自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆:明明公主病係佢地2個! 愛作戰

那個 V副嘴臉真係好醜。成日話自己有自信,我說她自卑就真!怕被人搶鏡搶目標所以做野出來引人注意。又以為自己條件真係好得! 另一個 S 就見人地咁,就跟人地,將自己扮到好有性格咁!說自己英國留學,坐好多次飛機等,從一開始看她的談吐,我只可以說真係一個無乜禮貌同目光短淺的文員仔程度。動作又粗魯。唔覺她有乜咁巴閉。唉!

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+windkyk+於+13-06-24+發表我

原帖由 LedTV 於 13-06-25 發表
係,坐去龍x島有幾遠,有幾餓?
咁做真係好核突!

伯爵府

佢地知唔知上呢個節目做咩嫁?? 好似離左題喎, 乜唔係表現自己最好既一面比所有人睇, 乜佢既所謂最好係咁嫁炸, 暴露哂D弱點出黎喎, 咁我諗個節目唔岩佢地囉...重話自己去完外國反黎, 一D都唔似, 唔講唔知, 知左以為佢去2星期 SUMMER COURSE~~
節目重點都唔理解....反去揾反個小學老師重新教過...小學雞

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 tsangmonique 的帖子

佢地禽日D行為超黑人憎…

大宅

我好欣賞呢套製作, 個構思都好好!

比個短TRIP佢哋一齊住, 就會好了解大家.

而琴晚發生掙床, 好正常. 女仔就係咁, 唔會好似男人咁用抽籤方法解決.

我覺得跟團去旅行都會掙座位, 如果唔係D導遊都唔洗預先分配好位啦!

跟本佢哋就係我哋每日都會遇見的人, 例如同事............. 哈哈

大宅

引用:好想伸手入電視星佢兩個幾巴 +

原帖由 mrslai1314 於 13-06-24 發表
好想伸手入電視星佢兩個幾巴
哈,我都系咁話
都唔知個醜字點寫,
有錢,去外國讀過下書咁又點,
讀書讀壞左個腦!
個人無品呢,cheap到丫,
人地唔出聲姐,當正自己系人地女朋友咁,
好彩我無咁既朋友,真系頂佢唔順

水晶宮

hashtag影視迷勳章

回覆:tsangmonique 的帖子

Looks like acting to me. I cannot imagine people would say/do such stupid things on TV.

男爵府

由第一集睇到而家, V小姐上星期已經話唔夠W小姐靚, 依家又話樣靚KEEP唔到幾耐, 又話最緊要自信名及冇妒忌人, 仲當正自己係J先生條菜, 成27歲人都咁幼稚,但個樣真係好阿嬸, 比父母寵壞既人係佢自己囉...mouth:

而S小姐以為自己多人追, 自信心爆膨, 講野又自打嘴巴,開頭仲話R先生係野獸, 依家又擇R先生, 真係驚左佢, 而且W小姐都係"WHY"一句, S小姐就話"有人投訴, 咪讓佢地訓先囉"....我真係O嘴, 咩叫讓呀, 你地BOOK左咩....痴痴地...

2個都好八婆, 仲話人地比父母寵壞, 上星期已經講W小姐讀完書靠自己而且係單親呀, 唔個就唔好批評人啦...

伯爵府

點解佢地知會出街都咁講野...
完全無氣度可言...
聽到話咩身邊多八婆...其實佢已經係其一

男爵府

chaiwawa 發表於 13-6-25 11:58
睇完之後發覺原來呢個世界真係有呢d咁嘅女仔,好彩圍繞我身邊,個個都大方得體,正正常常……

S小姐識得話 ...

岩慚到揀R先生, 而R先生卻嫌棄佢

大宅

男爵府

引用:仲特登講自己係外國讀書番黎,禁又點?咪又

原帖由 opuyo_kannus 於 13-06-24 發表
仲特登講自己係外國讀書番黎,禁又點?咪又係富二代既姣婆
好彩觀眾知咩事

男爵府

我想問下又話s同v會掟w d行李出房?
但禽日果集又無wo

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我真系吾明,點有人甘,對住鏡頭,出街。定有劇本。

翡翠宮

連評判都話有公主病既係佢地,阿香水小姐比佢地搞到真係陰公,夾埋蝦人地,玩埋d小學雞玩意,仲唔認自己妒忌人,又話人地靚唔keep得好耐,又講自己年紀大過香水小姐,暗示人地年紀細唔成熟,真係超低能超無品~~~

男爵府

引用:Quote:原帖由+catping+於+13-06-25+發表由

原帖由 tsangmonique 於 13-06-25 發表
其實w同我都好似 所以我都好明白佢
我都係靠自己 同埋唔會同人爭
咁人地都係想知點解要係你地決定 而我聽既 ...
我都覺w小姐性格比較真,份人係直接d,有個句講果句

別墅

引用:佢地2個一味係咁話w咁事實真係唔公平+又無

原帖由 tsangmonique 於 13-06-24 發表
佢地2個一味係咁話w
咁事實真係唔公平 又無問人意見
又話人公主病...
:;pppp:

首頁

尾頁

跳至