自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我比人呃,用蔡瀾代言既(名厨匯)

入會買左銀河酒店住宿..簡直接受吾到,因酒店貨不對板,大家小心,

http://www.tt517517.com/index.html

上星期收到(名厨匯)staff(king)打電話:賣水舞間門票..以及澳門銀河酒店包早餐住宿+珠海酒店住宿套票,因佢所講的優惠我部份合我用,

,(內容是,$2,188港元,包二晚澳門銀河酒店(包早餐)+送一晚珠海酒店/還有二位九展中午自助餐卷/2盒朱古力+一些飲食優惠)

因我想暑假帶小朋友去玩銀河,所以有意思,但吾想要珠海酒店.,所以話要放工後再搵佢傾,之後我又叫細佬打去比亞king問清楚有關酒店和贈品內容(我怕自己笨聽錯)…經細佬問完之後清楚是否包早餐等問題,還說如果珠海酒店可以改其他酒店的話就更好,

等到放工後staffking再次打電話給我,我問佢珠海酒店可否選其他酒店,我吾喜歡珠海酒店,

當時他說幫我問上司,之後答我可以幫我把珠海酒店換上海酒店,

我說剛去過上海所以要再想想,後來佢問我換(長隆酒店比我,),佢是至在開單(因佢之前受傷休假一段時間,所以要追單)所以好緊張單希望我買,

我還話佢知,如果d票收到後ok的話,一定有朋友介紹比佢幫佢再買,攪左一輪之後,就幫佢購買左一份套票,

佢還說為左多謝我幫佢介紹朋友,自己私人送2晚上海酒店比我,會一同寄上.

,

king話處理好會籍約10日就會收到快遞送貨,快遞員會把套票送到公司比我, (,叫我簽收証明/信用咭才會過數)之後fax回公司,會籍才生效

點知今日收到(名厨匯)封套票.完全接受吾到, 酒店貨不對板(除左私人送的2晚上海酒店外和中午自助餐卷)

,

二晚有人做沙灘既銀河酒店à變左澳門皇庭海景酒店(不包早餐)

一晚長隆酒店à變左番禺麗江明珠酒店(不包早餐)

其他餐飲優惠卷,10幾張都係大陸先用得à無佢講的香港店舖$200x4張的優惠卷,

而且沒有簽收文件à我打去信用咭公司問查到228已經過左數啦共$2,188,

於是我打去比亞kingà,但我是打直線電話的,接電話的人和亞king一樣都是講野吾正音既,但佢

話亞king不在公司

搵佢上司-à開緊會,

打去(名厨匯)à接線生話幫我通知有關人了解後回覆,

等左一個鐘先回覆再打去(名厨匯)留言,如果不覆電話,今晚就會在討論區講單野出黎,…

再過30分鐘,..終於有一位自稱(名厨匯)劉經理話開完會即覆電話了解情況

我講晒一切之後,(我話無理由我和細佬2個人都問清楚左係有人做沙灘既銀河酒店架wo)

佢話要星期一先番查到公司電話對話錄音,因當時過了6:30放工時間負責錄音的人放左工…,)星期一中午再覆我點處理

,

我真係好火….點做生意呀!有無攪錯呀!.

..

最衰消委會投訴熱線5:30收工又要等星期一….

manicheung    發表於 12-3-10 11:25

複式洋房

引用:我剛中招.....請問有結果未?

原帖由 kakoeiboy 於 12-05-10 發表
我剛中招.....
請問有結果未?
見意你快D同銀行攪退錢,而且再去消委會投訴,亦不要信佢公司會同你傾番掂,佢地只會拖你時間,講大話等

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆:我比人呃,用蔡瀾代言既(名厨匯) 買左銀河酒店住宿貨不對板,

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

複式洋房

引用:請問有結果未?

原帖由 kakoeiboy 於 12-05-12 發表
請問有結果未?
都仲攪緊(銀行和消委會)

複式洋房

引用:我剛中招.....請問有結果未?

原帖由 kakoeiboy 於 12-05-10 發表
我剛中招.....
請問有結果未?
我估仲未!我月頭又收到差一個數字的電話no 揾我,又用同樣的方法推銷,我9秒9收線

珍珠宮

育兒性格勳章 畀面勳章

push

侯爵府

:-D :-D :-D :-D

民房

請問有結果未?

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

感激遇上你~

珍珠宮

畀面勳章

民房

我剛中招.....
請問有結果未?

複式洋房

回覆 cherrynlf 的帖子

得個講字...係一個騙局,
咩都話得,我已經SEND左E-MAIL比銀河酒店告知.....等佢地自己做野啦...

複式洋房

剛剛有人打黎 sell 我, 我覺得有 d 問題, 冇買到. 姊妹, 最後佢地有冇轉返銀河俾你 ?

複式洋房

回覆 uniquewps 的帖子

.有BK媽咪教路(佢早前都比另一個公司名呃.,是相同手法)
我已經向發咭銀行投訴,在沒有簽過文件下過左錢,
同時亦向銀河酒店方面了解和查詢是否有這些商品合作.....答案當然係無啦!...

大宅

畀面勳章

我比人呃,用蔡瀾代言既(名厨匯) 買左銀河酒店住宿貨不對板,

千其唔好去皇**景酒店,我好耐之前去過,見到…

珍珠宮

2018復活節勳章

My Egg Egg Egg Egg Easter House

禁止訪問

BK Milk勳章

我比人呃,用蔡瀾代言既(名厨匯) 買左銀河酒店住宿貨不對板,

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

澳門皇庭海景酒店,舊年8月同對仔女去過,租一晚要$700,我租左兩晚要千四,佢就正正係同銀河一條馬路對面~~~~
一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

珍珠宮

好媽媽勳章

$2188無可能住2晚銀河,平日都唔得啦....

複式洋房

已向銀行投訴....無簽野..就過左錢...正做野,

首頁

尾頁

跳至