自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

傳銷公司……係咪呃人?我同學不停游說我join(發展),好chur 仲同我講可揾大錢 唔駛做

侯爵府

MissMaMa 發表於 22-12-23 14:31
廿幾年前已有人sell我,原來而家仲有,應該真係好好搵

1支Aloe juice 400多元!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

傳銷搵啲老人家sell 真心賤格
上次東張個婆婆就係咁
無左成百幾萬起碼

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

onlam2005 發表於 22-12-20 11:14
唔支持亦唔認同呢d傳銷產品.
如果產品夠好, 根本唔需要HARD SELL.
成日講"永續"收入. 增加被動收入.... 洗 ...

珍珠宮

朱古力包包 發表於 22-12-19 13:05
傳銷公司……係咪呃人?我同學不停游說我join(發展),好chur 仲同我講可揾大錢 :qu ...

廿幾年前已有人sell我,原來而家仲有,應該真係好好搵

侯爵府

coeeyin 發表於 22-12-20 13:44
首先d sales真心覺得自己係幫緊人,自己都俾人洗腦,同佢哋一日都食30 粒,我朋友就係,當仙丹咁食,我地 ...

似乎好暴利

侯爵府

首先d sales真心覺得自己係幫緊人,自己都俾人洗腦,同佢哋一日都食30 粒,我朋友就係,當仙丹咁食,我地 ...

30粒??會死的

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

早年就是有家近親戚全家做咗,chur住唔放,又話可以改善我生活,展視佢哋幾好揾時間又自由,成日以小朋友為名攪活動,但其實佢哋自己成個人都變晒有目的,最後都冇聯絡了

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

無事都變有事啦,一日30粒,個肝仲洗要

大宅

onlam2005 發表於 22-12-20 11:14
成日講"永續"收入. 增加被動收入.... 洗 ...

首先d sales真心覺得自己係幫緊人,自己都俾人洗腦,同佢哋一日都食30 粒,我朋友就係,當仙丹咁食,我地都避之則吉

侯爵府

p005535 發表於 22-12-20 09:24
純用家,產品係OK,個時係同事介紹,我地好幾個同事一齊買,部機1千2-4左右,我覺得係好用,海泥都OK。不過就個人 ...

如何損失?佢地好chur

男爵府

2023年兔年勳章

前2日東張西望都有講,sell健康食品搞到個伯伯成身腫哂

珍珠宮

cbeyond 發表於 22-12-19 19:34
我諗點都唔差過傳銷精油, 朋友家人癌症, 猛sell佢用精油話醫病, 真係無良之極
...

Crazy

侯爵府

環保接龍勳章

成日講"永續"收入. 增加被動收入.... 洗腦.
日排我媽係佛堂d人介紹佢食HERXXXX 產品.
食晒一樽. 開始食第2樽...
血壓升到220
(佢本身係3高, 有食血壓藥)
入咗醫院幾日..
我覺得奇怪...佢係食長齋.. 點解血壓會無端端升咁多.
問多兩問先知佢食咗呢d所謂健康食品.
激到我呢...我叫佢咪亂食野, 中風就大鑊了.

點可以SELL d 所謂健康產品俾七十多歲+三高老人,
醫生都唔敢啦..
呢d sales 憑咩呀..
真心嬲.

珊瑚宮

SKLH 發表於 22-12-20 10:31
係,我覺得傳銷洗腦好叻

傳銷公司睇準人性貪錢, 傳銷sales再洗埋自己個腦, 覺得我係幫人。
但好多根本連自己賣緊的產品, 基本認識都唔夠, 就夠胆講俾人知, 可以治病, 你食/你用啦。
講到尾, 都係搵錢至上

子爵府

cbeyond 發表於 22-12-20 10:11
人的問題, 有些人真係為錢, 幾掩住良心都可以做得出來

最嘔心嘅係佢仲要口口聲聲係為你好,為你健康着想

伯爵府

cbeyond 發表於 22-12-20 10:11
人的問題, 有些人真係為錢, 幾掩住良心都可以做得出來

係,我覺得傳銷洗腦好叻

大宅

p005535 發表於 22-12-20 09:24
純用家,產品係OK,個時係同事介紹,我地好幾個同事一齊買,部機1千2-4左右,我覺得係好用,海泥都OK。不過就個人 ...

亮碧思真係伏到爆,仲有火災晚風險,燒完你銀包,燒埋你間屋

伯爵府

jt040 發表於 22-12-20 09:51
產品係幾好不過真係貴,我都幫表弟買過下,靈芝丸,洗面機,膠原蛋白啫喱。有閒錢都可以得閒買下,長期消費 ...

我自己用佐三十幾年,可能習慣佐,有些產品還不錯,但的確是愈來愈貴,但相比外面很多有品牌的產品,我覺得還算經濟。
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

翡翠宮

有家人唔知幾時中毒俾人洗腦
話佢地隻牙膏好用... 有咩美白功效
一支得唔知百幾gram 既AP2X ? 賣成60幾70蚊, 仲要又難搵
次次叫屋企人買, 我都幫佢買過幾次
一買買6-7支, 貴過D 高X潔幾倍
一把年幾, 幾百蚊買美白牙膏...真係唔知做乜
錢唔多算, 好過佢入會

首頁

尾頁

跳至