美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無jm做開M22脈衝光學Treatment?幾錢同效果如何? 我見海關之前有發現假M22機!想搵間正牌有口裨的~打手免進!!!!

象牙宮

https://m22.com.hk/
Stellar M22 AOPT 光子嫩膚

M22 机的网站。
但不提供打M22
了解 M22 功能
操作。
效果。

anyway, 有好多反應無效果。
好机也要靠人來操作
可惜是操作者, 無能。消費者 response 無效。
操作者,很大关系。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

複式洋房

chanti 發表於 22-9-1 20:48
打過m22, 醫生打、不平、成$2500/次。效果好好。
Ps純分享、不介意

可以介紹嘛?

禁止訪問

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

GloomBoy 發表於 22-10-26 13:04
M22 我至愛, 我試左幾間發現依部機真心好睇手勢
打得好同唔好可以差好遠 , 要小心D揀
建議唔好貪平, 有次 ...

請問可以PM我邊間打得好嗎?

大宅

chanti 發表於 22-9-1 20:48
打過m22, 醫生打、不平、成$2500/次。效果好好。
Ps純分享、不介意

可PM邊度做嗎? thanks~

象牙宮

lovely_pooh 發表於 22-10-26 19:42
覺得無乜用,做完仲要勁乾,我事前事後都有敷面膜… 睇唔到點嫩膚美白⋯做 hydra facial 仲有效果
...

hydra facial 仲有效果? 保濕水分, 肉眼可見什么, 我想試。

M22 脈衝光效果: 增加膠原蛋白、增強彈性、改善紋理。
脈衝光線輸出方式,能量密度都可調
調整能量及密度,能量最高可比一般二極體(Diode) 雷射高出3.5倍,效果更為顯著。

能量及密度 "低' 該是毫冇效果。10次都係 zero 。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

洋房

回覆 GloomBoy 的帖子

請問你係邊一間做?pm plz

象牙宮

lovely_pooh 發表於 22-10-26 19:42
覺得無乜用,做完仲要勁乾,我事前事後都有敷面膜… 睇唔到點嫩膚美白⋯做 hydra facial 仲有效果
...

見人打完整臉灰黑。
是否村屋, 太阳太大, 唔注意防晒。帶傘。

理性討論交流者。

象牙宮

維吉尼 發表於 22-9-14 22:00
其實好少人一次過有咁多皮膚問題…我問題主要係夏天一去沙灘哂太陽就會出斑,之前玩左個免費體驗,做之前都 ...

一次見效?
原來 轉售既番黎既話會影響效果。沒有培訓?

見佢 adv
【新客優惠】【FLAWLESS活膚3部曲】
$680
淨化肌膚
減淡色斑
保濕水潤
收細毛孔
改善微絲血管擴張
治療玫瑰座瘡
均勻膚色

理性討論交流者。

象牙宮

kyleebc 發表於 22-9-5 21:25
早幾個月前出咗最新第八代M22醫療版,我剛試了一次,都幾痛架。之前我打過Pico 五次都無效退斑,故試下M22 ...

Pico 五次都無效退斑,故試下M22
結果如何?
美白, 淡斑, 嫰肤。

理性討論交流者。

大宅

dolglios 發表於 22-8-19 13:57
請問有無jm做開M22脈衝光學Treatment?幾錢同效果如何? 我見海關之前有發現假M22機!想搵間正牌有口裨的~打手 ...

複式洋房

M22 我至愛, 我試左幾間發現依部機真心好睇手勢
打得好同唔好可以差好遠 , 要小心D揀
建議唔好貪平, 有次貪平去左間打到我好痛 但又冇乜效

別墅

dolglios 發表於 22-9-28 08:26
回覆 維吉尼 的帖子

Life young how much each time?
我今個月初係免費架,玩左個小遊戲就登記到,下個月唔知有冇呀,你自己問下cs,或你要我就pm電話俾你

大宅

回覆 維吉尼 的帖子

Life young how much each time?

別墅

zengmei 發表於 22-9-14 17:28
回覆 維吉尼 的帖子

上網睇返,STELLAR M22針對8大肌膚問題,除你講嘅擊退頑固色斑,仲包括去除暗瘡印痕, ...
其實好少人一次過有咁多皮膚問題…我問題主要係夏天一去沙灘哂太陽就會出斑,之前玩左個免費體驗,做之前都有問係咪最新8代原廠儀器,因為我覺得d機型好舊或者係轉售既番黎既話會影響效果,打電話問過係最新同原廠儀器先放心,我本身都易出斑斑,做完life young stellar m22淡左,皮膚細緻左少少

別墅

2024勳章

回覆 維吉尼 的帖子

上網睇返,STELLAR M22針對8大肌膚問題,除你講嘅擊退頑固色斑,仲包括去除暗瘡印痕,美白均勻膚色,激活膠原再生,收細粗大毛孔,減少油脂分泌,治療玫瑰座瘡,同埋改善微血管擴張

333s    發表於 24-1-17 17:47

別墅

STELLAR M22最新係第8代,非創傷性,主要擊退荷爾蒙斑,淡斑,有冇用視乎你本身係咪真係有嗰啲皮膚問題啦,做一次市價大約係$3XXX,舊機價錢會再平啲但效果無咁好,皮膚問題針對性無咁強,一分錢一分貨

333s    發表於 22-10-26 21:34

禁止訪問

大宅

三眼仔媽媽 發表於 22-9-5 16:26
呢部一路都想try try,打個陣痛唔痛架?
早幾個月前出咗最新第八代M22醫療版,我剛試了一次,都幾痛架。之前我打過Pico 五次都無效退斑,故試下M22。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊