真係.......
我老公會睇火 ga~so呢樣我又唔擔心wo~

男爵府

d仔係咁架啦...佢問我你老豆講咩啊...我話唔記得左喎...哈哈....我心諗睇你死未....
loveycat_0724 寫道:
gutgut22,

佢分明想拖時間啦~
有膽做冇膽認....
遲早佢都要見到你老豆嫁啦~
正一冇膽鬼.... :tongue: :tongue:

大宅

gutgut22,

哼......佢做咩叫你返去佢屋企既?
你62, 99知唔知佢d 野ga?
呢d 臭8公,真係俾人打得小呀~

男爵府

而家佢地抱緊我個仔...死都唔放....我死都唔讓步....我話我買送...你返黎煮...係都唔去佢屋企....我係唔撚鍾意見到佢阿哥...吹啊...無佢阿哥係度搞搞陣....我地都未必去到呢個地步啦....佢第時...生仔無pat pat啊....

男爵府

返去食飯喎...唔想佢走黎走去煮飯喎....我做咩要讓佢...都on9架
superlover_mak 寫道:
gutgut22,

哼......佢做咩叫你返去佢屋企既?
你62, 99知唔知佢d 野ga?
呢d 臭8公,真係俾人打得小呀~

大宅

gutgut22,

點解你唔搬番去自己屋企住既?

男爵府

fongfong,

我記錯左~原來係$50蚊~
http://www.go2hk.com/inventory/bid/bid_item.asp?itemId=8994449
哩個係果個網址~可能你見過嫁啦~
因為有bk媽咪都擺過上黎~

大宅

gut...

吾好咁嬲啦....*你老公係咪驚你亞爸嫁...?
點解佢亞哥係都要攪到你地2公婆關係咁差...?
佢會有著嫁...??

大宅

cat...

出去拎張網床...我男友又要番工...
我又吾想勞煩我亞媽..d fd又考緊a-level...
唯有自己去拎囉....*

原來好鬼死重嫁...好在個o個人幫我拎到車站...
吾係死幾條命都吾夠呀....*

男爵府

wincy_82,

嘩.........咁重你都自己一個人拎~
你緊係搵你媽咪出去幫你手拎ma~
話就話唔想煩到你阿媽姐~
不過你阿媽都唔想你有事嫁ma~

大宅

wincy,