自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

珍珠宮

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

水晶宮

BK猜猜猜慶中秋

DoReMi媽媽 發表於 12-11-9 17:19
樓主, 你自己睇到啦, 責備你o既聲音真係唔多, 個個都係勸你睇真啲同睇開啲, 開心返啦! ...

已經 "禁止發言"

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

樓主, 你自己睇到啦, 責備你o既聲音真係唔多, 個個都係勸你睇真啲同睇開啲, 開心返啦!

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:Yi1991 的帖子

咩事?

珍珠宮

版主好快手

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

子爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

回覆:post我講個句野係咪想撩交嗌牙?

侯爵府

畀面勳章

引用:咁我依冢去死你地開心啦 +

原帖由 Yi1991 於 12-11-09 發表
咁我依冢去死你地開心啦
其實冇人會開心㗎,不過你身為一個媽媽講lee d野係好唔成熟的,其實真係冇人圍你串你,只係你個人本身較敏感,希望你可冷靜下來,平心靜氣去消化其他jm的說話

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

引用:Quote:原帖由+pigpig+於+12-11-09+發表你唔

原帖由 naturaljoe 於 12-11-09 發表
頭先巳經講過,冇諗過咁快中計
咪係呢度要鬥IQ仲要鬥EQ

My Two Princess

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆:post我講個句野係咪想撩交嗌牙?

封咗口啦

伯爵府

引用:Quote:原帖由+Yi1991+於+12-11-09+發表咁我

原帖由 pigpig 於 12-11-09 發表
你唔好噤啦明天D人就已經忘記了。你越同果D人嘈,你就「舌」底哂啦。呢度有D人,好識打心理戰:quiet ...
頭先巳經講過,冇諗過咁快中計

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

引用:+本帖最後由+小虎妹媽+於+12-11-9+17:13+編

原帖由 小虎妹媽 於 12-11-09 發表
冇嘢

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

Yi1991 發表於 12-11-9 16:47
咁我依冢去死你地開心啦

琥珀宮

引用:咁我依冢去死你地開心啦 +

原帖由 Yi1991 於 12-11-09 發表
咁我依冢去死你地開心啦
你唔好噤啦明天D人就已經忘記了。你越同果D人嘈,你就「舌」底哂啦。呢度有D人,好識打心理戰不停套到你反擊mouth:到你情緒一失控,你就中計啦⋯

水晶宮

咁我依冢去死你地開心啦

mouth:阿樓主你冷靜d,你究竟有無睇到我#157嘅留言,我再copy一次俾你睇吓:

"呢位會員,我睇完另一topic,我唔覺個位樓主係想責備你,反而我覺個位樓主係想話bk會"河蟹"唔啱聽嘅言論. 我唔評論該位會員是否正確. 但好肯定個茅頭唔係講你呀. 你再睇真d啦."

水晶宮

BK猜猜猜慶中秋

pigpig 發表於 12-11-9 17:10

呢位JM你咩事咁呢?

珊瑚宮

咁我依冢去死你地開心啦

其實我~~~~~~~~

完全唔知講緊乜水,

恐怕只係

言者無心, 聽者藐藐。

禁止發言

有「營」勳章 叻叻勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

琥珀宮

引用:Quote:Yi1991+發表於+12-11-9+16:47+咁我依

原帖由 小虎妹媽 於 12-11-09 發表
好 而家你死去搵多兩張好圖比我睇, gogogo..........

首頁
12345...11

尾頁

跳至