自由講場

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有呀,曾經年輕過哇

珍珠宮

醒目開學勳章

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

有..影過2次..
都係同同學柴娃娃一齊去的..
咁我冇乜濃粧果D...我又覺得OK..
第二次去影果D,我到依家都覺得靚架

男爵府

回覆:兒時有影過"沙龍"相嗎?

係喎!嗰陣時都唔知點解咁鐘意週圍派俾人。諗返都覺得好好笑!

男爵府

講一講好想攞返啲相出嚟睇,最衰喺娘家。

大宅

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

有啦,個陣仲係去黃金海岸影呀,仲要係看yes廣告搵,個陣yes好多呢類沙龍廣告,個陣影完仲要帶返去比同學看

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

仲有曬2R個陣又話咩整花邊加網紋效果 想起都笑現在

大宅

引用:有啦,個陣仲係去黃金海岸影呀,仲要係看ye

原帖由 dasy 於 13-05-16 發表
有啦,個陣仲係去黃金海岸影呀,仲要係看yes廣告搵,個陣yes好多呢類沙龍廣告,個陣影完仲要帶返去比同學看 ...
仲以為自己好靚添!真係想嘔

大宅

引用:講一講好想攞返啲相出嚟睇,最衰喺娘家。

原帖由 puilingchung 於 13-05-16 發表
講一講好想攞返啲相出嚟睇,最衰喺娘家。
我冇眼睇吖

大宅

引用:仲有曬2R個陣又話咩整花邊加網紋效果+想起

原帖由 dasy 於 13-05-16 發表
仲有曬2R個陣又話咩整花邊加網紋效果 想起都笑現在
係吖懶靚咁呀嘛!

大宅

引用:Quote:原帖由+CARMEN_LKM+於+13-05-16+發表

原帖由 春卷 於 13-05-16 發表
我C6有扮,仲係經常扮
死佬吖

瑪瑙宮

CARMEN_LKM 發表於 13-5-16 21:08
仲以為自己好靚添!真係想嘔

係啦..當年..覺得影出黎好靚~~~xdd..仲比同學睇..現在想起都覺得搞笑~~XD
以為自己好索..家陣諗起都嘔~仲要擺POS喎

大宅

引用:Quote:CARMEN_LKM+發表於+13-5-16+21:08+仲

原帖由 dasy 於 13-05-17 發表
係啦..當年..覺得影出黎好靚~~~xdd..仲比同學睇..現在想起都覺得搞笑~~XD
以為自己好索..家陣諗起都嘔~仲 ...
我以前都以為自己好索架!索到成隻豬咁!:;pppp::;pppp::;pppp::;pppp:

瑪瑙宮

CARMEN_LKM 發表於 13-5-17 00:06
我以前都以為自己好索架!索到成隻豬咁!

有次返娘家幫手大掃除~...我C6看過啦..仲比佢串~妳好索咩~影沙龍幾想打佢一身~

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

我都有.自己都唔敢拎出黎睇

男爵府

回覆:CARMEN_LKM 的帖子

讀中學時,我屋企在尖咀做沖囇,屋企人就是那些沙龍攝影師,九龍公園映,D$幾百幾百好易賺,我成日睇住D沙龍一張一張印出來,指定白邊,磨沙。2R點解貴D因為逐張人手chop,我又幫手chop花邊我好多同學影,自己冇影。

珍珠宮

有呀!而家見到有些好娘既,想抽裡面的我出黎打鑊佢!

大宅

有,真係好攞命

大宅

引用:讀中學時,我屋企在尖咀做沖囇,屋企人就是

原帖由 林嬌嬌 於 13-05-17 發表
讀中學時,我屋企在尖咀做沖囇,屋企人就是那些沙龍攝影師,九龍公園映,D$幾百幾百好易賺,我成日睇住D沙 ...
花邊要加錢!

首頁

尾頁

跳至