時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

In all, I think the boy (who kicked) and his parents should apologise for this incident, hopefully they will do it.

水晶宮

多謝資料, 但係仍然睇到我一舊雲咁...
有點複習...
點都好, 到宜家我只見到regret件事發生, 但係冇sorry,
接受唔到
為果位小朋友 及家長痛心..

子爵府

回覆 Sumyeema1 的帖子

What is your suggestion? To be fair, it's nothing to do with ESF schools (students, parents, and teachers), I think it is the child and his parent who should be responsible for this incident, right? If the injured boy's father has filed the case, I think the police will follow the case, they can take legal action if they think it's necessary.

水晶宮

引用: 我係+ESF+的家長,+我認為+ESF+管理層對此

原帖由 birdbird 於 12-03-15 發表
我係 ESF 的家長, 我認為 ESF 管理層對此事處理不當, 亦覺得2號仔的行為野獸,
無論係 ESF, 那個教練, 2號 ...
講咁多做乜,叫2號出離澄清下佢讀邊間學校先再講啦

男爵府

Thanks for your explanation!!! 明哂!!

男爵府

回覆:ESF / ESL / ESF schools

其實由頭到尾大家都係鬧個踢人學生、佢嘅家長,教練同發律師信嘅校長。我都明白你嘅感受,因為的確有網民偏激咗,鬧埋間學校,你嘅資料係有補充作用,但對件事冇咩幫助,始終佢哋真係做錯事,錯就要認!

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

多謝你解釋清楚, 宜家明白....

水晶宮

回覆:Sumyeema1 的帖子

英基D學生同家長,有部分覺得自己xxxx, 其實英基同傑志只不過係多兩個錢姐

Sumyeema1  xxxx????   發表於 12-3-15 12:14

大宅

回覆:ESF / ESL / ESF schools

Thanks for explanation!

象牙宮

2024年龍年勳章

birdbird 發表於 12-3-15 11:58
我係 ESF 的家長, 我認為 ESF 管理層對此事處理不當, 亦覺得2號仔的行為野獸,
無論係 ESF, 那個教練, 2號 ...

多謝你向我們解釋英基的架構

我自己的 Focus 一直系放響 ESF 管理層
e + Heather Quesnay 出信
更加確認了一點
ESF 的危機處理非常差勁
連累了校譽

面對這樣差的管理層
請問你身為一個 ESF 家長
可以做什麼?

子爵府

Thanks for your clarification here. Agree with you that it's not fair to criticize all ESF students due to this individual case .

禁止訪問

引用: 我係+ESF+的家長,+我認為+ESF+管理層對此

首頁

尾頁

跳至