自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:babybaby2007 的帖子

can u pls pm me the contact of the sale? thx

子爵府

回覆 babybaby2007 的帖子

可否Pm me thx

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:netvigator上網續約最平幾錢一個月?(更新)

唔該各位可否pm埋我,因為見到你地有惠康券送,我打去佢死話冇,$268\\月,free 2個月(24月約),真係嬲,最慘村屋只可用佢,佢都唔知係咪知我住村無得簡其他公司,所以咁企硬冇得減冇券送

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:jasmine623+發表於+13-4-30+23:13+抵

原帖由 candycatt 於 13-04-30 發表
我覺得唔抵,不過無法
我本來比開98蚊100m光纖架,衣家貴咁多我都唔想要200m,不過pccw話衣 ...
佢地的wireless router好雞,跟本support唔到呢個speed, 我join左但test過都係得3十幾Mb,佢話要插住條線先好d. 我用notebook,iPad,手機,點可以插住條線!!!! 錢就比多左,用就用唔到,激死!!!!!!!

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:剛續約,村屋,獨市生意,兩年約,$268/月

原帖由 Mermaidchan 於 13-05-13 發表
剛續約,村屋,獨市生意,兩年約,$268/月,送$600 coupon. 8M速度,好貴但無可耐何!

...
我村屋$268 冇野送,我而家交緊$298 冇續約

子爵府

Please pm the PCCW sales telephone number, Thanks!

大宅

Please pm the PCCW sales person to me as well.

Thanks
url=http://www.youngnutrition.net][/url

禁止訪問

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 貢獻勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

複式洋房

Can u pm me the sales contact? thx

別墅

回覆:netvigator上網續約最平幾錢一個月?(更新)

我都係村屋,剛續約,$268,剩係有now tv!
Now tv唔用都係$268,焗住要(無蝕底心態)
搶錢

子爵府

畀面勳章

回覆:QQilky 的帖子

可唔可以再詳細點?有幾多mb,幾耐約?有冇sales電話

伯爵府

陪月勳章

我剛剛續左 NETVIGATOR 個PLAN , 因我住居屋佢 OFFER 比我係 $208 一個月, FREE 6 個月, 平均$156 , 佢一定要我試光纖入屋, 安裝費$680 回番 $340 惠康 COUPON, 之後我話人地回贈到$400 COUPON, 佢問左經理之後話OK,

另送左爆谷台, 我話唔要改左做 DISNEY, FREE WIFI 果D 全部都要收費

PS 不用 SALES 電話了, 因為續約 其他 SALES 都唔會做到平 OFFER 比你, 全部都要劃一收費

首頁

尾頁

跳至