婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

引用:一早起身,就見你地狂催(其實婚前三個月先

原帖由 jjj13795 於 13-11-14 發表
一早起身,就見你地狂催

(其實婚前三個月先黎話唔結婚,真係好任性,但係我真係唔想嫁一個唔識 ...
「求下你,你而家先話唔結,我返去點同佢地講,我真係開唔到口,一係你返去同我屋企交代…」

依個男人尼架?

複式洋房

回覆 jjj13795 的帖子

對唔住 我第一次睇到人地結唔成婚笑左出黎我唔係黑心 係“鄧”你開心

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:我的走佬日記(完)

男爵府

MommyPanel勳章

分手得好!!!比我都閃人. 你同佢行左幾耐>?

jjj13795  Almost 2 yrs  發表於 13-11-19 00:15

Black List below seller:魔怪媽媽
waieva13 ,adj4102, tiffytiffy2002
melody00,BAIDEN,heib0910,miffychsno8(Lai mei la)
hi952,waiyi1011,MC82"9277*334"
(BOC =012 608 1009846 9 chan wai yi)

複式洋房

回覆:jjj13795 的帖子

男爵府

MommyPanel勳章

你件事令我想起我個EX,唯一唔同就是佢唔係群腳仔,但係就成36歲人,唔比家用,結婚要阿媽比哂,同佢分手,就打哂比我共同朋友,同佢地講,我有"婚前恐懼症",都痴X線,又偷睇我電話,又抄底我EXEX的男朋友電話,又問我EXEX 點可以挽留我. 妖!!!!! 分得手,就係你無X用,我先撇你,我唔想結左婚後咩都問你阿媽津貼,成個細路仔咁要我樣樣照顧你

分左手後,我就搵到呢個理想好老公,真係有博頭,唔靠人靠自己

jjj13795  所以有時要識得放手先有機會遇到個更好既  發表於 13-11-19 00:49
Black List below seller:魔怪媽媽
waieva13 ,adj4102, tiffytiffy2002
melody00,BAIDEN,heib0910,miffychsno8(Lai mei la)
hi952,waiyi1011,MC82"9277*334"
(BOC =012 608 1009846 9 chan wai yi)

大宅

2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

早走早著,遲走訓唔著!

男爵府

咁你知唔知佢而家結得成婚未?

複式洋房

回覆 jjj13795 的帖子

子爵府

育兒性格勳章 BK Milk勳章

good job

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

走得快好世界呀

別墅

回覆:clara1975 的帖子

係啦,好好睇袋錢入jm身

別墅

回覆:clara1975 的帖子

係啦,好好睇袋錢入jm身

珍珠宮

子爵府

大廚勳章 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

可惜我巳經嫁了

36日咋...緊張緊張

男爵府

大宅

BK Milk勳章

係咪所有福建人都係一樣架同我發生嘅一樣!係一樣,無花無假同外星人食飯,咩都係佢家人大晒!擺酒又話晒事,去邊都話一齊去,成日失驚無神上你屋企,自出自入,叫我學福建話,又係話我屋企人唔錫我所有事都係一樣唔同嘅係,我當年無勇氣話唔嫁 就係咁,為了呢班人,嘈足咁多年,講離婚都講過好多次我真係佩服你嘅灑脫,而我還在

jjj13795  加油,既然已結,唯有大家互相包容^^(雖然我知好難)  發表於 13-12-16 19:39

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

追曬

首頁

尾頁

跳至