自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

今日食lunch行去諗住睇吓聽日嘅減價地區有無好嘢啱不經意去咗Chevignon試牛仔褲,原來今日已經好多款做半價,折完盛惠$395生完兩位公子後,好耐都無買佢呢個品牌了因為要改短,減價週之後至有得攞

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

hohomay 發表於 13-5-23 15:45
補相$239減到$40
舊年買咗D玩具,隔咗二個月送俾人,人地我知D玩具壞架

大宅

大宅

昨天6:30PM到大埔一田, 真係少D人, 排隊都係6-8人, 但8:00PM後就人多都爆, 簡直行唔到, 排隊見有十幾廿人, 可能多左收工既人去睇, 超市又係條龍尾不知在那?

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

C.Humphrey 發表於 13-5-23 21:51
原來千色店咁好架! 我今日抵受唔住去左一田,多人到暈,仲有大肚婆同bb,真係鄧佢地辛苦:dizz ...
迫到咁,又唔係唔駛錢。

如果你想再行,建議你最後o個日8pm後去,一定無咁多人。

不過宜家D百貨公司成日都減價,如果唔係等住即刻用,唔好買住,費事係屋企搵位擺
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

翡翠宮

牛年勳章

引用:Quote:C.Humphrey+發表於+13-5-23+00:02+我

原帖由 babyislove 於 13-05-23 發表
唔駛搶,千x店減價,at least都sell 呢個價,有時仲"平"D; 補貨又密,我班friend上個月千x店大減價無貨就先 ...
原來千色店咁好架! 我今日抵受唔住去左一田,多人到暈,仲有大肚婆同bb,真係鄧佢地辛苦

翡翠宮

牛年勳章

引用:Quote:C.Humphrey+發表於+13-5-23+00:02+我

原帖由 babyislove 於 13-05-23 發表
唔駛搶,千x店減價,at least都sell 呢個價,有時仲"平"D; 補貨又密,我班friend上個月千x店大減價無貨就先 ...
原來千色店咁好架! 我今日抵受唔住去左一田,多人到暈,仲有大肚婆同bb,真係鄧佢地辛苦

大宅

BK Milk勳章

我未有B之前去見到多人都想暈!而家有B朋友叫我唔好去!話太多B6!唔夠佢地迫!呢個我都知既!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

半價

男爵府

引用:Quote:原帖由+jllulu+於+13-05-23+發表重要

原帖由 bibi2013 於 13-05-23 發表
原本已經好多人,一田仲用旅遊車接b6來掃貨,所以無本事和他們逼

男爵府

回覆:今日沙田一田

補相$239減到$40

男爵府

最抵呢個$239減到$40咋

男爵府

$169減到$50