跳至

首頁
45678...82

尾頁

伯爵府

Re: 好姊妹密密斟(Part 8)

大肚同學,
唔知4月游得水未呢?
不如summer一齊啦﹗esther, 你一定冇問題啦

大宅

benben,

你全家都病呀? 我地都係呀!上兩個星期我病先, 足足睇左三次醫生, 跟住到charmmy,fever 左一日,跟住勁running nose, 到今日都仲未清, 後來到佢爸b, 昨天開始又到佢公公。真暈!感冒真係好容易傳染!希望你一家快d 康樂啦![quote]
benben 寫道:
lei 個 week, my family 輪住 sick.
Sunday - hubby (got cold)
Monday 程程 (fever)
Wed martin (running nose, fever)
Thur maid (running nose, fever)

Last nite, martin 半夜4am仲要流 nose blood. .

nearly day day visit our family Dr.!!
佢真係多得我地一家唔少!!

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

搞返次summer 澳門兩日一夜團
annaanna 寫道:
大肚同學,
唔知4月游得水未呢?

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

benben & grace,

祝你地兩家人都早日康復

大宅

anna,

你係咪仲比緊smaxtfish家信食呀? 而家萬寧做緊promote wor! 買任何bb product 加$35 就可以換7包wor!

大宅

mui,

Thks! 現在真是流感高峰期。

伯爵府

grace,
有呀.. 我都換左好多盒,婆婆換左6盒,我自己換左5盒...

不過最衰係一定要買一件嬰兒產品先換一盒囉

男爵府

無問題呀,
你係咪話去gc 呀?
summer 一齊去啦一於
仲有邊個呀, 一 齊去啦

大肚同學,
唔知4月游得水未呢?

男爵府

aiya, 咁poor~
要快d 好返呀,
黎緊咁多假期

muimuichu 寫道:
benben & grace,

祝你地兩家人都早日康復

大宅

anna,

嘩!你都換左好多盒wor! 我都只係換左5盒, 咪係law, 一件bb貨品先可以換一盒, 搞到要買好多wet tissue, 真係有牌用!
我睇過外國d 綱站, 原來在美國買只係USD19.98, 即是百六蛟就有交易,香港agent真係好搶錢!

大宅

anna,

嘩!你都換左好多盒wor! 我都只係換左5盒, 咪係law, 一件bb貨品先可以換一盒, 搞到要買好多wet tissue, 真係有牌用!
我睇過外國d 綱站, 原來在美國買只係USD19.98, 即是百六蛟就有交易,香港agent真係好搶錢!

伯爵府

我又報名

幾個b一齊swimming 我諗會好開心
eeetse 寫道:
無問題呀,
你係咪話去gc 呀?

[quote]
大肚同學,
唔知4月游得水未呢?
[/quote]

大宅

大家有冇貢入"王國買賣通"呀?
原來有好多野賣ga! Very Very Good!

男爵府

我又報名

伯爵府

thx for all !! holiday is coming!! 一定一定要快快好番!!
grace, 你一家都係呀!!

Smarxxxx - 又有野抵?
anna, grace, 有係咩東東甘好呀?

mui, anna, peony, esther and all
summer hotel, camp, macau, china. . . .我通通報左名先!!
i want to go : camp, 三正, 長隆, CLK Regal, Gold Coast, 沙巴, Macau. . . .
go go go. . . .正呀 !!

伯爵府

grace

u seems 上了 online shopping 引 wow!!
melodygrace 寫道:
大家有冇貢入"王國買賣通"呀?
原來有好多野賣ga! Very Very Good!

大宅

benben,

係啦!e倫公司冇咩搞咪勁上綱law, 點知上左online shopping引, 日日唔上過都唔舒服! 不過online shopping雖然平,但係時時都冇我想要既size,可能佢地小本經營唔會take好多貨, 所以想要既衫時時都冇size, 我多數夾埋我亞妹,同事, friend一齊訂, 就算courier都可以share cost! :wink:

sxxxxfish, 係魚油橙味cream, 話含豐富omega 3,不過好鬼貴, 一次過在agent訂6盒都要$1300, 好拿利!見charmmy好like食咪繼續買比佢食law!

伯爵府

grace

我都 like online shopping 架, 係公司最好, 最方便, 足不出戶, 都買到野, 過 $ 時, 又唔覺用左 :mrgreen:

有 bin 間好既, 新既, 訂過 (reliable) ge, pls do send me the link wow!! thx!! :mrgreen:

我大女果 d bk mami said this 1 is good : "ALI" !!

魚油橙味cream - i c i c!!

大宅

aiya 唔知乜機上唔到bk.....

安娜同學, good idea. 舉腳贊成添.
我又報名

[quote]
eeetse 寫道:
無問題呀,
你係咪話去gc 呀?

[quote]
大肚同學,
唔知4月游得水未呢?
[/quote][/quote]

大宅

vicky/mui/benben
pm晒你地macau agent tel. 收唔到再通知我啦

首頁
45678...82

尾頁

跳至