想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

cobobon 發表於 13-8-17 17:26
thanks for sharing, 「 乳頭也變大差不多2倍」好

...

哈哈,因人而異姐
我睇完即刻望下自己果2粒。。。唉,我冇大2倍,可能失敗?!

大宅

ccdenc 發表於 13-8-16 20:34
Relax 會有幫助!今日又多咗白色分泌!

好!盡量relax D~~~
又多左?會唔會係Aug12果晚啲丁丁?可能係最終戰敗左果D女仔丁?

洋房

GOOD SHARING~~

男爵府

我尋晚DAY 21, 個3角位(左邊)痛得好緊要, 痛左幾粒鐘, 扯下扯下, 平時谷M都會扯小小, 不過幾下ONLY

仲要等多1個星期先派彩, 好心急呀!!

唔知bingo 會唔會個肚好脹呢, 我尋日開始個肚好脹, 好似平時谷m 咁...唉....都唔知中定唔中...

大宅

引用:我尋晚DAY+21,+個3角位(左邊)痛得好緊要,+

原帖由 JN1999 於 13-08-17 發表
我尋晚DAY 21, 個3角位(左邊)痛得好緊要, 痛左幾粒鐘, 扯下扯下, 平時谷M都會扯小小, 不過幾下ONLY
metoo!!! (day16排卵)day21三角位突然痛得好明顯,好似平時谷m。前幾日又係肚漲但到day23好啲冇咁漲,好似由day22直到day24都好似有胃氣咁有啲嘔心。
希望我地既徵狀係bingo徵狀喇

男爵府

AKi333 發表於 13-8-17 20:32
metoo!!! (day16排卵)day21三角位突然痛得好明顯,好似平時谷m。前幾日又係肚漲但到day23好啲冇咁漲,好 ...

你都進入直路, 就快due day啦..等你好消息呀!!

別墅

Aki333~多謝你詳盡既分享,加油加油,等待你既好消息呀~

複式洋房

引用:Quote:ccdenc+發表於+13-8-16+20:34+Relax+

原帖由 AKi333 於 13-08-17 發表
好!盡量relax D~~~
又多左?會唔會係Aug12果晚啲丁丁?可能係最終戰敗左果D女仔丁?
...
吾知吖!?今日冇乜,但谷m咁。

大宅

引用:Quote:AKi333+發表於+13-8-17+20:32+metoo!

原帖由 JN1999 於 13-08-17 發表
多謝,我都想一次搵掂。hehe。你都係呀,等你好消息,記得話我知~~~。

大宅

引用:Aki333~多謝你詳盡既分享,加油加油,等待

原帖由 annchichi 於 13-08-17 發表
Aki333~多謝你詳盡既分享,加油加油,等待你既好消息呀~
THX~ 希望得喇~

大宅

引用:Quote:原帖由+AKi333+於+13-08-17+發表好!

原帖由 ccdenc 於 13-08-17 發表
吾知吖!?今日冇乜,但谷m咁。
你又係排卵過左5日左右突然有谷m feel ,我又係。我今日 day 26喇,仲係每日會偶然間痛,痛1分鍾左右,好奇怪。可能自己想太多。

複式洋房

引用:Quote:原帖由+ccdenc+於+13-08-17+發表吾知

原帖由 AKi333 於 13-08-18 發表
你又係排卵過左5日左右突然有谷m feel ,我又係。我今日 day 26喇,仲係每日會偶然間痛,痛1分鍾左右,好奇 ...
睇番你的贴,原來同我一樣係第二胎,我試咗兩年啦,試埋今年便放棄,希望今次大家都中了啦!其實三角位係咪小腹?胙晚已開始宛痛,但去完便便又冇咁宛,但又吾係肚疴!同埋開始放屁,放完个肚又舒服些,疑神疑鬼咁,我仲有一星期先due day...唯有叫自己放鬆!

大宅

引用:Quote:原帖由+AKi333+於+13-08-18+發表你又

原帖由 ccdenc 於 13-08-18 發表
睇番你的贴,原來同我一樣係第二胎,我試咗兩年啦,試埋今年便放棄,希望今次大家都中了啦!其實三角位係咪 ...
三角位應該係肚對下子宮個位。

其實我排卵期已經開始三角位左邊拮拮地痛,但幾刻意去feel先feel到,一直拮痛到排卵日後第2日冇乜感覺,以為痛完點知排後第3日又痛返,今次係明顯左抽痛扯扯下咁,痛位變左喺子宮位中間,然後一直痛到排後第5日就突然似谷m抽痛,直到今日都係偶然就抽痛。
有好多孕婦中左果個月都係咁,但我硬係覺得自己冇可能中,覺得老公邊有咁勁~_~ 隔左2日啲丁一定全部陣忘。

我一樣呀,大約喺排卵後第5日肚都有少少唔舒服,唔係肚疴,同埋個胃好似漲漲地,有少少胃氣,似胃酸倒流有嘔心感覺,到左尋晚排卵後第9日胃氣漲到好辛苦,都係fart完會舒服啲。不過我一向胃唔好,所以都唔知關唔關事。

我仲有3日dueday,不過尋日下午心急得濟偷驗,白雪雪。聽日試下用晨v先

大宅

回覆:排卵棒兩條線後每6-12hr驗1次+分泌物推算+著床懷孕徵兆

計錯左呀,
應該尋日係排卵日後第10日
過埋今日仲有4日dueday

大宅

回覆:排卵棒兩條線後每6-12hr驗1次+分泌物推算+著床懷孕徵兆

我見有人話排卵後10日就ck到啦

大宅

你用邊個牌子?

大宅

引用:我見有人話排卵後10日就ck到啦 +

原帖由 v3694 於 13-08-19 發表
我見有人話排卵後10日就ck到啦
咁早都驗到。咁我姐係失敗多
我用cb細細支not digital果隻(唔識點買紅綠d)

大宅

AKi333 發表於 13-8-15 13:07
變淺就係即將排出喇~~~
唔會黃體不足呀,唔一定要一樣深,果篇野好似話果50名女士各自最高峰40~80 IU/L不 ...

變淺係即將排出還是已排左??我聽說是已排了, 到底是怎樣的呢??

大宅

引用:Quote:AKi333+發表於+13-8-15+13:07+變淺就

原帖由 kwokbobo 於 13-08-19 發表
變淺係即將排出還是已排左??我聽說是已排了, 到底是怎樣的呢??
因為我覺得3-4色(即35%左右)都有哈哈笑,即陽性。應該係測試線最少比指示線 淺70% 先係排卵日。

kwokbobo  thx  發表於 13-8-19 22:14

複式洋房

引用:Quote:原帖由+ccdenc+於+13-08-18+發表睇番

原帖由 AKi333 於 13-08-19 發表
三角位應該係肚對下子宮個位。

其實我排卵期已經開始三角位左邊拮拮地痛,但幾刻意去feel先feel到,一直拮 ...
Akin333: 我同你的情況一模一樣,仲有4日先到dueday ,今日day27 朝早成朝都有反胃的感覺

首頁

尾頁

跳至