懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

我在瑪麗生,請問在產房一生左,可唔可以幫個B影相呀?我老公驚番左病房比人調錯B

大宅

QE順產係俾影架。佢地會幫我同c6影之餘,仲會有張相送番俾我地添!!

別墅

回覆:BB一出世,公院可唔可以即刻影張相?

係產房生完,姑娘問我有無帶相機(電話唔得)有就影得!

大宅

引用:Quote:原帖由+pomanlife+於+12-08-01+發表

原帖由 winniexwinnie 於 12-08-01 發表
最煩係我唔知選廣華定屯門醫院好
廣華婦產科出名, 梗係廣華啦!

男爵府

畀面勳章

引用:知唔知威爾斯得唔得?? +

原帖由 angela18 於 12-08-01 發表
知唔知威爾斯得唔得??
威院可以呀,

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+clcsandy+於+12-08-01+發表我

原帖由 winniexwinnie 於 12-08-01 發表
禁要點同醫生姑娘講?????
我上個月係威院生,個姑娘直頭問我地洗唔洗影相,手機影都得

伯爵府

我開刀冇得影

伯爵府

2018復活節勳章 王國教室勳章

雋寶貝 發表於 12-8-1 13:47
我舊年聯合生,雖然係獨立產房都唔俾影相呀,要爸爸陪產完係產房門口等bb 推出黎先可以影

...
聯合原來無得影....

別墅

唔知東區影唔影得呢?但我開刀喎!

伯爵府

畀面勳章

引用:要等清潔左, 姑娘會包好BB比爸爸影.順產可

原帖由 nicksonma 於 12-08-01 發表
要等清潔左, 姑娘會包好BB比爸爸影.
順產可以一齊影.
我個時開刀得爸爸同仔仔影. ...
yes

複式洋房

姑娘主動幫我哋影,好好人!
不過我估唔係老馮既。

別墅

知唔知威爾斯得唔得??

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

引用:可以,+不過要做相機影,+產房唔比開電話仲有

原帖由 ckykwan 於 12-08-01 發表
可以, 不過要做相機影, 產房唔比開電話
仲有, 要用簡單輕便既相機, 唔好帶成支大鏡頭, 姑娘唔識用咁複雜既 ...
因為今次生完開埋iphone俾姑娘幫我地影都得

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

引用:可以,+不過要做相機影,+產房唔比開電話仲有

原帖由 ckykwan 於 12-08-01 發表
仲有, 要用簡單輕便既相機, 唔好帶成支大鏡頭, 姑娘唔識用咁複雜既 ...
生完係可以開電話架,可能係獨立產房唔會影響到其他人,如share產房隔離有孕婦待產就應該唔得

大宅

仲有, 要用簡單輕便既相機, 唔好帶成支大鏡頭, 姑娘唔識用咁複雜既相機架~~~

大宅

引用:Quote:clcsandy+發表於+12-8-1+14:12+QM+好

原帖由 pomanlife 於 12-08-01 發表
我兩次都係休息左半個鐘多d jar, 6月時啱啱生完, 產房仲係無人添, 一d都唔爆, 唔洗擔心要瞓走廊 ...
係呀,希望到時我都係咁,可以靜靜地

彩鑽殿

引用:Quote:pomanlife+發表於+12-8-1+14:26+生完

原帖由 eeyorepigpig 於 12-08-01 發表
你自己都袋咗電話入產房?
當然俾c6啦

伯爵府

熱血勳章 BK Milk勳章

pomanlife 發表於 12-8-1 14:26
生完時可以開返電話架, 可以係產房度打電話添

你自己都袋咗電話入產房?

彩鑽殿

引用:Quote:pomanlife+發表於+12-8-1+14:26+生完

原帖由 米腸 於 12-08-01 發表
個時生完我痛到咩都唔記得了~~
我仲清醒

公爵府

pomanlife 發表於 12-8-1 14:26
生完時可以開返電話架, 可以係產房度打電話添
個時生完我痛到咩都唔記得了~~

首頁

尾頁

跳至