親子旅遊

跳至

首頁
12345...7

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我打算BRISBANE一落機就直去碼頭坐船, 好似話船飛一個鐘頭前先開賣, 請問有得網上預售碼? 官網有無房同船飛一齊訂? 另外, feeding the dolphins & meet the dolphins要額外比錢嗎? 玩其他設施例如滑沙係咪到現場先比$好過一早訂? 但我見要BOOK時間, 去到會唔會FULL晒? 重有訂一欄有promotion code, 有無人用過?
THX.
明天會更好~~

大宅

回覆:有關海豚島Tangalooma Island

我當時即日來回,餵海豚要晚上先有,好正,滑沙可以去到看天氣先book,海豚一定要send email book

男爵府

減齡達人勳章

請問你一落機就直去碼頭坐船, D行李是否寄存在酒店? 你住邊間酒店?
LongRyan 發表於 15-8-23 16:05
我打算BRISBANE一落機就直去碼頭坐船, 好似話船飛一個鐘頭前先開賣, 請問有得網上預售碼? 官網有無房同船飛 ...

珍珠宮

引用:Quote:請問你一落機就直去碼頭坐船, D行李

原帖由 mamimi 於 15-08-25 發表
我Brisbane 唔住酒店,行李上船直去诲豚島resort, 如你坐resor ferry會有人搬到房門口,回程又會搬返brisbane碼頭。

明天會更好~~

男爵府

減齡達人勳章

我見睇鯨只有6-11月, 睇海豚有冇邊個月份冇得睇?

珍珠宮

mamimi 發表於 15-8-26 17:29
我見睇鯨只有6-11月, 睇海豚有冇邊個月份冇得睇?

http://www.tangalooma.com/info/dolphin_feeding/attendance/Feeding.asp#

季節就無分, 但好似3月開始有機會睇唔到. 你幾月去?

明天會更好~~

男爵府

減齡達人勳章

回覆 LongRyan 的帖子

打算出年復活節去, 豈不是海豚同鯨魚都冇得睇?

珍珠宮

mamimi 發表於 15-8-26 23:59
回覆 LongRyan 的帖子

打算出年復活節去, 豈不是海豚同鯨魚都冇得睇?
我2月新年去....

真係唔好彩睇唔到, 島上都有多活動, 不過一場去到就貴左D.但3,4月係應該最好天氣.
明天會更好~~

複式洋房

回覆:有關海豚島Tangalooma Island

我都諗緊新年去,都有諗過,不過好似好貴咁

珍珠宮

引用:我都諗緊新年去,都有諗過,不過好似好貴咁

原帖由 他他 於 15-08-27 發表
我都諗緊新年去,都有諗過,不過好似好貴咁
房我覺得合理,但船費就好貴!

明天會更好~~

大宅

回覆 Cheung33333 的帖子

想問下你即日來回會唔會好趕啊?

大宅

回覆:alfredkh 的帖子

唔趕呀,你有咩活動想參加先?

大宅

引用:唔趕呀,你有咩活動想參加先? +

原帖由 Cheung33333 於 15-09-06 發表
唔趕呀,你有咩活動想參加先?
即日來回幾錢到呀?我睇緊吃喝玩樂個website,佢有2個價錢,我唔知有咩分別!
夜晚先有得餵海豚咁趕唔趕得切返出去Brisbane?

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 Cheung33333 於 15-09-06 發

原帖由 babyha 於 15-10-08 發表
即日來回幾錢到呀?我睇緊吃喝玩樂個website,佢有2個價錢,我唔知有咩分別!
夜晚先有得餵海豚咁趕唔趕得切 ...
即日來回都貴,我住一晩卜左1400蚊左右(未包船票)。

明天會更好~~

大宅

回覆:alfredkh 的帖子

我係網上travel agency 買正即日來回gold coast 去海豚島,包來回酒店接送,船票,喂海豚,滑沙,lunch voucher.我覺得唔趕,係要早去晚返

男爵府

減齡達人勳章

回覆 Vanessa-lee 的帖子

請問係邊間travel agent?

大宅

引用:我係網上travel+agency+買正即日來回gold+c

原帖由 Vanessa-lee 於 15-10-09 發表
我係網上travel agency 買正即日來回gold coast 去海豚島,包來回酒店接送,船票,喂海豚,滑沙,lunch vouc ...
How much?

男爵府

LongRyan 發表於 15-8-23 16:05
我打算BRISBANE一落機就直去碼頭坐船, 好似話船飛一個鐘頭前先開賣, 請問有得網上預售碼? 官網有無房同船飛 ...
如果只係想餵海豚及同海豚伴住影相,有個唔使錢既地方,而且冇咩人去,環境一流,住宿超平。重要係野生海豚。只要比五澳元買條魚就可以餵,錢用黎保育。

大宅

回覆 mamimi 的帖子

I booked online
https://www.experienceoz.com.au/

The price is AUD275/adult

男爵府

減齡達人勳章

回覆 oldbean 的帖子

Where?

首頁
12345...7

尾頁

跳至