夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

Del

wongchinghan  男人叫雞雖然污糟,但好過包2奶玩真感情  發表於 14-5-5 15:43

大宅

回覆:Sugarmimi 的帖子

個心好唔舒服,好想爆佢樽,但又驚返唔到轉頭,點算好呀?

子爵府

回覆:無意中發現c6去大陸揼邪骨,你會點?

好污糟,你點發現?

別墅

嘩,好難忍住唔爆佢

大宅

回覆:catlover1026 的帖子

話說我跌咗個電話,又未買到新既,就用住佢部舊機先,今晚無聊睇下佢同佢best friend(壞朋友)既舊whatsapp,覺得有d唔妥,打d暗語,再look上去睇返佢地呢兩年既message就證實左
我咁耐以來都好信佢,無check佢野,點知…

BIGPAT  你傻仔左兩年  發表於 14-4-27 15:31

男爵府

Sugarmimi 發表於 14-4-27 05:28
話說我跌咗個電話,又未買到新既,就用住佢部舊機先,今晚無聊睇下佢同佢best friend(壞朋友)既舊whatsapp, ...
所以男人先唔鍾意比女人睇自己部電話..通常都好易摷到野,就算摷唔到又會諗係咪一早已經比佢del晒d罪證呢所以女人睇男人電話要預左點都會傷大家感情所以樓主如果你老公本身係個好老公,咩都對你好好嘅,你就原諒佢一次啦...扮冇睇過d msg....但如果msg提到已經唔止一次,咁你最好同佢講下dup邪骨嘅壞處,另一方面就想盡辦法阻止佢同個壞朋友再來往.. 點都好,一講話你知佢dup邪骨就算係搞大左件事,男人好要面,特別係平時一直維持好老公形象嘅男人,好大壓力...我唔係想特別幫男人偷食講說話,只係原諒佢,扮唔知再盡可能避免下一次係對段婚姻比較好ge選擇...可能佢只係一時受壞朋友教唆,亦可能佢果排工作不如意好大壓力又唔想同你講,好想搵地方發洩or比女服侍下...我絕對唔認同叫雞dup邪骨,但去得依d地方都係解決一時嘅生理需要/好奇,冇感情寄托而只係肉體交易,某程度已經好過包二奶搵小三,同女仔搞曖昧,同固定女仔傾心事etc 依d講心,好易動情...咁諗自己好過d...

ckmp  x2  發表於 14-5-1 03:51
smartbaby01  你都好明白事理,不過燒到埋自己身就唔會咁清醒  發表於 14-4-27 14:29

禁止訪問

回覆:Sugarmimi 的帖子

子爵府

引用:話說我跌咗個電話,又未買到新既,就用住佢

原帖由 Sugarmimi 於 14-04-27 發表
話說我跌咗個電話,又未買到新既,就用住佢部舊機先,今晚無聊睇下佢同佢best friend(壞朋友)既舊whatsapp, ...
個重點係是否而家仲係,係習慣定一次半次?
如果仲有或慣性嘅,唔可以當無野wor, 野到病點算?

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+Sugarmimi+於+14-04-27+發表

原帖由 biloveu 於 14-04-27 發表
個重點係是否而家仲係,係習慣定一次半次?
如果仲有或慣性嘅,唔可以當無野wor, 野到病點算?
X 2 ,會唔會家陣無,所以佢都唔記得有衰嘢要delete,就咁俾個電話你用?

大宅

引用:Quote:Sugarmimi 發表於 14-4-27 05:28 話

原帖由 kisani 於 14-04-27 發表
所以男人先唔鍾意比女人睇自己部電話..通常都好易摷到野,就算摷唔到又會諗係咪一早已經比佢del晒d罪證呢:q ...
佢唔止一次,應該係慣性去嗰隻,我都有同自己講,十個男人九個都去混,好過包二奶有小三丫,但係邊個想會係自己個老公丫,唉…我無喊過,係個心好難受啫。我以前曾經發口痕同佢講過,如果你去叫雞,我會去叫鴨囉~
我都唔知點樣可以令佢有下台階得來又可以令佢唔再去呢d地方

大宅

引用:Quote:原帖由 biloveu 於 14-04-27 發表個

原帖由 milky_red 於 14-04-27 發表
X 2 ,會唔會家陣無,所以佢都唔記得有衰嘢要delete,就咁俾個電話你用?

...
因為佢諗住暫時比我用啫,所以冇del whatsapp d野,佢諗住del左wechat & qq就夠掛,嗰d先係真正犯罪證據(直接同d女技師既對話)

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+milky_red+於+14-04-27+發表X

原帖由 Sugarmimi 於 14-04-27 發表
因為佢諗住暫時比我用啫,所以冇del whatsapp d野,佢諗住del左wechat & qq就夠掛,嗰d先係真正犯罪證據(直 ...
即你發現而家仲有?

大宅

回覆:milky_red 的帖子

d message至到1月,舊年11月有去過,今年就唔知,因為已經用緊新電話。但我估有,佢每個星期都要返大陸做野,實有機會去

珍珠宮

接受唔到, 應該攤開黎講, 佢成日去已經係心癮, 同埋真係好污糟好嘔心

男爵府

Keep住去就真係接受唔到啦 放喺心入面估下估下不如講清楚

男爵府

你C6揼邪骨指齋打✈?定係扑埋?

大宅

每個星期都要返大陸做野,實有機會去,唔去先奇,太大引誘,尤其是有班損友,都好麻煩下。

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我朋友最近驗身發現中左HPV, 最終佢老公都認左有去玩, 我朋友其實巳經管得個老公好嚴, 但都係中招, 即男人要滾, 一定有佢辦法.

我覺得你一定要俾佢知你巳經知佢有咁習慣(記得SAVE返D証據), 而且你係接受唔到, 如果, 佢仲想維繫你地婚姻關係, 佢一定要同你一齊驗身, 同埋真心自願去戒掉, 因為真係無得迫架, 佢係一個個體, 佢做咩? 你都控制唔到..

否則, 你勸你千萬不要再拎自己條命去博. 上左癮係好難戒, 你要有心理準備, 繼續受傷害. 否則, 你都係為自己做好打算, 女人唔一定要有男人, 你單身時同樣可以過得好開心, 不是嗎?

rachel_ching    發表於 14-5-4 23:18
smartbaby01  因為男人去玩而導致枕邊人中HPV…個女人真係好慘  發表於 14-4-27 14:34
~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

禁止訪問

大宅

引用:你C6揼邪骨指齋打✈?定係扑埋?

原帖由 cablecabletv 於 14-04-27 發表
你C6揼邪骨指齋打✈?定係扑埋?
文字上睇估係齋打,不過扑埋都唔知啦

首頁

尾頁

跳至