使用意見

跳至

首頁

尾頁

男爵府

IPHONE APP 係咪用唔到呀??尋日一日都開唔到, 一開就彈返出去.
今日到開唔到, 要用網頁開.
IPHONE APP 係咪有問題???

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

jolo 發表於 16-3-13 22:25
其實依個畫面要改什麼?我一向都係咁㗎!
唔該哂你 3e ....

...
唔駛客氣
若您一向都係咁,咁就唯有再較暗少少,將下圖紅箭2個制較左少少,調較到自己適合的亮度

jolo    發表於 16-3-14 08:02
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

翡翠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:jolo+發表於+16-3-13+21:11+是依樹嗎

原帖由 wong2323 於 16-03-13 發表
是的

BK2 app 初時我都用唔多慣,用落就覺得好用過舊BK app,
其實依個畫面要改什麼?我一向都係咁㗎!
唔該哂你 3e ....

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:但冇左點評功能 +

原帖由 happyty 於 16-03-12 發表
但冇左點評功能
我都無咗點評⋯
希望快d整返喇⋯

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

jolo 發表於 16-3-13 21:11
是依樹嗎?
是的

BK2 app 初時我都用唔多慣,用落就覺得好用過舊BK app,
BK 2 app版仲可以自行編輯修改

[教學] Baby Kingdom 2 App 刪除圖片
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17359650&fromuid=1248808

[教學] Baby Kingdom 2 App 一帖多圖
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17362160&fromuid=1248808
唵嘛呢叭咪吽      

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:但冇左點評功能 +

原帖由 happyty 於 16-03-12 發表
但冇左點評功能
Me too…

翡翠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:jolo+發表於+16-3-12+13:26+Bk2+畫面

原帖由 wong2323 於 16-03-13 發表
我最初用BK2 都覺得太光亮,用一陣就眼攰;後來把手機螢幕設定,較去亮度依據周圍照明自動變更,而家用就唔會眼 ...
是依樹嗎?

超級版主

jolo 發表於 16-3-12 13:26
Bk2 畫面好差,用一陣眼又攰又標眼水,所以之前裝左都delete,用番舊。
我最初用BK2 都覺得太光亮,用一陣就眼攰;後來把手機螢幕設定,較去亮度依據周圍照明自動變更,而家用就唔會眼攰了
唵嘛呢叭咪吽      

大宅

引用:重新裝也用不到pm

原帖由 TallBBMa 於 16-03-13 發表
重新裝也用不到pm
有無人知6s點剷走,再裝過啊?謝謝

大宅

回覆:jolo 的帖子

重新裝也用不到pm

翡翠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:jolo+發表於+16-3-12+11:21+係咪更新

原帖由 suyett 於 16-03-12 發表
我就係啱啱手多多走去更新,就入唔番,一㩒就彈番出黎!依家用緊bk2,唔想用bk2呀!d字好細!版面又花!:d ...
Bk2 畫面好差,用一陣眼又攰又標眼水,所以之前裝左都delete,用番舊。

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

suyett 發表於 16-3-12 13:13
重裝完,但冇左點評!早知唔更新啦!
我諗點評係短期, 之後整番好會有番既

子爵府

引用:Quote:jolo+發表於+16-3-12+11:21+係咪更新

原帖由 suyett 於 16-03-12 發表
我就係啱啱手多多走去更新,就入唔番,一㩒就彈番出黎!依家用緊bk2,唔想用bk2呀!d字好細!版面又花!:d ...
重裝完,但冇左點評!早知唔更新啦!

子爵府

jolo 發表於 16-3-12 11:21
係咪更新左先有事?
我無更新 bk app 一路都無事!

我就係啱啱手多多走去更新,就入唔番,一㩒就彈番出黎!依家用緊bk2,唔想用bk2呀!d字好細!版面又花!

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由+yanyan-mummy+於+16-03-12+發

原帖由 KAY+2 於 16-03-12 發表
多謝提點,而家可upload相喇
試到就好

侯爵府

引用:Quote:原帖由+MagDog+於+16-03-12+發表Than

原帖由 yanyan-mummy 於 16-03-12 發表
我都係求其亂㩒試出黎
多謝提點,而家可upload相喇

雲母殿

引用:Quote:原帖由+yanyan-mummy+於+16-03-12+發

原帖由 MagDog 於 16-03-12 發表
因為昨日用bk app 長期在後面kill 唔到app , 所以成個app delete ,再install 就唔識post 相了。 你撞手神 ...
我又係吾小心up 左bk app,平時我吾會咁快up,知道佢次次都係咁架而家係差冇左點評同pm吾到非好友

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+MagDog+於+16-03-12+發表Than

原帖由 yanyan-mummy 於 16-03-12 發表
我都係求其亂㩒試出黎
因為昨日用bk app 長期在後面kill 唔到app , 所以成個app delete ,再install 就唔識post 相了。 你撞手神都得。 謝謝你

男爵府

畀面勳章

回覆:Iphone App 開唔到??

我都係重裝先入到黎

雲母殿

引用:係咪更新左先有事?我無更新+bk+app+一路都

原帖由 jolo 於 16-03-12 發表
係咪更新左先有事?
我無更新 bk app 一路都無事!
Up左先有事,建議吾好up住

jolo    發表於 16-3-12 13:23

首頁

尾頁

跳至