婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:求救,我應該點做?

搞回港証可即日取証,回鄉証無個喎,要12個工作天。一次性就有既,貴到無倫。
你c6都可能唔想你一湊二咁辛苦先叫佢亞媽陪你去既,你同佢講下次唔好呃你,講埋d冇人信既大話,當然語氣要講笑咁,唔好為99鬧交啦~
有時做夾心果個係好煩,c6應該是但俾個籍口99啫。你99把口就臭啦!我c6 d錢唔過手過邊個隻手,俾哂你,好冇?

男爵府

問題係你老公到

大宅

引用:所以問題係要同C6傾下,究竟咩事佢要咁樣講

原帖由 BabyFungT 於 15-02-13 發表
所以問題係要同C6傾下,究竟咩事佢要咁樣講你屋企人,同埋要夾埋99呃你

...
我同99關係唔好,睇翻我過往嘅post都知我99份人好難搞!我覺得老公係唔想諗其他理由,就將所有野推落我身上~
好似呢件事,其實咪就話唔洗麻煩佢聽日一早去排隊,我地會自己搞掂咪得咯,點解要賴我媽媽身上?話係我嘅責任,我應該去搞!

翡翠宮

畀面勳章

我會將所有對話send去自己email,忍得到就唔出聲,心入面知道要點對呢兩個人;忍唔到啖氣就會將個email send俾c6,叫佢以後唔駛旨意我會理佢娘親。

至於c6,爆佢都冇用,本性難移,自己知道佢係咩人,會盡量儲私己,對佢一定有條刺。

日日是好日

男爵府

回覆:mamacolly 的帖子

所以問題係要同C6傾下,究竟咩事佢要咁樣講你屋企人,同埋要夾埋99呃你

大宅

引用:其實係你C6都好有問題喎....做咩要夾埋99呃

原帖由 BabyFungT 於 15-02-13 發表
其實係你C6都好有問題喎....做咩要夾埋99呃你?同埋你媽媽去攞貨賺錢自己洗啫,有咩問題?而家問你攞咩?問 ...
我平時就係自己一湊二,辛苦係無所謂,做得阿媽預咗,我無怨任何人唔幫我手,只係想老公體諒我多d,而唔係批評我屋企人!!
對話中我99仲話佢阿媽過年會過去?發夢啦佢,佢全家都有病!
我真係唔知點做

男爵府

其實係你C6都好有問題喎....做咩要夾埋99呃你?同埋你媽媽去攞貨賺錢自己洗啫,有咩問題?而家問你攞咩?問你攞嗰時咪又講第2樣。其實應該好好同你C6傾下問題所在。當然,你99都係攪屎棍,教唆個仔咩唔俾錢你,同埋帶大b上去。no way,媽媽唔去,小朋友係無得封囉,自己一湊二辛苦啲都唔俾帶上去

首頁

尾頁

跳至