自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

jojoplanet 發表於 13-2-20 14:11
我係高齡生2個仔, 有時同某親戚傾開其他人生bb既問題, 佢無意間會講類似呢d說話 "佢都3+都紋, 都高齡, 生出 ...
唔使理d冇見識嘅人講嘅嘢,我三姊弟,我最大,我細佬叻過我,最細嘅阿妹又叻過細佬。阿媽45歲先至生最細嘅細妹,佢今年博士畢業,你話叻唔叻?

男爵府

引用:+本帖最後由+jojoplanet+於+13-2-20+14:12+

原帖由 jojoplanet 於 13-02-20 發表

我係高齡生2個仔, 有時同某親戚傾開其他人生bb既問題, 佢 ...
我朋友個媽係老先生佢,重要係七星女,但佢係超聰明同好大隻

翡翠宮

畀面勳章

有研究證明高齡孕婦生既bb,係會聰明d架。
日日是好日

珍珠宮

回覆:請不要歧視高齡產婦所生的小朋友, 他們不一定蠢 !(~~)

佢地咁口臭

公爵府

回覆:JL3 的帖子

欣賞你這番話

男爵府

陪月勳章

引用:妳又唔答佢,妳年紀都唔細啦,妳個腦又有冇

原帖由 twinsdady 於 13-02-20 發表
妳又唔答佢,妳年紀都唔細啦,妳個腦又有冇野呢?都唔識講野既,跟住哈哈哈,三字頭都好後生啫,理人講乜差 ...
係囉,咁大個人講的咁無智慧嘅說話!高0係難生的,但生左出黎無聽過智商低過人喎,幾多科學家同偉人的媽媽都係高0!

禁止在頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

伯爵府

陪月勳章

回覆:請不要歧視高齡產婦所生的小朋友, 他們不一定蠢 !(~~)

而家香港地做咩都會有人講, 所以不用上心

禁止訪問

水晶宮

畀面勳章

我都叫人有仔襯嫩生但遲婚者自然晚孕,又唔好玩歧視

翡翠宮

d醫生個個都高齡結婚生仔啦,咪個個都人造天才!邊度蠢?

世上已無安樂土,人人以傷人為樂

伯爵府

我媽咪好後生生我 但我都係好蠢 唔好理d無謂人講野,自己開心就可以

水晶宮

玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:jojoplanet+發表於+13-2-20+14:11+我

原帖由 mugtaitai 於 13-02-20 發表
唔使理d冇見識嘅人講嘅嘢,我三姊弟,我最大,我細佬叻過我,最細嘅阿妹又叻過細佬。阿媽45歲先至生最細嘅 ...

未開花 成長中 初二開花 4個花蕾

首頁

尾頁

跳至