想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

28號due day, 25號用棒係無線,26號用綠D有影,26-28有淺線,29用c b 電子話無懷孕....30紅綠d都無線....29-30紅D係白雪雪.......但幾分中前用紅D係深番.....綠D又有番條淺控........點解咁既....

複式洋房

回覆:玩嘢>_

就係咁喇....

複式洋房

複式洋房

呢張清D

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:28號due+day,+25號用棒係無線,26號用綠D有

原帖由 yen04551 於 13-12-30 發表
28號due day, 25號用棒係無線,26號用綠D有影,26-28有淺線,29用c b 電子話無懷孕....30紅綠d都無線....29-30 ...
紅6d有冇分開浸?

複式洋房

回覆:cky2009 的帖子

有呀....

伯爵府

可能化學呀...
祝BB 痴實你

我啱啱個CYCYLE 遲3日. 紅啲唔深..FRER 有線..
同日M 到..M第4日FRER 都有淺線..

伯爵府

HiPP勳章(2)

紅D咁淺.....

大宅

紅D咁淺 ?我1號DUE DAY 30 ,31用綠D有印 紅D都係好深
萬寧 而家快痕準 早5日 可CHECK到 你試下吧
我29用都CHECK到了

複式洋房

回覆:mable0901 的帖子

唉........今早起身.....m小姐黎左,推遲3天。

大宅

引用:唉........今早起身.....m小姐黎左,推遲3天

原帖由 yen04551 於 13-12-31 發表
唉........今早起身.....m小姐黎左,推遲3天。
其實如果bingo, 紅d 會好深色,不只有淺控,所以其實這個cycle 一直無中過。你放鬆d啦,祝你下cycle 中!

大宅

要放鬆D 之前我有CHECK溫度 成日都紅D
反而今次 就冇再度溫度 紅D就有CHECK 不過知道排左就冇CHECK
我仲咩野都照吃 生蠔 3文魚 輕鬆咁過聖誕
後來覺得下面好痛 先用紅D CHECK就 係勁深
所以都係放鬆D 加油

複式洋房

其實一齊左四年半入面,一直都無避,但都未有過。真正覺得晤對路,係呢半年先真正去做驗查,真正去買紅綠D番黎用,但每次都好失望......D長輩又成日笑我,佢地個個年代邊有一齊四年都無BB 㗎.....有時真係想埋個地方me埋。

身邊根本就唔會有人明,仲要笑我旦都無粒。直至一個月前上網見到BK呢度

焦糖媽  笑人嗰啲好無品!!!唔好理佢地  發表於 14-1-3 17:03

大宅

車 而家結婚都遲可況生小朋友
係緣份 最重要 老公和自己一樣享受而家生活
遲下你成功左 有排忙 所以RELAX
生活係自己 8婆講的野影響到就唔抵

複式洋房

今次失敗左,我都打算放鬆下.....好累

大宅

引用:今次失敗左,我都打算放鬆下.....好累

原帖由 yen04551 於 13-12-31 發表
今次失敗左,我都打算放鬆下.....好累
你加油啦,我用紅d check 排卵夾哂日子dodo, 都試了一年才bingo!我都結了婚5年,現在才第一次bingo, you are not alone, 祝早孕!

伯爵府

回覆 yen04551 的帖子

我覺得你可能係BINGO 咗(因GREEN D 有淺線)..但可能BB 痴唔實..
無論如何...大家都支持你

我身邊好多人有左...高0 又有. 又煙又酒都有

RELAX 下..唔好為追BB 而唔開心...享受同老公仔出街食飯去玩..CRAZY SEX....ETC

我都迫自己唔好太著緊.... 上個CYCLE 因為C6 在我排EGG 期工幹..所以十分相信冇可能而好RELAX
點之中咗...但只係化學... (好似你咁...遲3 日... 如果唔係用FRER (very sensitive than green d ), 我都唔知BINGO 過....

安慰自己...起碼EGG + SPERM 相遇過......

複式洋房

咁其實好耐都未驗孕過會有淺控既....咁耐以黎都係為左想要BB先dodo, 今次我放鬆幾個月先喇,真係唔想再俾壓力自己,c 6 都支持我,佢話可以考慮做I u I

大宅

加油呀yen, 我都好驚d人成日問我做mud攪gum耐,
又或者我有少少胃氣就笑住問我係o米有左,
其實d人真係明知故問。。。
我盡量唔理和回避他們啦。。。
你有沒有男女方一起check下?
2014我們一起加油,一起bingo啦
我今日都黎了m,仲要訓訓下痛醒了

伯爵府

回覆:yen04551 的帖子

化學懷孕

首頁

尾頁

跳至